oh oh hadi bakalım takılın
oh oh hadi bakalım takılın
Hadi metem abım benım bı zahmet sende gel ne olcekkı topu topu 10 km de 2 saat oturur kalkrasın abım konusuk sohbet ederık ....
Getritmem SV mi ben ööle kurdun kuşun yanına
Yalnız arkadaşın niye seni finanse ediyo? Arada bilmemiz gereken bi bağ mı var
Metehanın yokum dediği yerde ben varım.. Bakın tam alark 4. sıradaki benim, yani varmışım
Ama metehan benim olduğum listede yoksa bende metehanlı listelerde olmayarak kılıcımı çektim kınından, kuşandım cesareti ve bitirdim esareti gömdüm denizlere
Bi yuvacık gezisine geldin.. Şarköy gezisinde niye yoktun bakıyım.. Çaardıkta geldin mi??
Ay hay allah yaaa.. Yoksa yine mi geliyosun... Her buluşmaya gel gel nereye kadar dimi
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Hadiiii elleri görelim
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
hankınıza cevap yazayım be...bak topağı şenlendirdim işte daha ne istiyonuz benden...üzerime düşeni yaptım...
ihsanhakan abilerle farklı bir poroce düşündük...siz kendinizi kurtarın...nerde Pınar orda bolluk bereket diyorum ben...
siz cigara dumanlarınızla başkalarını zeherleyin...genc dimağları kankam Crazyboyoneyi zehirleyin kurtarın dünyayı...
abi ben sevmem İstanbul içi buluşmalarını biliyonuz...biz farklı poroce yaptık...saygılar...özleyin beni anacım...
haydi hep beraberr..."Beraberrr yarıştıkkkk bizzz buu pistlerdeee...."
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mete_han, kıllıtarkan, ilhan1154, RoLa
Kıllıtarkan bu topikteyse ben yokum....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
rihanna yoksa bu iş yatar abi şöle bi pası silinsin kulakımızın
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Mete abının gelmesını ıstıyorsanız sigara yazıp icmiycez yazıp bosluk bırakıp Alt S ye basıp lutfen cvp bınızı verın
Abi sen gel sahıl kenarına gıderık oturuk orda sıgara dumanlaru ustune sınmes be abım ) Sensız olmuyor sensız olmuyor dıe herhlade bı sarkı vardı onu sana armagan edıom
yarın akşam gelemem pınar ve jesse işlerim var misafırliğe gidicem gece dersenız bakarız
Hertürlü poroceye ortak olunur
yok abi geçen gazeteye ilan verdim okeye 4. bulundu bi dahaki sefere inşallah
erdinç kardeşim bi kere adın yazıldıysa gelceksin başka çaren yok
ben 10 numaradayım. zaten 10 numaralı adamım be abi
haftanın 7günü karşıdayım abi benim tedavim nasıl olcak
yaw erdinçim bizim topiği millet görseydi zaten sırf topic için listeye 46 kişi
adını yazdırırdı
oooo bakıyorumda geri vitesler felan hayırdır sopa felanmı yedin
millet dilini yutmuş be abi
diyene bak :D
elleri görmek isteyen kimdi :D
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)