[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Admin
Yemeksiz kahvaltısız Ümmet Perkitan gezisi olmuyor abi
Valla ağzının tadını biliyorsun. Dediğin gibi haftasonu hava açık 9-10 derece olacakmış.
-
tarihte bi yannışlık var sanırsam
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
uygundur. ama tarihe bir göz at
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Yemeksiz kahvaltısız Ümmet Perkitan gezisi olmuyor abi
Valla ağzının tadına düşkünsün. Dediğin gibi haftasonu hava açık 9-10 derece olacakmış.
Erhan kardeş kahvaltı diyosun,ya Ümmet sağolsun köfte yemek için Kuşadasına gidiyor
Eğer bir mani çıkmazsa iyi fikir motorlarda paslanmaya başlamıştı zaten
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
bismillah
neler oluyo ist mt
bi topic kapanmadan diğeri açılıyo digerine gitmeden başka topic açılıyo nereye gitcemizi şaşırdık
bende gelmeyi hep istiyorum ama bakalım ümmet abi malum biliyosun iş yok para yok :(
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
pazar günü eğer ki bi aksilik olmazsa geliyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
bende geliyorum.yağmur yağsada ordayım.
-
.................................................. .................................................. .....................
-
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
vayyyyy baba bende orda yım yeri ayarla ohhh be paslanmaya başladık zatennn
Drift Religion
fatih şubesi
-
siz adamı zorla getirirsiniz haa nezmndr konusuluodu ztn gelicez artık
true love..
Drift Religion
-
-
Ummet abi, benide yazarsin. Oradayiz kismetse..
-
pazar bana uyuyo bende oradım gercı gecenkı ılk bulusmamda solemıstım bundan sonra hepsıne gelıcem dıye benıde yazın.
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
hava muhalefeti olmazsa gelmeye çalışırım.. sahilde de mangal moduna girelim bari.. mangalda sucuk filam kızarmış ekmek.. uzun zaman oldu.. saatleride tam ayarlarsak dönüşte karanlığa kalmaz, donmadan evlere gideriz. malum sıcak kanlı insanlar gelmek isteyebilir..
-
Bu buluşmada yeterli kalabalık olur sanırım Ümmet abi NECDET abiyi ziyaret etsek dönüşte olurmu ??
-
bi aksilik olmazsa bende varım ama şöyle mangallarımızıda alsak,kendimiz pişirsek,kendimiz yesek güzel olmazmı?muzaffer abi nerdesin tam mtm lik bir gezi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
headquarters adlı üyeden alıntı
Bu buluşmada yeterli kalabalık olur sanırım Ümmet abi NECDET abiyi ziyaret etsek dönüşte olurmu ??
hemde 10 numara olur çok teşekkür ederiz hatırlattığın için.dönüşte mezarlığa uğrarız ziyaretimizi gerçekleştirip çengelköyde çınaraltındada biraz sohbet ederiz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler