Ya risede buluşalım.... Tamam Rise en iyisi....
Ya risede buluşalım.... Tamam Rise en iyisi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sevgililer gününün ilk dakikalarını sevgili bilgisayarım ve sevgili motorumla birlikte geçirmek için hanımın yemeğine uyku ilacı koydum o uyuyor ben motorumu siliyorum ekranımı temizliyorum eskiden sevgililer gününde birşeyler yapardık şimdi hatırlamıyorum çok yıllar geçti hatırlarsam uygulamaya geçerim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Yok yaaa..En iyisi Gürme ya da Tıkabasa yapalım...
Cengiz abi,boşver hatırlama..Bunlar yapay günler,ben tasvip etmiyorumOldum olası kılım böyle günlere,sevgilim olsa da olmasa da kılım.Hiç hediye almışlığım yok.Bu mantığı çıktığım her kıza da aşıladığım için masraftanda kurtuldum bu güne kadar
Alper abi,seni hayattan bu kadar soğutan ne ? Bir cinnet herşeyi çözer
Hadi sizi mi kırcaz...Teras olsun.......
Muhabbetiniz baya dönmüş dolaşmış hayırlısı. alp abi saydım 23 tane portakal ben doğrumu acaba
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
portakal kafenin kapalı alanı pek büyük değil diye hayıtlıyorum ben
maç izlemeye genelde oraya gidiyorum hep dışarda oturuyorum
portakal iyidir...teras sıkıyo çok toplandık orda... (chatkut)
arkadaşlar kanmayın ; evliler günü, sadece arkadaşız günü, yanlızlar günü varmıki de sevgililer günü diye bişi olsun.
ayrıca bu provokasyondur ; Aziz Velntin günüymüş bu aslında zira kendileri memur düşmanı bir sadist olduğunu düşünmekteyim ki kendileri bölye zor kaçılan ve ağır masraflara neden olabilecek bir günü ayın 14'ü olarak belirlemiştir, tamda paranın yok saatleri , çok dramatik bir gün
May The Force Be With You
Son hali Portakal mıdır arkadaşlar?
ne bu benim cumalardan çektiğim....
kursum cuma günü.....
artııı sizlerle cuma buluşuyorummm....
artı şimdideee....doktorlar dizisiniii...cumayaaa almışlarrrr.....
olmaz kardeşim nerde tv izleyebileceksek orada yapalımm toplantıyııı.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
yeni bir fikir daha toplantıyı kumitanın kursda yapalım
davut senin derdine çareyi buldum, mangal başında bile dizi izleyeceksin artık (bugün kurcaladım bu ürünü ciddi ciddi tv hemde hayvan gibi çekiyo)= http://www.hepsiburada.com/productde...lcepnooxhsis21
May The Force Be With You
ARKADAŞLAR TOPLANTI ADINI BELİRLEDİM
PORTAKAL ORDA KAL TOPLANTISI
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
arkadaşlar cuma akşamı portakal kafe de görüşürüz. Portakal kafe yi bilmeyenler Bornova Büyük park içine girsin ortadaki havuzu geçince hemen baştaki kafedir. motorları önüne park edeceğimiz için gelen kolaylıkla bulabilir.
Hadi bu topiğe ciddi bir adım daha atalım.. katılabilecek olanlar
1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
4.Gittardando(gönülden katılıyor)
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8....
9....
10....
Herkes bu mesajı ekleyerek ismini yazsın devam edelim
Wallace beni de listeye kele istersen.
8-bcoskunsoy
1.Wallace
2.Apv_41
3.Alp_Tunay
4.Gittardando(gönülden katılıyor)
5.Karmacoma
6.extreme1925
7.Arapkadri
8.Bcoskunsoy
9....
10....
11......
Valla abi ben dediğim gibi her sene karşı çıktım ve kıl kaptım bu güne,her sene yalnız değildim Sen sanki karşı değilsin de ne yaptın ? Konak meydanında aşkını mı haykırdın ? Bir kamyon dolusu gülü yengenin üzerine mi boşalttırdın (gerçi bu sefer de yenge ezilirdi güllerin altında),ya da gece pencere önünde seranat mı yaptın elinde gitarla(gözümde canlandı birden ).
Biz yapaylığa karşıyız,yoksa oldukça romantik insanlarız Her günümüz sevgililer günü
Liste olayı iyi olmuşAdresi eklemen de iyi olmuş..Bu hafta gelemiyorum malum,o yüzden listeye ekleyemiycem kendimi Size iyi toplaşmalar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)