herkezlen tavla oynamam ben ama yaa çokmu kastım
jesse olur öle şeyler ınsanlık hali
güzeldi eğlenceliydi.katılan herkese bendende teşekkürler.istburak arkadaşın organizasyonu ayrı bir güzel oluyor valla.bi mekandan kovulmadığımız vardı onuda başardık.ama sabahlamak bana göre değil.dengem bozuldu.
Drift Religion
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
gazoz bulamadık yevrum çayla idare et bidahakine gazoz getirecem hemde 2,5 lt
abi biranın etkisidir o
ben ordan eve gittim ben meclisten dışarıdayım yani
beni arayıp gelcem diyosun sonra gelmiyosun küstüm sana
sevgili burak kardeşim bu buluşmada süper oldu ellerine saglık ... yanlız " HİB" cafenin yanına birde "NE" eklemek gerkecek
olan yapılan ayıba verilen yirmi küsür ytl ye oldu ... ama genede on numara eğlendik .. gelenlere sonsuz teşekkürler .. sizleri seviyorum gençler ..... eyvallah (((((((:[/QUOTE]
"NE" kısmına tamammen katılıyorum.sinir oldum "HİB"NE" lere 3 kuruşun lafını edenlerden nefret ederim
ne yapıyor bunlar yaww
yeni cicilerin yakışmış abicim süper olmuşsun.fotolarda yolda geliyor
sizi böyle görünce iyiki gelmemişim diyorum kendi kendime
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ya ozi kusura bakma haklısın sana da gelicem dedim ama gelemedim ayıp oldu küsme hemen lennn çocukmuyssss
bi dahakine affettiricem ok
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
hee ozi sen nie sattın bizi, arkadaşını bırakıp geliyodun hani?
GKN MOTORS
Hani benim resmim nie yokmuş burda???
Kendi resmimi kendim ekliyim ozaman göğsümü gere gere
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
tamam affettim seni,nede olsa hemşerimsin
2,5 lt gazoz etkilemeyecekki seni zaten,içindeki ilaç etkilecek 1 bardakta tamamdır işin ondan sonrasını rola halleder
abi izin alamadık görmedinmi bu arada motorun ayaklığına baktınmı tekere sürtüyor gibiydi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ya allahımmmmm masanın altındanda bi geçemedikkkk eeeee cenevar büyük masanın altı küçük işletme dandikk ne yapcan bukadar olur
Drift Religion
fatih şubesi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)