40 yetmezdı ama METEHANDRO yok geyık muduru o olsa olurdu ondan ızın almak lazım
ABİ yemınle doğru dedın bugun varya sadece kahvaltı yaptım o da sadece bı poca yedım aksam eve bıras gec geldım 9 gıbımdı dedım sımdı bıse yesem bosver dedım ama karnım bole bom bos
Yeseydım olurdu
ok abicim benim yemek faslı bitmiştir çayım gelio az sonra
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
evet sevgili arkadaşlar asıl bombalar bu akşam gelecek şimdik uykum geldi ama bu topik sanırım bi 40 sayfa daha yapacaga benziyor bende şimdi müthiş resimler vede videolar varrrrrrr
nirengi74 yolladıı pek yakında bekleyin ............
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
tmm abım sen uyu sabah yaparsın Ellerıne saglık dıyek ve bakak sole resımlere mumkunse M olmasın ellerıden opmusem eyı geceler herkese ...
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
crayzboyone, deli mavili, Pınarr
Herkeze gunaydın dıcem ama coktan kalkmısınızdır KEmal abı resımler nerde Pınar ablam nasılsın kemal abı sende nasılsın ...
kemal abi daha hakan (rüzgar) abidende gelecek resimler var topak rekora koşuyor
bak işte dogru soze nedenirr ((((: deli mavilide neymiş deli tamam da mavili ne oluyo deli fırtınalı tırla giden kemal olsun
sen daha gelme ((((: oyle bah resimlere hihiihihh
[QUOTE=mhrrmkpnr;946107]fesatlık yok olm bu işte .. sadece arkadaşalr ((((((((((:
nolüüyü lemm bole özeden bak özeline bak töbe töbeee (((((((: bişey varsa açıkaçık söleiinde bileilm
evet deker videosu falan olacaktı ayrıca çok güzel foto çekildi özenle eklenince göürsünüz
M in varsa bende yokum anasını satiimm
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
sanırım en fazla fotoyu rüzgar hakan çekmişti bekliyoruz
benim artçı arkamda sürekli çekiyordu fakat eldivenin azizliğine uğradık hiç çekememiş
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kemal şu bomba resmi ayrı ekle ..merak ettim acaba nedirki o :O
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)