Dediğim gibi ben her fırsatta biryerlere gidiyorum Kaan ile beraber. Ama uzun yola sahilde gittiğimiz süratle gidilmez. Eziyet olur. Forumdan biryerlere gitme olayını ayarlayalım. Nasıl olsa herkes takip ediyor. Katılan katılana, birikir gideriz
Dediğim gibi ben her fırsatta biryerlere gidiyorum Kaan ile beraber. Ama uzun yola sahilde gittiğimiz süratle gidilmez. Eziyet olur. Forumdan biryerlere gitme olayını ayarlayalım. Nasıl olsa herkes takip ediyor. Katılan katılana, birikir gideriz
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
VALLA UZUN GEZİLER MOTORSİKLET NE OLURSA OLSUN BENİ BOZMAZ..KASK OLAYINI HALLEDELİM YETER.bEN SEVE SEVE KATILIRIM..Yolları biraz uzatsak fena olmaz da diyorumm hani..mağlum güzel havalar tan bizlik..
o zaman bu pazar için şile olayını kesinleştirsek ferna olmaz hani :
Pazar günü ben mutlaka Şile civarına gideceğim. Takılmak isteyen olursa konuşalım. Ancak bu sefer arkamda iri yarı Avedis adlı arkadaşım değil kız arkadaşım olacak. Orada çok güzel yerler var, kendin pişir kendin ye mangal sefası yaparız. Kimse gelmezse bile ben tek gideceğim, 3 hafta önce planladım çünkü
tamam, ben bi buluşma önerdim ztn ancak uzağa gideceksek benim birinin arkasına takılmam gerekir benim motor dayanmaz, dayanacak da olsa o kadar yavaşlık beni de bunaltır zaten uzun yolda
du bakalım artık arabalı birileri gelirse bende öle takılırım
olmazsa tabi yayan gelemeyeceğime göre gelemem..cuma kesinleştirelim... :
bu haftasonuna itirazlar var önümüzdeki haftasonu olsun diyenler var ben en azından bu haftasonu da olsun derim çünkü önümüzdeki haftasonu yokum
Safrane tekrar ne zaman geleceksin istanbula
sadece haftasonu için gidiorum gelicem sonraki haftasonu varım ondan sonraki haftasonu yokum eylüle kadar
tamam cagri cumartesi belki avrupa yakasına gecicem motorla gecersem bir yerde toplanır muhabet ederiz ben sana haber veririm
hbrleşiriz ama yağmur yağacak haberin olsun dikkatli gel
Kaskın benden kıscıtır adlı üyeden alıntı
Bu haftasonu hava yağmurlu olacakmış
Ben duruma göre Pazar günü gideceğim. Belki arabayla da gidebilirim...
off ya nerden çıktı bu yağmurrr..
neyse bu haftasonu gezi olayı neolcak ya bilinmiyo sanırım..
inventçim teşekkür ederim senin bunu düşünmen bile yeter. : zaten bu gidişle bi kask alacam alıyımda ehliyeti belki kulanırımda nasip olursa...
Bu haftasonu gezi yatar herhalde. Hava durumu şansımıza kötü. Neyse artık havalar düzelince yaparız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)