Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
37. sayfa BirinciBirinci ... 273536373839 ... SonuncuSonuncu

[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

REKLAM ALANI
    PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Abanowww ammaa toplanmışınızzz foto bitmiyo bak bak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yusuf38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ 125cc 2000 model - 4 zamanlı

motorsuz

belki birgün olur !ama kalbim hep motorla atıyor.kısmet işte.kuzen babaçi motorunu verirse bende sizlerle birgün geziye gelirim.

o fotogfaflara bakınca arkadaşlarla beraber olamamanın sıkıntısı çöküyor içime.işim olmasaydı babaçi nin artçısı olurdum.kısmet birdahaki sefere.kuzene selam fotolarda fena çıkmamışsın kuzen.motorunda güzel çıkmış.çokmu yag çektim acaba

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte herkezin merakla beklediği süper mete_handronun başka yerde bulamıyacağınız fotoları

süper mete_handro siper alın uçucam pozisyonda....

ve süper mete_handro uçuşa geçti

kahramanımız pekte mütavazı.bütün hayranlarına selam göndermeyide ihmal etmiyor

bu arada hanedan12 dostum.ellerine sağlık köfteler ve sucuklar harikaydı

rica ederim dostum ne demek boşuna çekmedikya herkez görsün.bu arada teşekür ü canan a yapın fotoları o çekti ben sadece zemin hazırladım
    teşekkür ederim...hayranlarım sato..smırno...öküz taygır ve boru byby seyretsinler...yorumlarını bekliyorum...

polaterdinc hissettiğim yaştayım...dönüş yolunda size bi numara çekecektim aklınız gidecekti ama nasip olmadı...beni tanımıyosunuuuzzz henüzz...

Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi hiç yaşını göstermiyo zatii
    baksana çocuk gibi bizden çok egleniyoo wallaa
    yanlız sanki oo süpermen uçuşu değilde birine yumruk mu gösteriyoo ne

hani çakmasınlar mevzuyu diye süpermen ayagına yatılıyo gibi bişi kokuyoo

abi harikasın o yumrugu kim yiycek bakalım
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750

abi yolda gül gül oldüm ya .. arabayla yanndan geçiyorum el direk çıkıyo ... çekin beni diye (((:

metehan abim . bu kareden ötürü üç ayrı film şirketinden teklif aldı ...

1. SÜPREMEN AŞERİYOR...
    2. ROBOCOP .. SÜNNET OLDUKTAN SONRA ASLA DANS ETMEZ ...
    3. KUZULARIN SESSİZLİĞİ .. ( ASLA BİR KOYUNA GÜLERKEN DİŞİNDE YEŞİL BİŞEY VAR DEME) VOL:IV

bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi yolda gül gül oldüm ya .. arabayla yanndan geçiyorum el direk çıkıyo ... çekin beni diye (((:

metehan abim . bu kareden ötürü üç ayrı film şirketinden teklif aldı ...

1. SÜPREMEN AŞERİYOR...
    2. ROBOCOP .. SÜNNET OLDUKTAN SONRA ASLA DANS ETMEZ ...
    3. KUZULARIN SESSİZLİĞİ .. ( ASLA BİR KOYUNA GÜLERKEN DİŞİNDE YEŞİL BİŞEY VAR DEME) VOL:IV

metro goldving mayer ve varnır bıros peşimde...tıny toon da oynatcaklarmış...elmayranın sevdiği yaratık olcam ben...

ulan garagtersizler bi fotomu çekmediniz...kankü didiğimiz Pınar reyting...kreyzikukune...emin başkaldıran...birinizde bi fotomu çekmediniz...iğrencsiniz...gittiniz rüzgar hakan abinize yanaştınız...noldu rüzgar abiniz nerede...kaldık bir başımıza bizbize...bir kör bir sağır...

bi tek tekere sattınız beni be...

purağın hanımı yenge apla ve sen dahil değilsin çünkü sen arabayı kullanıyodun yenge aplada enişte nedeniyle garagterliler...

O Hyundaı Getzdeki kişilerin bir kısmını kınıyorum...bir kısım kişi kendini biliyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metro goldving mayer ve varnır bıros peşimde...tıny toon da oynatcaklarmış...elmayranın sevdiği yaratık olcam ben...

ulan garagtersizler bi fotomu çekmediniz...kankü didiğimiz Pınar reyting...kreyzikukune...emin başkaldıran...birinizde bi fotomu çekmediniz...iğrencsiniz...gittiniz rüzgar hakan abinize yanaştınız...noldu rüzgar abiniz nerede...kaldık bir başımıza bizbize...bir kör bir sağır...

purağın hanımı yenge apla ve sen dahil değilsin çünkü sen arabayı kullanıyodun yenge aplada enişte nedeniyle garagterliler...

O Hyundaı Getzdeki kişilerin bir kısmını kınıyorum...bir kısım kişi kendini biliyor...
    Benım garekterlı abım cnm abım ole deme Şimcık sole oluo elımızde foto makınesı ruzgarındı ılla dedıkı cek cek cek ne yapak cektık adamın hosuna gıdıo on duz yol tek teker yapıo , Bıde pılı bıttı yolda gıderken cebıne soktu elını ayaga kalktı pıl verdı YAnı adamın foto suyla senı ceksek ne olcak Sıteye komucak etmıcek SEnı sevıyorus sıtemızın AGA BABASISIN AL BU CICEKLERDE garektersız deddıgın kardesınden

Motosikleti

abi seni metro golden mayer aslanı rolünde düşünüyorumda kükreme yerine böögürmee yada geğğüürre yaparkene .nuııhahaha a kötüyüm ben kötüüü (((:

abi o getz deki kişilerden BİRİNİ bende kınıyorum (((((((((:
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

SOnuna kadar arkandayım hatta ben pınar ablam dıcle yengem gılın yerınede cvp verıom kardesılerı olarak KINIYORUZ

Motosikleti
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benım garekterlı abım cnm abım ole deme Şimcık sole oluo elımızde foto makınesı ruzgarındı ılla dedıkı cek cek cek ne yapak cektık adamın hosuna gıdıo on duz yol tek teker yapıo , Bıde pılı bıttı yolda gıderken cebıne soktu elını ayaga kalktı pıl verdı YAnı adamın foto suyla senı ceksek ne olcak Sıteye komucak etmıcek SEnı sevıyorus sıtemızın AGA BABASISIN AL BU CICEKLERDE garektersız deddıgın kardesınden
    kreyzikukune kardeşim bu geyik yoluna baş koyduk sitede...Seyrantepe obası olaraktan...fekat sen davamıza ykırı olarak abini satıyorsun...yannış iler bunnar yeğenim...

bu arada bende 6.5 ytl pere vardı kayfaltıda yan tarafdaydık sizin ora doluydu biz başbaşa takıldık...kafaya 7.5 diye yazmışım..hesap geldi 20 gayme...

11 gayme kreyzikukune verdi 6.5 da benden çıktı hesabı öle kapadık kayfaltıda...ben hatta kalabalıkta araya kaynarım diye düşündüm...olmadı hesaplar Şileye uymadı...

Cessi cesde gözlüğü getirince para çekmek farz oldu...cebimdeki pereyle hesabı kapayım dedim olmadı...bu arada KALE de içilen çayın parasınıda ödemedim...para çekmeye gittim Kaleye geldiğimde herkes kalkmıştı...ordada abbas boş mezara girdi yani...

ben 3 ünü kınıyorum...sende 1 ini kına...

bu kişileri kınasakdamı saklasak...kınamasakdamı saklasak...

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    hüooooooooop aloooo kınaya kınaya kına yakarsınız bi yerinize inşallah neyim eksik he neyim? fıkra desen gırla hikaye bol muhabbet süper daha ne istiyonuz

kreyzikukune kardeşim bu geyik yoluna baş koyduk sitede...Seyrantepe obası olaraktan...fekat sen davamıza ykırı olarak abini satıyorsun...yannış iler bunnar yeğenim...

bu arada bende 6.5 ytl pere vardı kayfaltıda yan tarafdaydık sizin ora doluydu biz başbaşa takıldık...kafaya 7.5 diye yazmışım..hesap geldi 20 gayme...
    11 gayme kreyzikukune verdi 6.5 da benden çıktı hesabı öle kapadık kayfaltıda...ben hatta kalabalıkta araya kaynarım diye düşündüm...olmadı hesaplar Şileye uymadı...

ben 3 ünü kınıyorum...sende 1 ini kına...

bu kişileri kınasakdamı saklasak...kınamasakdamı saklasak...
    Abim

1-)SEnı satamam koskoca METEHANDRO GEYIK mudurusun

2-)Kahvaltı yaptıgımız yerdekı adam sozde senın Hemşerındı bıze gazık attı

3-)Bizi KInamayın ve saklamayın

Pınar ablam nerdesın kurtar bızı

Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hüooooooooop aloooo kınaya kınaya kına yakarsınız bi yerinize inşallah neyim eksik he neyim? fıkra desen gırla hikaye bol muhabbet süper daha ne istiyonuz
    Ya abı yınemı sen ya İSyan ediyorum artık ya yeter abı ya fıkralarında senın olsun espırıklerınde senın olsun herseyın senın olsun yeter abı ya İSyan bayraklarını cektırdın en sonunda ya Tmm ya pes edıyok ya beyaz bayrakları kaldıralım ya yeter ya

Motosikleti
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çamlıcada güzel çam agaçlarının altında serin çamlıca gazozunu yudumlrken . aklıa çamdaki kozalaklar geldi .. çamlıkahvede içilen sahleplerin yılbaşında kurulan çam agacına takılan süslerin bir eserisin sen M in

seviyoruz seni usta .. az konuştugun ve uyudugun toplantılarda
    Drift Religion

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    .. çamlıcada güzel çam agaçlarının altında serin çamlıca gazozunu yudumlrken aklıma çamdaki kozalaklar geldi, çamlıkahvede içilen sahleplerin yılbaşında kurulan çam agacına takılan süslerin bir eserisin sen M in
    orda bize çay getiren çam yarmasını unutmuşsun kanka
    seviyoruz seni usta .. az konuştugun ve uyudugun toplantılarda
    o zaman beni sadece akşamları çağırın

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı yusuf38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    belki birgün olur !ama kalbim hep motorla atıyor.kısmet işte.kuzen babaçi motorunu verirse bende sizlerle birgün geziye gelirim.

o fotogfaflara bakınca arkadaşlarla beraber olamamanın sıkıntısı çöküyor içime.işim olmasaydı babaçi nin artçısı olurdum.kısmet birdahaki sefere.kuzene selam fotolarda fena çıkmamışsın kuzen.motorunda güzel çıkmış.çokmu yag çektim acaba
    bu kadar yağa belki bi tur veririm

sağolasın kuzen sen sürprizi seversin bi gün bakmışım ki geziye benden önce çil çil bi motorla gitmişin
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    şimdi nollii bakim, handros karıştırma olüm ortalığı siperliğe yatmış giderkene çekilen resimlerin ortada, tam bi trafik cenevar ı sın sen, hatta viraj yapmaya ağvaya gidelim deddüünü bilem hatırlar gibiyim
    sayende kazaklarımı giyemedim, garip bi kapşonlu giydim oldukçada garip olmuşum resimlerde
    emün yeşiloğlu kardeşim, mt geyik komutanı metondra handrosa nın bana verdiği yetkiye dayanarak seni fıkra anlatmaktan süresiz olarak banlıoyorum
    pınarr ın da ahlakını bozdun, kıza naber diyorum taksime giden adamdan başlıyo
    istburak kardeşmin motüründen kalan son damla 10/40 la kirlenen mantelonum sizlere ömür, zavallı annem kosla oksi eyşın la girişti ona bu sabah sonucu iletirim
    hanedan kardeşme teşekkürü unutanlardanım, ellerine sağlık sayesinde son dakkada açlıktan kurtulduk, özel parti imiş bize veridği
    sanırım 'beklersin tekkei yersin ekmeği' dedi ve tekkeden ekmeği götürdük
    delüpempelü sahilde yaptıımız romantik yürüyüşü heç unutamıccam
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Abim

