ay sen çok yaşa ayben abla,
heppi börtdey saaaaanaaaaa..
Bu güzel topik için çok teşekkür ederimm Apv41.. Şimdik ben Ana Kanka'sımı oluyorum grubunn.. Yandınızz İzmir Genç MT üyeleri..
Bu arada Apv41 yaş ortaya çıkmasınn yaww..
İzmir Huzurevi MT'ye gururla üye olduğumu bildirir herkese sevgilerimi yollarımm..
Her birinizee çookk teşekkür ediyorumm inşallah hep beraber uzun ve sağlıklı bir ömür geçiririzz..
Böyle güzel bi topik açılınca gelmemek olmaz.. Kısmetse yarın akşam Rise da görüşmek üzere diyorumm..
Her birinize Kucak Dolusu Sevgiler Selamlarr..
Doğum gününde olmasa göremeyeceğiz yüzünü Allahtan böyle yılda bir de olsa özel günler oluyor da görüyoruz seni..
Hoş ben çalışıyorum yarın dediğim gibi,gelemeyeceğim
Tekrar nice mutlu yıllara...
Pastanı üfle,üflerken fotonu çekicem,gülümseee
(Toplantı bir gün önce olsa yaş ortadaydı hakkaten )
sevgili ı ben ;
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Onu da karıştırma işim gücümm yokk yaramı deşmee yaww...
Forrap'ımm Mod'umm başka toplantıda görüşürük artıkın.. Tekrardan iyi dilekleriniz için teşkür ederimm..
Bu arada yaş ile ilgili sataşma yapmayınn.. Ablalara (hatta grupta yeni ismim Ana Kanka oldu yaa) sataşan TAŞ olurr...
Taner_k çokk teşekkür ederim.. Sevgilerr..
hıce mutlu ve sağlıklı yıllara I-BEN abla pardon grubun bas kankasıydın dımı
orda olucam ıns bu sefer.... calınan ve astarı olmayan montumla
dando aşıretıne saygılar sevgıler
hayırlı ısler kolay gelsın...
İyi eğlencelerrrrrrrrrr size millet.Hafta sonu görüşürüz inşş
arkadaşlar nöbette olucam gelemiyorum bidahaki sefere inşallah ayben nice mutlu yıllara sağlıklı geçirmen dileğiyle
I-BEN sağlık,mutluluk,sevgi,aşk,para,şans,motosiklet dolu bir yıl diliyorum. İyi ki doğmuşsunnn
tamam mekan çok güzel, hemde tanıdık amaa....!!!
eğer garson arkadaş o korkulukların üstünden boşları alayım die seslenirse yada servisi oradan yaparsa
ben fena bozulurum haberiniz olsun....?
garson ise dolaşsın gelsin masada ulaşamadığı boşları bi zahmet rica etsin....?
hava durumuna göre belki gelemiyebilirim...!!!
ama ben dayanamam yine gelirim herallll....
şimdi asmindando bana bozulmasa bariii....
yaww asmindando değil o serçedando idi demiii...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
bulaşıcı bu hastalık bekir senin adına sevindim amaa başkaları üzülmüştürrrrr.....
ulen askerizde androitmiyizzz..........üşüyom işte ama yinede biniyorum asıl buna bir çözüm bulmalı engelleyemiyorum kendimi....
çok bozuğum motoru sattım ya yenisini alamazsammm....----??????
nasıl sattım ya benım haberım olmadı hıc
neyse alanada satanada hayırlısı olsun...
abı bende her sabah camdıbınden ucyola gelıyom ordan da gun ıcınde sağ sola olcu almaya ıvıra zıvıra kosturuyom bıde aksam gerı donuyom sabah ve aksam dısında zevklı oluyoda o yesıldere olduruyo benı...bıde montumun astarını caldılar kımsede soylemedı sağdece astar satılıyomu dıye
yaaa sahibindende zaten ilan vardı amaaa...daha kesin değil adamla konuştuk anlaştık şubat 25 e anlaştık bakalım aksilik çıkmazsa gidecek motor, alacağım motoruda buldum yaa neysee süpriz olsunnn....
işler yolunda gitmez ise bişi alamayacağım sanırım,:(:( anlayacağınız benim işim çok karışık hayırlısı olsun diyorum herkes için...???
kankaaaaaa nice mutlu yıllara. hep beraber inşallah. bu sene sana ne kadar güzellik varsa bolca getirir inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)