abiler benim aklım abişey geldi...
RÜZGAR HAKAN yanına bide FIRTINA KEMAL lazımdı...
düşünsenize Şile yollarında...abooo...
bundan sora müsadesi olursa kendisine FIRTINA KEMAL dicem...
harbidende hakediyo...bence delimavili biraz kulağa sade geliyor...Fırtına Kemal çok daha tok duruyor nick olarak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Sen beni M in le garıştırdın kanımca
Rüzgar Hakan'a sadece dedimki "abi motorun üstünde resim çekmeye çalışıyosun, ver biz arabada relax relax çekeriz, tehlikeli iş yaptığın"
Rüzgar Hakan makineyi verirken: "abi tektekerde resmimi çekiceklermiş"
Ben: Abi tekteker demedim ben motorda tehlikeli diye şeyettim, biz arabadayız rahat rahat çekeriz diye..
Rüzgar Hakan yola çıkınca: "ben tekere kalkınca video çekin"
Vallahi ben masumum Hakim Beyyy
Gökhan kulaklarını çınlattı biraz abi Senle birlikte hesap ödemeyen bikaç kişi daha vardı, herzaman olduğu gibi yine Gökhan'a kaldı, tüm buluşmalarda ödediği hesabın acısı senden çıktı haberin olsun
Bu arada bu Selçuk kaç kere kahvaltı yapıyo abi.. Senden sonra beni aldı Beşiktaş hacı seyitte benle de kahvaltı yaptı
M in varsa ben yokum
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
hacı seviyonmu tiskiniyonmu öpüyonmu anlamadım valla...
bay garagtersiz Selçük vayy...demek aramızdaki GARAGTERSİZ Selçükmüş...
Gökhan zengin ona komaz...
(önyargıya bak...sanki para sebili var evlerinde ya yada basıyolar matbaada..)ama motoru çaldırıp hiç bişey yokmuş gibi davranması bile onun zengin olduğunu gösteriyo...
sizin Feneryolundaki ev fiyatlarından habarınız varmı...orda oturuyosa kesin zengindir...komaz komaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ha şöyle hizaya gelin
YA konuyu bolcem ama http://www.youtube.com/watch?v=mP-Vs...eature=related su vıdeoya lutven bakın Vanlı cocuklar dokdurmus ya cok komuk ya beyaz show cımıslar cok komuk ya oldum ya dolması bıras guc ama cok komuk
Slm İstanbul lu tüm mototm e sohbetiniz güzel Düzce tarafına gezi düzenlemeyi düşünürseniz haberleşmek isterim.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
bana bulaşmayın kardeşim ben çok zenkinin paramla satın alırım senin motürün çamur korunma brandasını
ama çalınan motürün kredisi bitmedim daha, bak ne dicem komutanyo geyiko, sen krediyi öde ben hesap açıklarını kapamaya devam ederim
hem sen ne bilion motür çalındıda hiçbiş yokmuış gibi devam ettikmi etmedikmi, karakola düştük be çalanları yakalicaz die, ne yapalım abim, ölenle ölünmüyo..
he bu arada şile gezisinde benim bastıım kalıplardan 100 yetelenin kalıbını yürütmüşün, kalpazan abi geri istiyo haberin ola
GKN MOTORS
vay be resımlere baktımda şimdi vala helal olsun
slm bende geldim gece vardiyam başladı crazyusufcuk kardeşimin yanından geldim şimdi nasıl gidio sohbet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)