-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
eyvallah ben 10 gibi buluşma yerinde olurum.. yolda yakalrım sizi.. iyi seyirler..
bu kişiler varsa ben yokum...
hadi hadi varım...çok ısrar ettiniz...gelme ihtimalim yüskek...
babaçi paşanın ybrsini çizicem...
crazyboyoneyi pataklıcam...ama babası Seyrantepede yakalarsa ayaklarıma sıkar valla...benim babamda onun babasını döver..oh ne güzel..
GKN ı artık kimse elinde alamaz(eğer yine boğazlı kazak giyerse)
Tophane tayfasınının tek tek ifadesini alıcam...gerekirse Allah ne verdiyse dalıcam...
Pınarın motörünü tekmelicem...
şiddet için geliyommm ey ahalii...nedeni yok...sevgi kelebeği olmıcam o gün...şiddet gergedanı olmak istiyorum...
hadi yazın benide deftere...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sahilde mangalda olcakmı..........
metehan abim benim gelememem iyi olmuş metahan varsa ben yokum /(((((((((((((((((:
makine çalışmıyo ((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
jesse kambersiz düğün olurmu.. sende gel.. abi kardeş takılır motorlar...
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
pınar ben doluyum malesfki ne yazık. bu hafta sonu gazlamaya cıkıcaktım bıras doğa turu falam modu.. denk geldii. fazla takılamıcam size bi kahvaltı modu belki mangal. ordan uzar ben...
O zaman biri jesse'ye alsın....
Haydi koçlar arkadaşlar kardeşler.. Jesse olmazsa olmaz.. Biri onu da alsın please..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
pınarr sen gelmeeeee.ben sana güzel bir badi getireyim.. sen sadece beden belirt
Abim sen sımdı gelcenmı bak pınar ablamda geldı sırada sen ve jeesse kaldı gelmeyenler ggkn abım var burak abı var erdınc abı var mhrem selım abılerım var headquarters hasan abı var hanedan12 var ısmaıl abı sonra saymadık 10 kısı daha var ısımlerını unutum sende gel he metalgot de var baska da daha var sen yeterrkı gel bıde jesse abım de gelsın 10 numara bı bulusma olsun hehehe
nasip olursa gelicem kankü...abilerine selam söyle...sen kimle geliyon...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)