evet arkadaşlar fotolar bitmedi nereye kayboldunuzzzzz
ozrace ( öner ) arkadaşımız çektiği resimler şuanda yükleme aşamasında birazdan link geliyo 220 resim var sanırım heyecan varmı heyecan
bu arada ismail abi ellerine kollarına saglık abiii mangal da hakkın çok hakkıını helal ettt
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
abi ben makinanın garajda yatanını severim...en kral motoör bakmalık motördür...
hadi bekliyoz...benim bi hereketim vardı...süpermen şeklinde...onu istiyom başa...
topik şenlensin...şoppi...emin ve kreyzizkekone gelsin sahneye...
hadii atmışş...yetmişş...seksenn...doksannn...cessiyide bi öpsemm...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
şok şok şok sayın seyirciler....süper mete_handro resimleri sadece bizim sitede........azzzzz sonraaaaa
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
evet gördüm koptum zaten
abi resmim yok diyodun geliyoo bekleee bizzat ilk sana atıcam linki ordan lalıp siteye koymak sana kalmış ssenden önce koymasınlar
süpermen mete handro geliyo geliyooo
DRİFT RELİGİON
cesi benim olsun...Rola da senin...ikimizde kazanabiliriz kanka...
Eminle aynı kefeye konulmak istemeyen Crazykekone ağır konuştu...flaşş...
yaptığı basın toplantısında şunları dedi...
"Emin Arıkoğlunu tanımam sevmem...tiksinirim...beni o Yeşil yaratık HULK la beraber anmayınız...benim bir duruşum var...ağırlığım var...babam polis...onun silahı var...görmelisiniz..." dedi...
haydin bakalım...bekliyoruz...süpermen hareket önce gelsin...ben bir kahramanım...ama birazdanda yatıcam onu sen koy abi ayarı ver bana...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
abiiii özelden link attım aldın mııııı
mete abiiii
resimleri sitede görmeden link vermem ona göree
DRİFT RELİGİON
abi tam yatarkene olmadı bu..
yarın iş güc var arkadaşım...böle boş şeylerle niye uğraşıyonuz siz bakim...işiniz gücünüz ananız babanız yohmu...saatin körü olmuş halen internette geyik...ayıp ya...Atamız sizemi emanet etti bu vatanı...olmuyor...yanlış işler bunnar...yıkılın karşımdan...zındıklar...
harbi garagtersizim...afacan hınzır ve bir o kadarda haylaz...iyigeceler olsunn...
arkadaşlar ıp uzmanı kankam varmış bende burda dert yanıom az sonra resimler geliooo
bu arada cbr 125r harbi yoruyo belim şu saat oldu hala ağrıo
arkadaşlar resimler bitmedi daha var nereye gidiyorsunus gelin buraya
bu kadar adama bu kadar resim az alın size 223 resim daha
ayıklamadan hepsi burda gene ücretsiz gene hepinize özel
isteyen alabilir satmamak şartıyla
isteyen sitede yayınlayabilir
ozrace ( öner ) kardeşimizie ve artçısı canan yengemizin ellerine saglık bu resimler onlara aitt hepiniz adına teşekkür ediyorum
ve buyrun resimler bu link te
http://picasaweb.google.com.tr/erdin...ezisiResimleri
DRİFT RELİGİON
heehheee o yüzden gelirken arabanın camı hep açıktı
vende diom kaskın içinden motorcu hep aynıdır arabaya binse bile rüzgarı hissetmek ister dieee
evet yanlız şöle bir durum var resimler hala yüklenmekte o yüzden bence baktıgınız resim sayısına dikkat edin şu an için bakanlar varsa resimler hala yüklenmeye devam ediyo kaçırmayın resimleri hepsine baktım diye
DRİFT RELİGİON
işte herkezin merakla beklediği süper mete_handronun başka yerde bulamıyacağınız fotoları
süper mete_handro siper alın uçucam pozisyonda....
ve süper mete_handro uçuşa geçti
kahramanımız pekte mütavazı.bütün hayranlarına selam göndermeyide ihmal etmiyor
bu arada hanedan12 dostum.ellerine sağlık köfteler ve sucuklar harikaydı
rica ederim dostum ne demek boşuna çekmedikya herkez görsün.bu arada teşekür ü canan a yapın fotoları o çekti ben sadece zemin hazırladım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
mete abi hiç yaşını göstermiyo zatii
baksana çocuk gibi bizden çok egleniyoo wallaa
yanlız sanki oo süpermen uçuşu değilde birine yumruk mu gösteriyoo ne
hani çakmasınlar mevzuyu diye süpermen ayagına yatılıyo gibi bişi kokuyoo
abi harikasın o yumrugu kim yiycek bakalım
DRİFT RELİGİON
bende emun abi için söledim kendisinde motor olmadığı için bizim durumumuzu anlamak istedi sanırım o sebepden camı açık gidiodu arabanın
hando abimizi ayakta solladım çok soryy abi gaza geldim biir ara
gezi fotografları çok güzel insanlar bir bütün olmuş,egleniyorlar.motorsuz olanlar ne yapsın ?malesef bakıp bakıp iççekmekten birgün bizde aranızda olma hayaliyle yaşamaktan başka ne yapabiliriz ki!kazasız günler dilerim.babaçi özellikle sana kuzen.
bir gün park problemini çözersin ve senide aramızda görürüz ve hayalin gerçek olur ve cbr125 imi sana satarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)