Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
26. sayfa BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

Motovento
    REKLAM ALANI
    erreguay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gelen herkeze bir kez daha teşekkürler

bunlarda benim tel len çektiğim 1-2 foto az ama makine ile çeken arkadaşlar gelir yakında

kahvaltı yeri...

ikindi duraaamızzz....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Öncelikle ne güzel yoldu o öyle yahu. 35 motorun kahvaltı bitince motorları çalıştırıp teker teker yola çıkması çok güzeldi bence sırf bunu yapmak için bile buluşulur . Gezide tek eksik vardı o da müzik yayını yapabilen bir motor eve gelince ilk işim müzik dinlemek oldu (müzik ruhun gıdasıdır).
    Herkese tekrar merhaba diyorum, bir dahaki gezi yada buluşmada görüşmek dileğiyle.

Gelelim resimlere, 18 tanecik resim çekmişim bunlardan ilk 5i dijital olarak oynanmış diğerleri ise normal çekilmiş resim. Benim resmimi çeken scooterlı çifte burdan sesleniyorum lütfen o resimleri ikopan[et]ipera.com.tr eposta adresine yollayın. Yolda giderken önümde en az 4-5 resim çektiniz süper olduklarını düşünüyorum.
    İş de resimler (inşallah çözünürlük uygundur):

Ragnosan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 900 Hornet
    Ya ben yükleyemiyorum sürekli hata veriyo site neyse yükleyenler var

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    valla abicim ben grup sürüş bekcisi değilim...herkese eyvallah...zaten grup mrup bende bozdum genelde önlerde seyir ettim hep...bana giren çıkan yok ama...SS lerede makas atınca ne bilim işte alışık olmadığım şeyler...yoksa ihsanhakan darkdıamond buraki77 beni bilirler..en dengesiz motör ben kullanırım...elime su dökülmez ama insanlar birbirini yeni tanıyor falan yabancıyız yeniler var...hani tınnda diyebilirsin ama iş çok cıvıdı Şile dönüşü...demesinlerki la bunlarlamı yola çıktık falan...kişisel algılama...

asyada manyak makineymiş ya...çok beğendim performansı...uçuyo makine...egsozda güzeldi...sert kullanıyosun...aynı ben..

mr coopan fotoları sayfa düzenine göre (640*480 miydi neydi..)koysaydın be abi...şimdi tek tek tıklıcazmı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla abicim ben grup sürüş bekcisi değilim...herkese eyvallah...zaten grup mrup bende bozdum genelde önlerde seyir ettim hep...bana giren çıkan yok ama...SS lerede makas atınca ne bilim işte alışık olmadığım şeyler...yoksa ihsanhakan darkdıamond buraki77 beni bilirler..en dengesiz motör ben kullanırım...elime su dökülmez ama insanlar birbirini yeni tanıyor falan yabancıyız yeniler var...hani tınnda diyebilirsin ama iş çok cıvıdı Şile dönüşü...demesinlerki la bunlarlamı yola çıktık falan...kişisel algılama...

asyada manyak makineymiş ya...çok beğendim performansı...uçuyo makine...egsozda güzeldi...sert kullanıyosun...aynı ben..

mr coopan fotoları sayfa düzenine göre (640*480 miydi neydi..)koysaydın be abi...şimdi tek tek tıklıcazmı...
    asya iidiri iiii evet bende sertçiyimdir
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Resimler gelsin bakem bendekiler bunlar

istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oh be ensonunda eve düşebildik valla ölüyom desem yeridir bittim ama yine lezzetli bi buluşmaydı enfes denilebilcek kadar zevk aldım bide başım arımağsaydı:(çok iyi olurdu ama feda olsun sürüş konusuna gelince grup sürüşünü bilmiyo olabiliriz ama buda bizim farkımız olsun eeeee dile kolay istanbul mt bahsediyoruzzzzzzz allah kaza bela vermesin enkötü toplantımız bu olsun
    Drift Religion
    fatih şubesi

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    dostlarım gelen herkese çok çok çok teşekkürler .. bir geziyi daha alnımızın akıyla bitirdik .. boyle makara gırgır olmadı mangala laf yok zaten .. ümmet abime çok sevgiler saygılar ...

