izmirde mangal olurda istanbulda olmaz mı arkadaşlar
izmirde mangal olurda istanbulda olmaz mı arkadaşlar
abi nasıl link bunlar açılmıyor.....
imagesh ana sayfa açılıyorrr....
düzeldiii.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Yardım edeyim dedim. o9lmadı... Lem bişeyler karıştırıyon ya sen..... .
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tunay dinlenme tesisleri ve mangal alanı var çeşme yolunda bu hafta oraya götürecekmiş bizi...kendin pişir kendin ye hepsi şirketten
tamam abi haklısın düşünemedim...artcı alma konusunda bende tedirginim...mesela makinem 150 lik cbf...tırt ben 120 kiloyum zaten...kimi taşısam makina bayılıyor...bana anca yetiyor...
kim uraşcak şimdi..ortama sok tanıştır kaynaşsın bilmem ne...baş ağrısı...bide örenciymiş kerata...heç çekilmez...
benim 500 cc veya üstü bir makinam olsaydı artcımda olmasaydı mutlak artcı alırdım...misafir sonucta...Bizim Manisa Salihlide kapıların birine zile bas su iste verirler...kimsin diye sormazlar...açım de yemek verirler...Uşak ta keza öyle...İzmiri İzmir yapan insanıdır...selamlar olsun İzmire...
sizlere iyi eğlenceler arkadaşlar...Şile topiğinede bekleriz...30 motör 50 kişi...çoğu insan birbirini yeni tanıdı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok zenginim ben..Bakmayın siz..Bunlar daha ne ki?.....
senin gönlün zengin MOTOR koleksiyonundan bile bahsetmeye gerek yok
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Tuncerim bu adam Diyarbakırlıdır...peder polisdi orada bulunduk...bu adamın evine gittiğinde Diyarbekire kendi aç durur senin önüne yemeğini koyar...seni sırtında taşır...o yörenin kültürü bu...yeme yedir içme içir...misafir perverliği Güneydoğuda yaşamalısın..demagoji olarak algılamayın ama yaptığınız şey ayıptır...öğrenci bir kişiye bir kıç ebadında sele bulamadınızmı diye sormak isterim...
belkide ağır cevaplar yazcaksınız ama bunu yazmadan geçemeyeceğim...
öğrencidir...yalnızdır...ailsinden uzaktır ne bilim işte ya...hiçmi gurbette kalmadınız...askerocağında falan...neyse ben uzatmayayım...ağır yazmayın fazla...bir sitem sizlere...içimden geçen bunlardı...belkide fazla abarttım veya her ne haltsa işte...şu anki duygularım bu...
haddim değildir...giren çıkan yoktur...ama İzmirede yakışmaz...
iyigeceler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Sevgili eski kankam...
Sanki taş kafama geldi....
Bizler her hafta mutlaka biryerlere gidiyoruz... Giderken de artçı olmak isteyen olursa zaten sormasına bile gerek yok... Atlasın arkaya... Bir çok gezide zaten artçım vardı benim... Kadrolu artçım zaten forrap...
Kaldıki bu arkadaşın samimiyetinden pek emin olmadığım için pek fazla önemsemedim....İlk motor almaya ankaraya geleceği zamanlarda güvenimi kaybetmişti... Sırf onun için izin bile almıştım işyerinden... Ama Bir kaç hafta gelicem gelicem diye habire oyaladı bizi...
Aslında çok sakıncalı bir durum artçı almak.. O kişinin sorumluluğu sırf sende..Allah korusun bir şey olsa ailesine nasıl hesap verirsin?
Ama işte dayanamıyor insan.. Sende alıyorsun bende... Hem geldi buluşmaya yolda mı kaldı?.. :Kimi almadan gitmişiz ki geziye?....
metehan kardeşim arkadaşın izmir topiğine yada bize yazdığı yazılara bir bakarsan ne kadar katılımcı olduğunu görürsün bize bir adım gelene biz hep koştuk hadi anacım sen burayı bize bırak biz kimseyi yolda bırakmadık ama kimseyide zorla yatağından almadık alamadık
CENGOMOTO
sen bizim canımızsın metehan sensiz olmaz sadece sert girme diye bende sana yazdım biz seni hep sevdik seveceğiz sen haklı olarak sorguladın bizde cevap verdik bizim amacımız polemik yaratmadan sorunlara çözüm bulabilmek hep öyle yaptık yapacağız konu sen bile olsan bu böyle olacak anlatamıyacağız hesabını veremeyeceğimiz bir konu yok şükür arkadaşımız katılımcı olduğu sürece aramızda olabilir
CENGOMOTO
hımmm baya hararetli bi muhabbet belki araya girmiş olucam ama bişey sormak istiyorum, geziler düzenleniyo cuma buluşmaları yapılıyo bunların dışında hafta içi herhangi bi yerde sürekli gidilen bi yer veya sürekli buluşulan bi yer varmı... kusuruma bakmayın ehhhh yetti de arttı zırt pırt sorupturma dmeyin sakın buradan takip etmeye çalışıyorum ama sormak istedim....af buyurun sistemi ve arkadaşları oturmuş bi grubun dışında kalma psikolojisi gerçekten kötü...
hafta içinde kimse toplantıya taraftar değil hepimiz çalışan insanlarız yorgun oluyoruz fakat bahar ve yaz aylarında işi müsait olan arkadaşlar bir mekan belirler orada takılır bizde haberdar olursak gideriz kimse bu grubun içinde doğmadı ( en azından şimdilik ) sistemi oturtmak için çok uzun ve zorlu yollardan geçtik fakat bizimle olan kimseye sırt çevirmedik eski resimlere bakarsan 2 hafta sonra ilk toplantısına gelen arkadaşların sanki yıllardır içimizdeymiş gibi sıcak,rahat,huzurlu olduğunu göreceksin uyumlu dikkatli sıcakkanlı herkez bu grubun içinde yer alır
CENGOMOTO
mete_han Bak ben Sabıra dedim foruma yazmana gerek yok git sen toplanma yerine alan çıkar elbet diyee biraz çekingenliği vardı
eyyy ahaliyi cümle alem relaks olun bakem
İZMİR MT geleni kucaklayan bi yer
beni bile gittiğimde kucaklıyolar ya bişi demiyom daha
mangal ve hırçın enduro fotolarını görünce evde boşuna pineklediğimi anladım pazar günü
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)