bende besledim bir süre...Polis lojmanlarındaydık o dönem...BANGOM du...fena alıştık birbirimize...sonra bir bahçeli yere verdik...ordada kedi boğmuş...o gün bugündür kedilere ayar olurum...hepsi katil...
valla güzel güel yolunda gidiyodun abi kıyamadım seni sıkıştırmaya...küfür yemedende tadı olmazki bu şakaların...valla nizami sürücüsün...yolunda hızın sabit...seni izlediğim sürede ben en az 5 şerit değiştirirdim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
selam arkadaslar ben geldım
nasıl olmus resımler delı mawılı tesekkurederım resımlerı ekledıgın ıcın
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
vay anam vay neler kaçırmışım ben ya
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
hoşgeldiiinnn ya şu resimlerin hepsini birden görebilecegimiz bi link varmı elinizde
tektek bakcaz abicim
30. sayfalaradan başlıo
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Sende Hoşgeldin o linki bulursan banada haber verirmisin bende sayfalarda debelenip duruyorum
Metehan Abey yaşıyonmu nasılsın. ama bunu saymayız dicem ama yaza az kaldı yaparız bişiler dimi bak kuyucadısı'da süpürgesiyle gelir ya kuyucadısı senin süpürge kaç cc km'de ne yakıyo gerçi uçak benzini biraz pahalı zannedersem.
harbimi ya vazgeçtim merak etmiyorum o zaman
arkadaslar katılamadıgım ıcın cok uzgunum ama ufak bır kaza atlattım sag tarafı kaldırıma surttum ve sag ayaklıgım kırıldı bu yuzden gelemedım fotolar super emınım cok eylenmıssınızdır gelemedıım ıcın cok uzgunun
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
sen beni şilede izleseydin motoru nasıl kullandıgımı artçı olmamın cebimden çok insan sağlığı açısından faydalı oldugunu anlardın
geçmiş olsun bende gidemedim sıkma canını tekrarlarız inşallah ne bu ya tophane mophane ben bida gitmem öle bende diyodum adam akıllı bi gezi yapmıolarmı die yapıyolarmış ama bize kısmet olmadı inşallah bundan sonra bol bol geziler düzenlenir..
ya bu duyuruları yayınlayan MT Gazetesi veya dergisi yokmu aylık felan mod arkadaşlar durum değerlendirmesi bi açıklama lütfen aydınlatın bizi kardeşim..
Malesef Şileye gelemedim. Gelseydimde sanırım pek ilgi alanım olmazdı motor kullanman. Ben arabada olduğu gibi motosiklettede karşıyım bayanlara ama istisnaları saymassak Motosiklet süpürge kullanmaya benzemez insanların canını yakma sakın ama kendininde. Bence sen bi süre daha süpürgeye devam
o süpürge gelicek şimdi kafana
aslında arabayıda motoruda sizden daha iyi kullanırız amaaaaa size ayıp olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)