arkdaşlar fotolara baktım çok güzel olmuş buluşma çok şey kaçırmışım gene bi dahakine kısmet artık
muhabbetinizde bol olmuş devamını dilerim ayaklarınıza sağlık allah kaza bela vermesin
Len sansar selim ulen körün gözdü görmedin belediyenin allayıp pullayıp süslediği çukuru sonrada yazarsın böle cevap hakkım olduğunu bile bile
şimdik geleyim senin o çinde üretilmiş dandik japon moturuna ben hayatımda böle dandik motur görmedim zaten senide daha rahat ve güçlü bir motur alana kadar hiç affetmicem ya bana bişi olsaydı
len olum bundan sonra seni ve moturunu pretesto ediyoom (not: bu garaktersin motorla konuşuyo hatta özür diliyo bizzat şahit oldum kendimi dışlanmış hissettim)
yok arkadaş bu gankalık böle yürümez ya kilo verirsin ki ben şuan ideal kilomdayım bana heç laf etme!!
ya insan bi düşünür ''ya ben 100 küsür kiloyum ya benim hiç mi gankam yok hiçmi artçım olmucak ben neyim böle ya acil diyetisyene gediyoom'' metehan iç ses
yok bundan sonra ganka manka herif önce motura baktı ya
insan bi sorar ganka varmı sende bişi (oturan yerlerimde vardı
) yoook nerdee adam utanmasa ağlıcaktı motur için alt tarafı üç beş kuruş bişiler sıkışmış bi yerlerine
Not: Eğer motorum olursa mete gibi bir bünyeyi hayatta artçı olarak almam
ama kendisini araç olarak çok severim