olum emün yeşiloğlu hastılığını ümmet babayada geçirmişsin baksana ümmet babada sarmaş dolaş ala alah ilginç
olum emün yeşiloğlu hastılığını ümmet babayada geçirmişsin baksana ümmet babada sarmaş dolaş ala alah ilginç
Drift Religion
fatih şubesi
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
benbu resimlerin yandığını düşünmütüm 3 gün sonra reesimmi atılırmış
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
zuahahabahaahabah (((((((((:
ümmet baba anahtarın ateşiyle striptiz show yaptı.. anahtar bulundu bulunmasınada olan zavallı direğe oldu ((:
yazık
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
16 şubatta görüşürüz kardeşler bunların acısı aheste aheste çıkar merak etmeyin
www.perkitan.com
ben 10 gün sabrederim merak etmeyin size orda direkte bulurum hiçsorun deeeel
www.perkitan.com
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
çokta oynardımya bende hehe..... aklıma gelmişti orası bende oraya gidiyordum anahtarı almaya ilk oraya girmiştim ben masanın üstüne bıraktım
www.perkitan.com
kanka hastalıkla ilgili şaka yapılırmı ayıp ettin şimdi
yakıcam bu dünyayı sonunuz geldi dünyalılar bu arada emüne kim len? yavuklunmu
kemal abi benim ki bulaşıcı değil ama NGK dan sana bişeyler bulaşmış olabilir bi çekap ettir gendine
yokya? öylemi? gıllı göbekten şeker yeme dalında ülkemizi başarıyla temsil ettiğini ne çabuk unuttun
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
emünnn senide alıgız ngk ile aramıza sen hiç dert etme o zaman bakarsın karışık yapmasınıda öğrenirsin
ümmet abı nasılsın hatırlarsanız harem vapurunda tanısmıstık bende mct 250 vardı cıkartma vermıstınız abı pazar gunu bende gelmek ısterım umarım benım gıbı acemılerede yerınız vardır yanınızda ısallah ısım cıkmazda orda olurum hoscakalın.
:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)