16 EYLÜL AYVALIK KESİN KİMLER GELİR???NE YAZIKKİ İPTAL
-
OYOYOYOYOY Kimler varmış sen yaşıyomusun???Bide taş atıyo.Kardeşim senin adın niee salemm diil.Burası Ayvalık topiği kardiiişim.Yağmur çamur uzun kısa km demeyenlerin topiği Nerdesin sen yahu.Msnde falan yoksun.Görüyorum ki böyle kedi gibi girip çıkıp taş atıyon millete.Hayırsız olduğıun için akşam senlede görüşeceğiz
Reklamlar
-
Burası Ayvalık topiği kardiiişim.Yağmur çamur uzun kısa km demeyenlerin topiği
burdan cikis yok ChatnoiR
Hayırsız olduğıun için akşam senlede görüşeceğiz
soldaki resme bak ve hayatinda neleri yanlis yaptin dusunmeye basla
-
bak hala topiği şişiriyolar, barış sen çadırı satıyomusun satmıyomusun ona göre gidiyorum bak şimdi adrenaline... hatta çilingozda iki çadırıda incelemişindir sen hangisi daha iyi? carrefourdakimi yoksa adrenalindekimi?
-
-
16 eylul bodruma gıdıyopruz kılmler katılıyor(kesınler yazsın lutfen
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
-
ARKADASLAR 4 GUN KALDI BU BASLIKTA OLAN ARKADASLAR SES VERSIN GIDIYOMUYUZ AYVALIGA YOKSA BEN BASKA YERE GIDECEM ONA GORE MILLET KIME DIYOM
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
-
Kankalar bu iş yatara bağladı.Toplantıyada kimse gelmedi.Msndede grşmedik SAYGILAR
-
Costantine, gezi iptal oldu yani, bu mudur? galiba budur...
-
siah bu mudur yani yattı mı gezi?????baron nerdesin allooo diger millet nerdesiniz!!!!! yoksa baska gezimi planlıyonuz looooo
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
-
-
Bu gezinin silinmesini talep ediyorum
-
Admin
Bu gezinin silinmesini talep ediyorum
Bu kararı ancak geziyi duzenleyen kişi verebilir ilk mesajı yazan böyle bir iptal kararı varsa ilk mesajını duzenleyip baslıgın sonuna iptal yazar.
Onun dısında geziye 1 kiş gitse bile baslıgı acıp duyuru yapma hakkı vardır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler