gelen herkeze bir kez daha teşekkürler
bunlarda benim tel len çektiğim 1-2 foto az ama makine ile çeken arkadaşlar gelir yakında
kahvaltı yeri...
ikindi duraaamızzz....
gelen herkeze bir kez daha teşekkürler
bunlarda benim tel len çektiğim 1-2 foto az ama makine ile çeken arkadaşlar gelir yakında
kahvaltı yeri...
ikindi duraaamızzz....
Öncelikle ne güzel yoldu o öyle yahu. 35 motorun kahvaltı bitince motorları çalıştırıp teker teker yola çıkması çok güzeldi bence sırf bunu yapmak için bile buluşulur . Gezide tek eksik vardı o da müzik yayını yapabilen bir motor eve gelince ilk işim müzik dinlemek oldu (müzik ruhun gıdasıdır).
Herkese tekrar merhaba diyorum, bir dahaki gezi yada buluşmada görüşmek dileğiyle.
Gelelim resimlere, 18 tanecik resim çekmişim bunlardan ilk 5i dijital olarak oynanmış diğerleri ise normal çekilmiş resim. Benim resmimi çeken scooterlı çifte burdan sesleniyorum lütfen o resimleri ikopan[et]ipera.com.tr eposta adresine yollayın. Yolda giderken önümde en az 4-5 resim çektiniz süper olduklarını düşünüyorum.
İş de resimler (inşallah çözünürlük uygundur):
Ya ben yükleyemiyorum sürekli hata veriyo site neyse yükleyenler var
valla abicim ben grup sürüş bekcisi değilim...herkese eyvallah...zaten grup mrup bende bozdum genelde önlerde seyir ettim hep...bana giren çıkan yok ama...SS lerede makas atınca ne bilim işte alışık olmadığım şeyler...yoksa ihsanhakan darkdıamond buraki77 beni bilirler..en dengesiz motör ben kullanırım...elime su dökülmez ama insanlar birbirini yeni tanıyor falan yabancıyız yeniler var...hani tınnda diyebilirsin ama iş çok cıvıdı Şile dönüşü...demesinlerki la bunlarlamı yola çıktık falan...kişisel algılama...
asyada manyak makineymiş ya...çok beğendim performansı...uçuyo makine...egsozda güzeldi...sert kullanıyosun...aynı ben..
mr coopan fotoları sayfa düzenine göre (640*480 miydi neydi..)koysaydın be abi...şimdi tek tek tıklıcazmı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
oh be ensonunda eve düşebildik valla ölüyom desem yeridir bittim ama yine lezzetli bi buluşmaydı enfes denilebilcek kadar zevk aldım bide başım arımağsaydı:(çok iyi olurdu ama feda olsun sürüş konusuna gelince grup sürüşünü bilmiyo olabiliriz ama buda bizim farkımız olsun eeeee dile kolay istanbul mt bahsediyoruzzzzzzz allah kaza bela vermesin enkötü toplantımız bu olsun
Drift Religion
fatih şubesi
dostlarım gelen herkese çok çok çok teşekkürler .. bir geziyi daha alnımızın akıyla bitirdik .. boyle makara gırgır olmadı mangala laf yok zaten .. ümmet abime çok sevgiler saygılar ...
şu grup sürüşü konusunda biraz sorun çıksada kazasız belasız atlattık bu günüde .. hepinizi seviyorum kadim dostlarım . kendinize iyi bakın siz bize ben size lazımım ((((((((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
http://www.kymco.com.tr/html/peoples200.html
benim hayran olduğum Kymco Pipıl 200 ne gaderde benziyor ya...tıpkısının aynısı...
fotolar gelmeye başladı sağolun beyler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
arkadaşlar çok güzel bir geziydi valla çok keyif aldım katılan herkese ve özellikle bizimde gidebilmemize vesile olan selçuk kardeşime çok teşekkür ederim yanlız hakkaten kurtlar vadisiymiş gittiğimiz yerin adıda şimdi gördüm
Cesi Ces o mesaj Kıldiken içindi....
Mr Coopan senin fotonu çeken scootercı OZRACE nickli kişiydi...benimde fotomu çektiler bekliyoz artıkın...
sende dedinki fotoğraf işini bana bıakın ama sade bunlarımı çektin dostum...canlı performansın daha iyi diye düşünmüştüm...
gerçekten çok güzel bir buluşmaydı.katılan ve emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.çok yorulduk ama deydi bence.
Drift Religion
[QUOTE=MrCoopan;943413]Öncelikle ne güzel yoldu o öyle yahu. 35 motorun kahvaltı bitince motorları çalıştırıp teker teker yola çıkması çok güzeldi bence sırf bunu yapmak için bile buluşulur . Gezide tek eksik vardı o da müzik yayını yapabilen bir motor eve gelince ilk işim müzik dinlemek oldu (müzik ruhun gıdasıdır).
Herkese tekrar merhaba diyorum, bir dahaki gezi yada buluşmada görüşmek dileğiyle.
Gelelim resimlere, 18 tanecik resim çekmişim bunlardan ilk 5i dijital olarak oynanmış diğerleri ise normal çekilmiş resim. Benim resmimi çeken scooterlı çifte burdan sesleniyorum lütfen o resimleri ikopan[et]ipera.com.tr eposta adresine yollayın. Yolda giderken önümde en az 4-5 resim çektiniz süper olduklarını düşünüyorum.
İş de resimler (inşallah çözünürlük uygundur):
motorla gelemedim diye içime oturdu .. emine aldıgımız yeni makine ile viraj yapıyorumm (((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)