şu grup sürüşü konusunda biraz sorun çıksada kazasız belasız atlattık bu günüde .. hepinizi seviyorum kadim dostlarım . kendinize iyi bakın siz bize ben size lazımım ((((((((((((((((:
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı deli mavili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asya iidiri iiii evet bende sertçiyimdir
    http://www.kymco.com.tr/html/peoples200.html

benim hayran olduğum Kymco Pipıl 200 ne gaderde benziyor ya...tıpkısının aynısı...

fotolar gelmeye başladı sağolun beyler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    ulan gözlüğü getir dedik ya beleş...ondan gelmiyon he...
    getirdikmi getirmedikmi????????????? (((((((((((((((((((:

gülegüle kullan abim garçi camı takamadım ama sen bi ayar çekersin artıkın sinir etti yaaaaa
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimler gelsin bakem bendekiler bunlar
    bu tükan ismi dikkatinizi celbettimi...Kurtlar Vadisi ambiansı...içeri girince kendi halinde memleket insanları...Mematiyi görcez sandıydım...

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    arkadaşlar çok güzel bir geziydi valla çok keyif aldım katılan herkese ve özellikle bizimde gidebilmemize vesile olan selçuk kardeşime çok teşekkür ederim yanlız hakkaten kurtlar vadisiymiş gittiğimiz yerin adıda şimdi gördüm

Motosikleti
    ulan gözlüğü getir dedik ya beleş...ondan gelmiyon he...
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuş besledim kafeste...
    işim var gulüm. öperim... muccuk...
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Cesi Ces o mesaj Kıldiken içindi....

Mr Coopan senin fotonu çeken scootercı OZRACE nickli kişiydi...benimde fotomu çektiler bekliyoz artıkın...

sende dedinki fotoğraf işini bana bıakın ama sade bunlarımı çektin dostum...canlı performansın daha iyi diye düşünmüştüm...

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    gerçekten çok güzel bir buluşmaydı.katılan ve emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.çok yorulduk ama deydi bence.
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı Marv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten çok güzel bir buluşmaydı.katılan ve emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.çok yorulduk ama deydi bence.
    senin plakayı ezberledim valla...EE 7775...hep arkandaydım...neden 7777 değil diye bi ara düşündüm ...bi 5 dakke düşünmüşümdür..e paranoyak olunca böle oluyo...

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    güzel gezi olmuş,resimlerde süper çıkmış artı
    gittiginiz yere kuzenle beraber 2 ay önce gitmiştik.
    paylaşımınız için teşekkürler.
    bu siteden

buda benim foto:
    98 Beygir.....

Motosikleti
    [QUOTE=MrCoopan;943413]Öncelikle ne güzel yoldu o öyle yahu. 35 motorun kahvaltı bitince motorları çalıştırıp teker teker yola çıkması çok güzeldi bence sırf bunu yapmak için bile buluşulur . Gezide tek eksik vardı o da müzik yayını yapabilen bir motor eve gelince ilk işim müzik dinlemek oldu (müzik ruhun gıdasıdır).
    Herkese tekrar merhaba diyorum, bir dahaki gezi yada buluşmada görüşmek dileğiyle.

Gelelim resimlere, 18 tanecik resim çekmişim bunlardan ilk 5i dijital olarak oynanmış diğerleri ise normal çekilmiş resim. Benim resmimi çeken scooterlı çifte burdan sesleniyorum lütfen o resimleri ikopan[et]ipera.com.tr eposta adresine yollayın. Yolda giderken önümde en az 4-5 resim çektiniz süper olduklarını düşünüyorum.
    İş de resimler (inşallah çözünürlük uygundur):

motorla gelemedim diye içime oturdu .. emine aldıgımız yeni makine ile viraj yapıyorumm (((((((((:
    Drift Religion

Motosikleti
    Hyosung GV250
    Mr Coopan senin fotonu çeken scootercı OZRACE nickli kişiydi...benimde fotomu çektiler bekliyoz artıkın...

sende dedinki fotoğraf işini bana bıakın ama sade bunlarımı çektin dostum...canlı performansın daha iyi diye düşünmüştüm...
    Dur daha bu tanışmaydı, bir de erken döndüğüm düşünülürse çok da az değilmiş çektiğim fotoğrafların sayısı. Bi dahakine daha çok çekerim, son olarak ama önemli olan foto sayısı değil fotoğraftaki anlam diyip kıvırayım .

Motosikleti
    Alıntı MrCoopan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dur daha bu tanışmaydı, bir de erken döndüğüm düşünülürse çok da az değilmiş çektiğim fotoğrafların sayısı. Bi dahakine daha çok çekerim, son olarak ama önemli olan foto sayısı değil fotoğraftaki anlam diyip kıvırayım .
    eline koluna saglık dostum ((: hem tanışmış olduk hem buluşmuş olduk ...
    Drift Religion

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster

motorla gelemedim diye içime oturdu .. emine aldıgımız yeni makine ile viraj yapıyorumm (((((((((:
    kanka ne zaman yaptın bu hareketi? ben sana güvenerek vermiştim motorumu

REKLAM ALANI
26. sayfa BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler