ohh hepinize afiyet olsun tatlılar felan yenmiş buluşma yapılmış ama resimler yok
murat arkadaşım geçmiş olsun cam gitmiş ama nasıl oldu o cam öyle anlıyamadık
bu güzel buluşmanın fotolarını bekliyoruz haydi izmir uyan artık
ohh hepinize afiyet olsun tatlılar felan yenmiş buluşma yapılmış ama resimler yok
murat arkadaşım geçmiş olsun cam gitmiş ama nasıl oldu o cam öyle anlıyamadık
bu güzel buluşmanın fotolarını bekliyoruz haydi izmir uyan artık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Murat hocanın camı bir arkadaşımızın motosiklet üzerinden nasıl farklı inilir denemeleri sonucu kırıldı.
Bu arada alper_tim cim sana İzmir'e gel diyoruz değilmi,boşuna değil yani.
Yok ya bize de gönderdiniz maşallah bizde de yavaş yavaş başladı karla karışık yağmur.Valla yarın donacaz gibi geliyor ama neyse çıktı artık fikir naparsın yapacaz geziyi
bcoskunsoyhoşgeldin aramıza...katılımcı ve kalıcı olman dileğiyle
bi ara dikizden baktım yabancı bi motor neyse dedim araya karıştı herhalde çıkar şimdi sonra benzinlikte durunca vasco olduğu söylendi...vasco sende hoşgeldin kardeşim gruba ama bu sayılmaz haberin olsun...haftaya daha makul bir saatte bekliyoruz seni...bi konuşalım tanıyalım seni...
wallace kesene bereket, allah daha çok versin...
hızlıcesi sende hoş geldin abicim tekrardan, motorunada kavuşmuşsun gözünaydın...allah kaza bela vermesin...
alp_tunay sıhhatler olsun, güle güle uzat
tarıktr resimleri bu seferde yüklemezsen, katlin vaciptir bilesin
çallı senide özlemişiz mehmetim uzatma arayı...
tüm gönülden katılanlarada sevgiler özlemişiz sizide iyi oldu katıldığınız :p
cahatcut yarınki gezi için yorumlarını ilgili topicte belirtsene.
ya sorma dükkanı zarzor kuzeni çağırdım bıraktım 15 dakkada hataydan bornovaya geldim. neyseki yakaladım go cart kursağımızda kaldı. inşallah birdahaki sefere daha uzun birlikte oluruz. bi anlık kararla bu kadar oldu. wallace ben tatlımı yemedim bidahaki sefere özel olarak isterem
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Wallace ım camın için geçmiş olsun Ama böyle daha farklı durmuş alet,bence bırak öyle kalsın
Yav kırk yılda bir tatlı ısmarlamışsın,onda da ben yoktum olmaz ki
Bcoskunsoy,gruba hoşgeldin.Seninle tanışamadık ben gelemediğim için,bir daha ki sefere inşallah..Umuyorum ki katılımcı olursun..
Bu arada Alper abi neresini kestirmiş,neden sıhhatler olsun diyosunuz ? 3 tel saçı vardı onlar mı gitti yoksa,yoksaa yoksaaa başka bişey mi
Teşekkürler forrap cım,temennim odur.
davutum resimler için sağol....
resimlerin dewamı nerdeeeeeee...???
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
chatkut, TrTarık
tüh geç gelmesem saniye saniye resimlerdim bende resim hastalığı var zaten bidahaki sefere artık.. resimler için saol kumita.. benim dizim başladı 1,5 saat serviş dışıyım menekşe ve halil
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bu sefer fotoğrafların hepsi bende!!!en kısa zamanda siz saygı değer arkadaşlarımın huzuruna çıkaracağım
[B]NE VERİRSEN ELİNLE,O GİDER SENİNLE[/B]:queen:
ebushh fotoğraf yükleyecek
ya zahmet etme yakınlarda nicki tr ile başlayan kimse yokmu ver yüklesin ...
makinada boş hafıza kartı, dolu pil vardı demek ne güzel
ayrıca avatarda 10 numaraymış güle güle kullan ..
May The Force Be With You
tarığı çok ararsınız siz iş ebuşa kaldı ise bittik yan yattı çamura battı kart doldu ,pil bitti,şase yaptı titrek çıktı,ben kilolu çıkmışım basmam,tarık sen kime bakıyorsun bu resimde ben bunu basmam,burnum güzel çıkmamış olmaz wb sebeplerden bu toplantıda resim yok bir daha yapılacak toplantıya RESSAM getireceğim kara kalem çizsin bari gecenin sonunda alırız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)