09.MAYIS.2004 PAZAR BÜYÜK BULUŞMA YER:ANADOLU YAKASI :)
-
Reklamlar
-
anadolu yakası çok ii fikir bencede..bu hafta bu tarafta olalım..değişiklik olur..
-
Admin
Evet anadolu yasakında toplanalım bencede pazar gunu herkese uyar mı
-
Abi be tamam ne diyim invent bu seferde beraber gideceğiz dimi almaya gelirsin artıkın beni...
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
-
ee ismail motoru boşuna mı aldın atla gel ala ala yaaa..
-
Admin
evet ismail kendi motorunla gelsene inventin motoru ile ben gelicemm bi kerem
-
muhahahahhahah inventin motorunun artcı selesini paylaşamıyorsunuz muhahahahhahha
erhan sen böle yapacağına motor alsana. doğru motor alma özürlüydün sen muahhahah
-
ne böle yaws her hafta buluşuyonuz vallaha bende olsam istanbulda bws ile geirdim arkanızdan pıt pıt pıt
euheue
-
ismocum başkasının malına ne göz dikiyon ala ala ya...al gel işte duyanda motoru yok sanır..hiç yakışıyo mu sana
-
hayır inventle ben gelicem
ahahahahahah
-
bu durumda erhanla, ismailin şansı yok gibi,
kıslar arasından bi secim yapacam
-
seçime beni de dahil edersen sevinirim invent, beşiktaş tamam da speedfightla henüz köprüyü geçecek kadar uzmanlaşmadım
-
Admin
bu durumda erhanla, ismailin şansı yok gibi,
kıslar arasından bi secim yapacam
speedfightla henüz köprüyü geçecek kadar uzmanlaşmadım
Uzmanlıkmı gerektiriyor yaaa inventin pesine takılır gelirsiin
-
safran boşver be geçersin merak etme geçen hafta bende öle idim ilk defa köprüden geçtim inventin arkasına takıldım öle paşa paşa geçti 70-80 h/km gibin yani gelirsin bende olacağım nasıl olsa beraber geçeriz. ok
-
buluşmayı saat 17 ye kadar yaparsak bende varım ve bende motorsuz birini alabilirim.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Admin
-
ok 2 de ordayım....fazla kask getirmeyi unutmayınnnn...
-
invent avrupada mı oturuyo, benim geçememe düşüncemin sebebi rüzgar filan bişi yapar mı bi de yol bilmiorum, istanbula daha bu sene geldim biliosunuz, avrupa yakasının ana hatlarını yeni söktüm
-
danger0 adlı üyeden alıntı
buluşmayı saat 17 ye kadar yaparsak bende varım ve bende motorsuz birini alabilirim.
saat 2de buluşuoz, işi olanlar erken ayrılırlar tabiki, mutlaka gel senide beklioz
-
tamam gelicem .
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler