heycanlıdır zaten kendisi herzman burpsss çatçatçat bambam güm hoop taktak küt pataküte bomm
motör olsada gelsek kiralasakdamı gelsek
en azından oraya gidince gökmen arkadaşımızıda ziyaret edin..
god is busy ! can i help you!
yok gelir gelmeyede atlayamaz sırtlar gelir
martın ilk haftası gidelim bende geleyim motur kiralayım kapışalım hasan bey hadi yarışçıları görelim
sana burdan meydan okuyom
Yorum yapan herkese teşekkürler, deee hani gelen yokmuu
abi ben bugün geliyodum aslında, izmire araba almaya, fakat son dakkada bazı işler çıktığı için babam ı yalnız gönderdim, şimdi kendisi orda bu akşam kalıcak, yarın akşam çıkıcak yola istersen arim kendisini mt izmir Hacı ya hoşgeldin partisi yapın (hacı = babam)
kısmet deişmiş yani, ama yaza ordayım mangalın başında
nasıl bilyo, nasıl biliyo
Bkz: resim 27
GKN MOTORS
ya forrap baba sen şu izmir pisti çevresinde 600 lük 1000 lik makina kiralayan yerler varmış sadece piste çıkış için bi araştırsan olurmu
İlk defa duyuyorum..
CBR 125 gibi motorları belki ama 600 lük 1000 lik makinaları kiralıyorlarsa garip..
Birde şu var,kiralıyorlarsa bile hem çok şey istiyorlardır (teminat) hemde ücreti oldukça yüksektir.Yine de sanmıyorum ama
Bakayım bi araştırmaya çalışayım ben yine..
Normalde bile motor kiralamanın acayip zor olduğu bir yer İzmir.Abidik kubidik fiyatlar isteyip abidik kubidik teminatlar istiyorlar.Daha önce bir kaç kez kiraladım,kiralamamak kiralamaktan daha iyi inan(XT 660 için 160 ytl günlük ücret ve bir dolu abidik kubidik kağıda imza atıyorsun,düşün bu normal bir kiralama için.Birde pist için verilen ss ler için ne istenir tahmin dahi edemiyorum,oldukça riskli..)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)