1-)SEnı satamam koskoca METEHANDRO GEYIK mudurusun

2-)Kahvaltı yaptıgımız yerdekı adam sozde senın Hemşerındı bıze gazık attı

3-)Bizi KInamayın ve saklamayın

Pınar ablam nerdesın kurtar bızı

Ya abı yınemı sen ya İSyan ediyorum artık ya yeter abı ya fıkralarında senın olsun espırıklerınde senın olsun herseyın senın olsun yeter abı ya İSyan bayraklarını cektırdın en sonunda ya Tmm ya pes edıyok ya beyaz bayrakları kaldıralım ya yeter ya
    kreyzikukune bir geldin pir eldin gönüllere...bir ışık gibi...sevdik seni bir kere..

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi nollii bakim, handros karıştırma olüm ortalığı siperliğe yatmış giderkene çekilen resimlerin ortada, tam bi trafik cenevar ı sın sen, hatta viraj yapmaya ağvaya gidelim deddüünü bilem hatırlar gibiyim
    sayende kazaklarımı giyemedim, garip bi kapşonlu giydim oldukçada garip olmuşum resimlerde
    emün yeşiloğlu kardeşim, mt geyik komutanı metondra handrosa nın bana verdiği yetkiye dayanarak seni fıkra anlatmaktan süresiz olarak banlıoyorum
    pınarr ın da ahlakını bozdun, kıza naber diyorum taksime giden adamdan başlıyo
    istburak kardeşmin motüründen kalan son damla 10/40 la kirlenen mantelonum sizlere ömür, zavallı annem kosla oksi eyşın la girişti ona bu sabah sonucu iletirim
    hanedan kardeşme teşekkürü unutanlardanım, ellerine sağlık sayesinde son dakkada açlıktan kurtulduk, özel parti imiş bize veridği
    sanırım 'beklersin tekkei yersin ekmeği' dedi ve tekkeden ekmeği götürdük
    delüpempelü sahilde yaptıımız romantik yürüyüşü heç unutamıccam
    Gkn abi senin göynün güzel...ben kıyafete bakmadım bilem...düzgün adamsın vesselam...o keewaye bidaha pinme ne olur...korktum valla...iyi cesaret ya ona güvenip açılanlara helal...

...AGA BABASISIN AL BU CICEKLERDE ....
    dergibi olmuş abi

kavgada söylenmez
    god is busy ! can i help you!

kreyzikukune bir geldin pir eldin gönüllere...bir ışık gibi...sevdik seni bir kere..
    :
    Tesekkur ederım abım bende sızlerı cok ama ck sevdım

Motosikleti
    Alıntı exorcist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dergibi olmuş abi

kavgada söylenmez

ömrümü yedin bitirdin şuan haha ha ama kreyzi yapmaz oyleşey .. yani sanmam . galiba.. yok canımm olurmu . belki . ı ıh
    Drift Religion

Alıntı exorcist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dergibi olmuş abi

kavgada söylenmez
    Yapmam ole sey..

ömrümü yedin bitirdin şuan haha ha ama kreyzi yapmaz oyleşey .. yani sanmam . galiba.. yok canımm olurmu . belki . ı ıh
    Bak abımde bılıo ole bısey demıcegımı saol abım ...

37. sayfa BirinciBirinci ... 273536373839 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler