[MT Çanakkale] Çan pilav günü 11 mayıs
-
güzel bir etkinlik.tebrik ederim.
ben Biga lıyım. Biga, Çan, Hamdibey yollarını çok severim.çocukluğum okuldan kaçıp peugeot 103 motorumla arkadaşlarla bu yollarda gezerek geçti. yol kenarındaki derelerde balık avlar, yüzerdik..güzel günlerdi.
mükemmel bir doğa ve misafirperverlikleri ile güzel bir gezi olur kanısındayım.
şuan motorum yok ama edindiğim an oradayım.
size iyi eğlenceler şimdiden.
viva de la penguena !
Reklamlar
-
geri sayıma 2 gün kaldı
Arkadaşlar çok güzel hazırlıklar yapıyorlar. Güzel bir buluşma olacak.
Çanakkale ve civarındaki tüm motosiklet tutkunları burada buluşuyorlar.
Mesajı okuyan herkes davetlidir.
Çanakkale den sevgiler saygılar. Tüm Motosiklet dostları
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
-
Vay be memleketimde Toplanıyoruz haberimiz yok. Neyse buradan duyduk.
İnşallah bir işimiz olmazsa oradayım. Gerçi Çandan daha dün geldim ama olsun..
-
ctesi sabah 0900 da yola cıkıyorum ıstanbuldan.Herhalde kımse yok ıstanbuldan çana gidecek :(
Yarın gorusmek uzere....
-
Bu arada Çanakkaleye gelip ,Kilitbahir motorundan inen veya binen arkadaslar Çaylar benden. İşyerimiz hemen orada..
-
gece17 adlı üyeden alıntı
öncelikle organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
sebahattin hocamında (yanar17) belirttiği üzere bütün imkansızlıklara rağmen orda olmak niyetindeyim
umarım güzel bir havada sorunsuz bir seyir olur...
geleninde gelmeyeninde tekeri düz bassın
ÇAN'da görüşmek üzere....
Hasan lapseki de seni bekliycez
İskelede Mehmet de bbulunacak kim erken gelirse beklesin emi
Mariner-M adlı üyeden alıntı
ctesi sabah 0900 da yola cıkıyorum ıstanbuldan.Herhalde kımse yok ıstanbuldan çana gidecek :(
Yarın gorusmek uzere....
Bandırma üzerinden gelisiniz sanırım. Gönen yoluyla Biga ve Çan istikameti. Hayırlı yolculuk kardeşim. Çana geldiğinde görüşürüz. Bayraklı motor gördüğünde ona yaklaş.
uwe adlı üyeden alıntı
Vay be memleketimde Toplanıyoruz haberimiz yok. Neyse buradan duyduk.
İnşallah bir işimiz olmazsa oradayım. Gerçi Çandan daha dün geldim ama olsun..
Tabiya gel. Motor tutkunları toplansınz tanışsın. Birlik olalım
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
Arkadaşlar, 2 gündür yemek yemiyorum, pilav yiyeceğim diye. İptal gibi bir durum olursa öldüm ben.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
-
Çan'dan geldik sağ salim eve. Unutulmaz bir organizasyon diyebilirim. Cumartesi günü gittiğimde Çan'daki motor dostlarına hayran oldum valla. Geldiğim zaman gösterdikleri o yakınlık, sanki yıllardır görüşüyormuşuz gibi samimi ve çok içtenlik doluydu. Ahmet abi (sprittwo) Ethem, İzzet abi, Erol abi, Ersin, İsmail ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sanırım bende akıllarında yer etmişimdir organizasyondaki tek 50 cc motorla Çan Mototeam'a sonsuz sevgiler ve teşekkürler
-
Özgürlük karakterimdir.
Akçay'dan katıldım. Mutlu döndüm evime. İlk kez düzenlenen pilav günü muhteşemdi. Çan Mototeam'a gönül veren motorcu dostlarımız çok güzel organize ve konsantre olmuşlar. Tebrik etmek az gelir. Çok profesyonalce hazırlanmışlar. Yani pilavada diyecek yoktu, tadı damağımda kaldı. Yapanların ellerinden öperim çok güzeldi. Sorumluluk alan arkadaşlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, güleryüzle ve çok sıcak karşılandım, tanıştığım insanlar güzel anı bıraktılar. Tekrar görüşmek dileğiyle.
Akçay'dan Savaş.
-
her şeyi ile muhteşemdi. umarım her sene tekrarlanır ve bu tür organisazyonların sayısı artar. çünkü birbirimize sevgi ile yaklaşmaya ve kaynaşmaya çok ihtiyacımız var.
emeği geçen herkese teşekkürler.....
-
Bu akşam keyifli bir gezinin huzurlu yorguluğunu yaşıyorum. Çan Pilav Gününün organizasyonunda emeği geçen Çanlı dostlar olmak üzere tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler.
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
-
Çanlı dostlara tekrar teşekkürler 10 numara bi organizasyon oldu
seneyede isteriz
-
Dünya kadar resim çekildi ama bir tane bile yok mu burada
-
-
-
{[/=W=\]}
-
Sağol Sebahattin hocam, pilav şenliğinide ölümsüzleştirdik. Şu fotoğraf ekleme işini beceremiyorum. Hocam MSN yi açta yolluyayım size. Pilavda güzeldi balıklarda, tanıştığımız yeni arkadaşlarda. Hepsi güzeldi. Fakat 50 cc makinasıyla Mutto'nun katılımı çok iyi. Teşekkür ediyorum buradan Mutto'ya. Şenlik alanına gelir gelmez çok sıcak karşıladı beni. Çok iyi genç bir arkadaş kazandım. Ayrıca rainbird17 ve diğer arkadaşlarımda çok şeker insanlardı.
-
{[/=W=\]}
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)