Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
24. sayfa BirinciBirinci ... 14222324252634 ... SonuncuSonuncu

[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

REKLAM ALANI
    Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    Alıntı Ragnosan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orada çok fazla oyalanmayız 9 a 5 kala gibi engeç devam edilir..konuşup anlaştık şimdi iptal etmeyelim derim
    ya şimdi bizim işlerimiz çıktı artçı muhabetti falan çıktı gecikebiliriz o yüzden dedim.direk ikea ya gitmek en iyisi bence.
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ragnosan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 900 Hornet
    Alıntı cem_ali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bencede iptal etmeyelim.ragnosan la ben 08.45 de shell deyiz.ayrıca şu ıkea yıda bilmiyorum ben şuan netten bakıcam yol için
    ben biliyorum ya 15 dk içinde ordayız engeç

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    beyler kusura bakmayın valla.ama gecikebiliriz.o zaman daha çok ayıp olur size.ikea da görüşmek üzere.
    Drift Religion

cem_ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250 R
    Alıntı Ragnosan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben biliyorum ya 15 dk içinde ordayız engeç

tamam sorun yok ozaman.shell de görüşürüz sabah

Motosikleti
    Honda CBR 1100XX
    kahvaltı mekanında görüşmek üzere... iyiy geceler..

Motosikleti
    JL 250-5
    güzel olurdu aslında.........
    come see what love has done to me !

Motosikleti
    Honda CB 900 Hornet
    yarın görüşürüz arkadaşlar herkese iyi geceler

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ya abiler saat 1 olmuş...daha ayakttayım..sonra esne baba esne...iyigeceler...yarına sabah çıkarsak ne mutlu bize...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    ooooo herkes ler gitmiş
    sabah buluşacaktık taylan la ama okuduğum kadarıyla yan çizmiş :( öle olsun neyse artık sabah tekrar ararım
    bende hasan abimle (arslanfb) gelirim napim ıkea da buluşmak üzere iii geceler
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    OO abılerım ablalarım sabah oldu kalkın artıkın ne bıcım yolcusunuz

Motosikleti
    Daelim s2 250,125 lik scooter
    bende çat diye gelecektim sabah kalktım motor kıyafetlerimi hazırladım ancak motorumu bitürlü çalıştıramadım ve sonunda aküyüde boşalttım ,dün akşam fullediğim yerde motoru yıkatıp yakındaki garaja çektiydim ondan buji ıslaktı heralde neyse her işte bi hayır vardır size iyi yolculuklar kazasız belasız geziler inşallah başka gezilere diyeyim artık

Motosikleti
    İlk=2008 Honda Beat, İkinci= 2008 Honda Dylan 150
    :( aRKADAŞLAR Ben sabah sizi gördüm Kırımızı bi BEAT ile İKEA'Ya geldim arkamda da eşim vardı. Biz sabah fikir değiştirdik ikea'a da kahvaltı ve birazda alışveriş. Eşimi ikna edemedim gelmeye :( Sizlerle ilk defa tanışacaktım. Ümmet abiyi uzaktn görür görmez hemen tanıdım. Siz şuanda şilenin ve sohbetin tadını çıkartıyorsunuzdur eminim.

Artık kısmet diyorum bir dahaki sefere
    4 ay önce Motosiklet karşıtı, dün Honda Beat, Bugün Honda Dylan, daha sonra Hyosung GTR 250, ve daha sonra da, Yamaha R6..

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    Daha dönmediniz mi???Dönün de fotoğraf ekleyin
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

Motosikleti
    Honda CB 900 Hornet
    Çok çok güzel bi gezi oldukatılmayanlar üzülücak ama 30 motor ve yaklaşık 45 kişiydikbi grup şilede mangala kaldı..bi grupda ümmet abiyle ayrıldı..sanırım akşama fotolar gelir..ümmet abiyede kendi adıma teşekkür ederim.maçtan sonra burda görüşmek üzereee

Motosikleti
    lezzetli...

fevkaladenin fevkinde...güzel bir buluşmaydı...

berhudar olun yavrularım...

söylenecek fazla birşey yok...gelmeyenler...gelemeyenler üzülecek muhtemelen...yada AĞVA ya gidelim diye tutturan şahıslar bile mutluydu...yani bendeniz...

abi kocaman kumsalda PLAJ Voleybolu için hazırlanmış atıl vaziyette duran bi yerde malzememizi aldık...sağolsun CRAZYYUSUFCUK aldı sazı eline...her kafadan ses çıkıyordu organizeyi yaptı etleri HANEDAN12 kardeşimle hazırladı uğraştı etti...bizi doyurdular Allah Razı Olsun ...beslediler...afiyetle yidik uscuk ve köftelerimizi...

tek sorun biraz dağınık gittik dağınık geldik...sürüş disiplini yoktu valla...bende kafama göre takıldım...baktım disiplin yok bende oh mis dünya bana hoş...

beni lütfen imtiyazlı ve istisna bir motor sürücüsü olarak kabul edin...serbst stilde sürüyorum...kalabalık grupta motor kullanmaktan korkuyorum...ya en arkada ya en önde olmak istiyorum...kalabalıkken sağı solu kollayamıyorum...yalnız veya 3-4 kişiyle gitmek daha sağlıklı bence...alışmadık motorcuda grup sürüşü durmuyor abi...

kendi adıma kusura bakmayın hatam olduysa affola...

kahvaltıyıda Selçuk(crazykekone)la yan mekanda yaptık çok kalablıktı...oranın sahabıda benim hemşehrim çıktı vs...2 kişi kafa dinledik iyi oldu sabah sabah süper oldu...

Ümmet Abi sağol sende ön ayak oldun...vesile oldun ..ortam gördük...bundan sonra vakit bulduğumuzda gidebileceğimiz bir mekan gördük...listemize ekledik...herşey çok güzeldi...keşke bizi Şile Kalede bırakıp gitmeseydin..orada üzüldüm...keşke kalsaydın...sonrasında daha zevkliydi muhabbet...zaten az ileride kumsalda takıldık...4/4 lük oldu...hem sen evsahabıydın abi...gideceğin yere her zaman giderdin...

burdan bizi Şile tepesine diye acayip yerlere çıkaran GKN kardeşimizi kınıyorum...deli dana gibi Şİlede döndük durduk...sürüler halinde ne yapacağını bilmeyen koyunlar gibi bi oraya bi oraya gittik sayesinde...yav gülme krizi geldi bi an...

birde beni Hayvanlarla sohbet ederken garipseyen arkadaşlar oldu...ben bu Hayvalar Aleminde saygı hürmet gören bir kişiyim...nedenini bilmiyorum ama öyle...

güzeldi be...akşam eve geldim...yüzümde aptal bir tebessüm vardı...yol biraz karışıktı ama geldik nihayetinde...

bide yav göz gözre göre GKN la kankisi keeway matrıxle kaza yapıyolardı...yav kaza geliyorum dedi...arkadan KIA JEEP geliyordu ...bizim şabanlar kenarda bekleyen beni görünce birde sağa kırmazlarmı...abovv...

araba frene asılmasa arkadan vuruyodu..benimde elim ayağım boşaldı bi an...dedim eyvah gümledi bunlar...Allah muhafaza

gelen herkese çok teşekkürler...muhteşemdiniz...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    metehan abi allah içinize sindirsin kazasız belasız gelmişsiniz.. inşallah ayrılan grupta sağsağlim gelirler... resimleri meraaakla bekliyorum..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Alıntı vasco1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi allah içinize sindirsin kazasız belasız gelmişsiniz.. inşallah ayrılan grupta sağsağlim gelirler... resimleri meraaakla bekliyorum..
    valla güzeldi be...ayak üstü fast food gibi...mutluyduk 23 Nisan çocukları gibi...

diğer grup Tophaneye aktı...Derbi izlicekler...

Babaçi biz güya OKEY oynayacaktık ...senin depoyu kapattım bir ara...off a aldım...yolda tekledimi motör...yapcam numaramı dedim...IKEA dayken ters istikamete aldım...ora yedekdi unutmuşum...kumsaldan eve dönüşte ortaya aldım benzin musluğunu kapadım...yolda gümledin muhtemelen...

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla güzeldi be...ayak üstü fast food gibi...mutluyduk 23 Nisan çocukları gibi...

diğer grup Tophaneye aktı...Derbi izlicekler...

Babaçi biz güya OKEY oynayacaktık ...senin depoyu kapattım bir ara...off a aldım...yolda tekledimi motör...yapcam numaramı dedim...IKEA dayken ters istikamete aldım...ora yedekdi unutmuşum...kumsaldan eve dönüşte ortaya aldım benzin musluğunu kapadım...yolda gümledin muhtemelen...
    yemedi olm orada fark ettim.ula dedim benim gibi garibanın benzin musluğundan ne istediler

yola çıkmadan önce biraz fazla rolantide çalıştırdım daha oradayken stop etti ben de fark ettim.

yalan yok küfür etmedim valla
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yemedi olm orada fark ettim.ula dedim benim gibi garibanın benzin musluğundan ne istediler

yola çıkmadan önce biraz fazla rolantide çalıştırdım daha oradayken stop etti ben de fark ettim.

yalan yok küfür etmedim valla
    yav benim koruma demirini kapadım ya çamur yüzünden..hızımı bayağı kesti şerefsiz...rahat rahat 120 gören makina...110 u geçmedi...rüzgar çarptı o dalgaya...

okey yalan oldu la...

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav benim koruma demirini kapadım ya çamur yüzünden..hızımı bayağı kesti şerefsiz...rahat rahat 120 gören makina...110 u geçmedi...rüzgar çarptı o dalgaya...

okey yalan oldu la...
    boşuna taşıttınız len bana

arkadaşlara duyurulur benim ybr iki kişiylen mete nin cbf sini rampa yukarı geçti

imageshack sitesi fotoları yüklemiyor
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

24. sayfa BirinciBirinci ... 14222324252634 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler