en yakın zamanda istanbula karlar yağması temennisiyle =)))))))))))))) delirtti fotolar =))))))
en yakın zamanda istanbula karlar yağması temennisiyle =)))))))))))))) delirtti fotolar =))))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu mevzu burda bitmezzzzzzzzzzz ((((: yarun devam edicem artıkın .. sizi seviyorum dostlar öpüldünüz ... sevgiler saygılar hörmetler
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
len olum eğer sana çıkarsa o kuradan alıcam senin o sümüklü moturunu vurucam kırbacı vurucam kırbacı sultanbeyli dağlarında mındar edicem senin moturu ondan sonra amartisor olayına dua etceksin
yarın gidip çekilişten çıkmak istediğni söylüceksin yoksa sen ve moturunun sağlığından şüphelenirim ona göre anladın sen onu
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
manyakmısın bıradar sen...fetişistmisin...sapık herif...motör kırbaclayan birini görmemiştim... heleki motörün bile yok..şişme bilmem ne alan sapıklar gibin sende oyuncakcıdan maket motor al kırbacla madem böle tatmin oluyon...
Sultanbeylide demek her nevi tip var..irezil üye...hemen atılsın...
burası çok komikti ya...biz napıcağımızı şaşırmıi b vaziyetteyiz burda...GKN ın gazabına uğramışız...bizi tepeye çıkarcakdı güya...aynı yere döndük...
MARV da indi motörden uraştı çevirdi ...sonra devam edin komutuyla tekrar devam etti...karizma 0 oldu yani...koca er 6 f madara oldu Şile yollarında...
EE 7775...öpsende unutmam valla...şikayatcıyım mamur bey...aha plaka bu...polislere devlete millete küfredip kaçan şahıs bu...aha 2 denede şahit...idama gider adam valla...plakanı ezberletmicen kimseye..
hadi bakalım benimki neydi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bu arada ben avcılardan geldim 270km yol yapmısım 24 ytl lik benzinle bu demek oluyoki 24/270:88 yenikuruş
Hasan..
Güzel gezi olmuş valla ..
Fotoalr için de teşekkür ederiz
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
erdincpolat’ ın makinesinden
Şile gezisi resimleri için link
http://picasaweb.google.com/erdincpo...eMangalPartisi
DRİFT RELİGİON
erdinç kolaycı gördüm seni fotolarda
canım'cım
170 tane resim çekmişim hepsini nasıl koymamı bekliyosun
bende iki buluşmadır böle yapıyorum hem herkes çektiğim bütün resimleri göryoo hemde istediğini alıyoo
genede attım o kadar
sen nerdesin bakem yoksun ortalarda bizi bıraktın sanırım artık gelmiycekmiş fala dediler ama ben inanmadım tabii
hayırdırr....
DRİFT RELİGİON
Artık nereye gelmicekmişim
Yok bee canım , buralardayım bugün Antalya'dan misafirlerim vardı ilgi lazım dimi
Bir dahakine görüşürüz, üyeliğim devam ediyo
[QUOTE=mete_han;943269]lezzetli...
fevkaladenin fevkinde...güzel bir buluşmaydı...
Ümmet Abi sağol sende ön ayak oldun...vesile oldun ..ortam gördük...bundan sonra vakit bulduğumuzda gidebileceğimiz bir mekan gördük...listemize ekledik...herşey çok güzeldi...keşke bizi Şile Kalede bırakıp gitmeseydin..orada üzüldüm...keşke kalsaydın...
yok metahan sebep sadece birtane değildi.yanımdaki misafirim kuşadasından maç için geldi,biletimiz vardı maça 16:00 da kadıköyde olmamız gerekiyordu akşam döndü kendisi maçtan çıktıktan sonra eşyalarını toplamamız için zamana ihtiyaö vardı,oyüzden erken ayrıldık.üzüldüğüne bende üzüldüm,
geziye gelnce herkeslerin ayaklarına sağlık,orda olmanız çok keyifliydi anladımki gerçekten biz mt olarak birbütünüz herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.yeni arkadaşları tanımaktan çok keyif aldım eskilerle tekrar görüşüp özlem giderdiğim için şanslıyım.evet uzunzamandır böle birgezi yapmamıştık katılımın yüksek olması muhteşemdi,patronlardan kimse yoktu yani hep işçiler ordaydık
ama çok zevkli geçti
resimlere gelince gezi ve maç yorgunluğu nedeniyle yarın akşama bıraktım 45-50 kadar resim var bende beklediğinize değecek
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
aaaaaaa bize tugcetugce banlandı dediler. hemde emin_arikoglu banladı dediler. demekki asparagas habermiş
arkadaşlar bu arada ben keseri şilede unuttum. artık benim motoru yolda gördüğünüzde nasıl tanıycam die düşünürseniz, gözünüz çantada keser aramasın. sağ ayna kırık bide sol çanta patlak offffffffff en yakın zamanda bi keser daha almam lazımmmmmm
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Yaa vallaa çok yorgunum ben.. Uykusuz hemide..
Söz, uyanır uyanmaz herşeyi anlatıcam
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
hooo...misafir içinse tamam abi...affedildin...maça kaçtın demek...çakamadık mevzuyu...ama 5 de atamadık...bu sefer olmadı...
tuçi ve AYE niye yoklar artık ortamlarda forumda...açıklama bekliyorum...Tophane grubunun içinde yaşanan birşeylermi var..hani bilelim dedikodu yapmayalım...nirde bu caretta caretta kişisi Mıro..işim gücüm var ayağı derse yemez haberi olsun...buna gelmicekde neye gelecek hırbo...
tuçe sende mutlak gelmeliydin...
eminnnn...benim olaceksinnn ülennn....
bu itin sahabı kim...benim beremi çaldı garagtersiz heyven...adıda Pinçırmı pancarmı ne...
[/
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han, deli mavili, orcunmavis, metinkoca
bu arada taaa Kandıralardan gelen orcunnavis kardeşimede ayağına pistonuna sağlık diyorum...
arkadaşlar cok guzel bir gezi olmuş... herkesin emeğine sağlık...
ama alkol olayını ben hiç tasvif etmedim. alkollü fotolar hiç etik değil malesef...
:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)