pınar hayrola yaa ne ablası bu puahahha
jesse sabahlıcaz elbet yavas yavaş ya şöle tersten gülünce senı hırıstıyanlara benzetıyorum nedense
pınar hayrola yaa ne ablası bu puahahha
jesse sabahlıcaz elbet yavas yavaş ya şöle tersten gülünce senı hırıstıyanlara benzetıyorum nedense
ne ablası gerçekten ????
kimin ablasııııı ???
ben yenge desem olmaz mııı
pınar yenge yok yok bence en güseli pınar demek
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Men ablamı kımseye kaptırmam o menım ablam sızın deıl hıhmmm Demi menim ablamsın
Ortaköy fotolarını buamıyorum abiler ablalar...
Pınar apla senden bize bidene yeter...
harbi fotoğraflarınız çok hoş...Bide istburağın bi tünelden geçme fotosu olacaktı...onuda görmek isterim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
var metahan abi merak etme ya iyi bak hangi sayfada bilmiyorum ama bak mi görücen şahan bakışlı kovboyum
Drift Religion
fatih şubesi
26 sayfa olmuş...maşallah...
purakcım...bi fotoda GKN sana bayağı bi yanaşmış..göğsüne yaslanmış...sıkıntısını paylaşmak istiyor gibiydi...orda koptum...romantik olmuş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi biz ormantik motorcularızzz gnk duygusal çocuk zaten göğüsüme yatırıp dertini dinledim zavallı çocuğun
Drift Religion
fatih şubesi
Hay maşallah maşallah
27. sayfayı aktaracaksınız bu gidişle... )
Birde yeşili görseymişsiniz ... )))
herkeze slm resimler çok güzel olmuş emeği gecen arkadaşlara tşk...
beni davet eden emin kardeşime ayrıca tşk...
kahvaltıya kalamadığım için üzüldüm neyse birdahaki sefere.
benden sonra bayağı eylenmişsiniz anlaşılan.
herşey için tşk görüşmek dileğiyle saygılarımla R...hakan
BEN 2 GÜNDÜR UYUYORDUM YENİ UYANDIM ARKADAŞLAR ŞAKA ŞAKA
vakit bulamadım resimler için herkese teşekkürler muharrem de olmasa fotoğraf olmayacak bundan sonra gezi fotoğrafçısı ilan ediyorum muharrem seni iyi geceler gül gül bütün gece koptum yaaaa gelmeyenlerin vay halina çok şeyler kaçırdılar YEŞİLLLLL
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
olum ben anlıyorum ama ben çok korkti
Drift Religion
fatih şubesi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)