jackaan bende karşıdan gelicem...
hatta bu gün KGS mi bilem aldım
nerde buluşucaz peki... mecidiyeköy veya oralarda bi yerde buluşup direk 1. köprüden mi geçsek yoksa 1. veya 4. levent dolaylarında buluşup 2. köprüden mi gelsek...
valla şunu söliim benim hiç köprü tecrüben yok
arkadaşlar avrupa yakası bir arada karşıya geçelim ona göre bi ortak nokta ayarlıyalımm
Drift Religion
fatih şubesi
merhaba benim içinde yer varmı aranızda gelmek isterim
bende gelmek istiyorum banane işte banane! benide alın yaaa!!
ne yalan soliim utandım herkez bu denli arzuluyken benim tatlısu motorcusu olmamdan utandım
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
abi nie utanıosunki bu tatlı su motorculugu diil tecrube bnm scooterım var ve ilk 10 yagmurumda ıslanmaktan fazla ter akıttım bi defa devridim 2-3 defa kaza atlattım haa snr alıstım artık cok sukur normalden ii gidiorum smd senn makinede buyuk aza iice tecrube kazandıktan snr seneye kısın cok rahat binesn herturlu havada
true love..
Drift Religion
burak kankı sabah 08:00de zincırlıkuyu bp de ok mıyız kesın
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
cok zarifsin tesekkur ederim ama benimki cidden tatlısu motorculugu yagmurda kullanmak pek zevk vermiyor o yuzden bide baya erken ozellikle pazar gunu icin. naz yapıyor ukalalık ediyor gibi dusunmeyin ben samimiyetle konusuyorum insallah hava ii olur bende sonradan katılıım aranıza
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
heheheeh sen nerden geliyosun avrupa yakasında isen bak arkadaşalr geliyoo senide alsınnlar haberleşşş
he yok anadoludan geliyosan bizim selim var mhrrmkpnr var rola var daha çok adam var artçı alırlar ama selim kuyrugu kestirmiş alamaz galiba ama sen anlat nerdesin nasıl gelebirlirsin motorum yok demişsin ümmet abiye danış o sana birini bulurrr
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
erdıncpolat ben anadoludayım ümraniyede. Şansım varmı sence?
bide bizim mahallede ol istersen bende ümraniyedeyim
neresindesin ?
DRİFT RELİGİON
sizin orda cami varya geç onu az ilerden sola dön bakkaldan bozma bi market çıkıcak düz devam et karşına çıkan parkın sonundan sağa dön tekrar sağ işte ben ordayım
doganevlerdeyim sen?
senin tarifine göre bizim ordaki cami değil oooo
ümraniye çarşı diyelim
mustafa kemal mahallesi atakentin alt tarafı bilirmisdin bilmem
sen bizi coşkun (babaçi yani adı coşkundu sanırım ) abinin arkadaşı değilmisin ?
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)