Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

18 eylül uludağ gezisi

REKLAM ALANI
    cengizhankavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda varadero xl1000v
    evet arkadaşlar uludağa mangal yapmaya gidiyoruz.faramarz azar başkanlığında unutulmaz bir motorturk gezisi daha yaşanacak.iki güne kadar detayları geçerim burayada.ozamana kadar bilgi almak isteyenler cengizhankavak@hotmail.com adresini msn e ekleyebilir.
    hız limitimiz 90-110 km arasında olacak ve diğer sürüş kuralları geçerli olacaktır.
    macerayısevenadam
    site moderatörü
    www.motorturkforum.com
    her yolculuk bir macera

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Myurtsever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Nerden geliyorsunuz limit 90-110 olduğuna göre şehir dışı herhalde.Belki bursada size katılabilirim.

Arkadaslar bana uyar cadır muhabbetide olabilir.. bu konuda Bursalı veya bursa dısından uludag gezisine katılacak arkadaslarda bilgi verirlerse güzel olur..

Myurtsever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Ben katılıyorum inşallah. VArmı başka bursadan gelecek.Son fırsat olabilir bu yaz için.

Bursadan değilim ama, bende geliyorum...

fatih aslında bu gezi banada uyuyo ama dostum kefken gezisi varmıs bir de baska bir gezi daha var valla simdi arada kaldım :

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    bu hafta sonu için açılan bütün topiklere bakıyorumda nasıl olacak bu iş anlıyamıyorum bi türlü "helikoptermi" kullanıyoz geziler için kefgen+uludağ+f1 yarışı+vs vs nasıl olacak bu iş ben bile şaşırdım valla hangisine gideceğime, gideceğimize şaşırdık kaldık kardeşlerim arkadaşlarım ortak bir karar alında şu yaz günlerinin tatlı ılık havalarını topluca değerlendirelim =D> siz ne dersiniz ayrı gayrı yapmıyalım şu gezileri

haklısın erdun abi. valla ne zaman böyleçok bölünülse birçoğu iptal oluyor ve gelenlerin sayısı çok az oluyor. ama tek bir gezi olsa herkes orda oluyo ve çok keyifli olyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler