[MT İstanbul] 26 Ocak Ortaköy Denize Naazır Buluşması
Reklamlar
-
beyler bu arada cenevar ve yesıl nıck lerının telıf hakları elımde bulunmaktadır acık arttırmayla satmayı dusunuyorum varmı nekadara gıder fıkrı olan :D:D:D:D
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
abi ben böyle lavbuualilik görmedim...nerde ilk mekandaki fotolarım...hangi h
ayının makinasındaydı o...
bi fotom olsa ne olurdu şimdi...sizden önce Hudsondaydım arkidişler...şeker adamım dimi ben...istburak kardeşimin zevcesi apla benim mülayimliğimi görünce şaşırdı tabi...eee ağır abiyiz burda...forumda el ense hayatta ağar abi ayağı..
yeni cicilerim nası...
yakın koruma olunca pozlardan biri mutlak böle oluyo arkidişler kusura bakmayın...istem dışı duruş şekli...
allahım o ne keskin şahin bakışlar allahım hudson daha öyle bi adam görmemiştir işin şakası bi terafa hakikaten şekermi şeker tatlımı tatlı beyfendi bi insansınız herzaman böyle olmanız dileğiyle bunlar ben ve sevgili zevcemin görüşleridir
Drift Religion
fatih şubesi
-
abi vahşi batının çılgın kovboyu olmuşsun valla
-
jackaan adlı üyeden alıntı
beyler bu arada cenevar ve yesıl nıck lerının telıf hakları elımde bulunmaktadır acık arttırmayla satmayı dusunuyorum varmı nekadara gıder fıkrı olan :D:D:D:D
hocam seni tanımıyorum ama...inanırmısın dün gece 3 farklı ağız JACKAAN geldimi gelecekmi diye dorup durdular farklı zaman dilimlerinde...yuh artık dedim...gecenin aranan adamı sendin buna emin ol...
istburak adlı üyeden alıntı
allahım o ne keskin şahin bakışlar allahım hudson daha öyle bi adam görmemiştir işin şakası bi terafa hakikaten şekermi şeker tatlımı tatlı beyfendi bi insansınız herzaman böyle olmanız dileğiyle bunlar ben ve sevgili zevcemin görüşleridir
abicim yengeyi kepten pek göremedim o gece (sadece burnunu görüyodum...yani yolda bana selam verse tanımam...)sen ve zevce hanım maşallah 400 yıllık çift gibisiniz...çok mutlu oldum...evli olduğunu bile dün gece öğrendimm...ne mutlu size..
ben öleyim abi...MÜLAYİM SERT...
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
abi vahşi batının çılgın kovboyu olmuşsun valla
vahşi batının çılgın kovboyunun gıçına o üründen 300 gayme girdi habarın varmı dün gece...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
abi ben böyle lavbuualilik görmedim...nerde ilk mekandaki fotolarım...hangi h
ayının makinasındaydı o...
bi fotom olsa ne olurdu şimdi...sizden önce Hudsondaydım arkidişler...şeker adamım dimi ben...istburak kardeşimin zevcesi apla benim mülayimliğimi görünce şaşırdı tabi...eee ağır abiyiz burda...forumda el ense hayatta ağar abi ayağı..
yeni cicilerim nası...
yakın koruma olunca pozlardan biri mutlak böle oluyo arkidişler kusura bakmayın...istem dışı duruş şekli...
abı bu ne yakısıklılık hudsonda muhammer abı ıyı gıydırmıs senı :D
-
istburak adlı üyeden alıntı
veeee işte buda cenevar yola yatmışşşşşşş güneşleniyo allahım ben çokk korkti onu görünceeeeee
yeşillll
muah ahh a ahha haaa abii yorum süper koparttın ben varya helal olsun cenaver
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
-
yaw muharrem gene nerdesin ya bi foto koyacanda görecez ... pınarr senmi müdahale ediyosun bilmem ki anlamadım valla ((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
eeee millettt
uyanamayanlar var hala
selim yok
muharrem yok
gkn yok
hasan hala çalışıyo olabilir
yazık oldu gencecik bedenlere çürüttünüs gece gece dışarılarda
ya muharremdeki resimleri merak ettim ben
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
jesse adlı üyeden alıntı
yaw muharrem gene nerdesin ya bi foto koyacanda görecez ... pınarr senmi müdahale ediyosun bilmem ki anlamadım valla ((((:
Valla var bir bit yeniği bekliyoz hala
Gelemedik dye fotolardan da mahrummu ediliyoruz ne...
-
Kaan naaptın lan jackal =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Kaan naaptın lan jackal =)
evet abi bundan böle siteye buluşma resimleri koymuyoruz kendi aramızda web albümleri yaptık buluşmaya gelenler biliyo linkleri gelmeyenlere yok
DRİFT RELİGİON
-
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Valla var bir bit yeniği bekliyoz hala
Gelemedik dye fotolardan da mahrummu ediliyoruz ne...
biraaazzz merak edin bakalımm demi .. oyle gelmeyip nolmuş diye bahmah yohhhh .....yeşill (((((:
Drift Religion
-
erdincpolat adlı üyeden alıntı
evet abi bundan böle siteye buluşma resimleri koymuyoruz kendi aramızda web albümleri yaptık buluşmaya gelenler biliyo linkleri gelmeyenlere yok
Valla aga otobüsle bile olsa gelecektim =) keza gundur oradaydım ama telefon geldi misafirler için eve dönmek zorunda kaldım
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
jesse adlı üyeden alıntı
biraaazzz merak edin bakalımm demi .. oyle gelmeyip nolmuş diye bahmah yohhhh .....yeşill (((((:
aynen katılıorum merak ıyıdır yesıle devam :D:D:D
-
biraz daha sabredin muharrem kış uykusundan uyansın başka fotolarda var ama daha ocak ayındayısss abi sezon ne zaman bitiyo haberi olan varmı kış uykusu sezonuu
DRİFT RELİGİON
-
vala siz şaşırmıssınız
-
Drift Religion
-
-
GeCe__ adlı üyeden alıntı
vala siz şaşırmıssınız
aaaaa sen gelme valla
hep davet bekle abi bakalım busfer gelmeme sebebin ne
Drift Religion
fatih şubesi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler