bu resim nerden çıktıııı anaaaaaaaaaaa
yorrummm
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
tophane de olsun ist mt ile olsun ilk sabahlamamı gerçekleştirdim ama gerçekten eve dönüpte yataga girince ne kadar zor bir gece oldugunu anladım öle bir uyumuşuz kiii
hepberaber sabah kahvaltısına giderken çok keyifliydii hele hasanın egsozu yolu kaybetmemeniz için size sesli gps gibim bişi yardımcı oluyo uyuyanların uykusunuu açtııı walllaaaa
DRİFT RELİGİON
arkadaşlarrrr ortaköydeki resimler muharremde muharremmmm nerdesiiinnnnnnn hadi at şu resimlerrrriiii
Drift Religion
fatih şubesi
ya beyler sız bız gelmeden once nekadar eylenmıssınız bole keske su ceza olayına denk gelseydım bız geldıgımız de bos bos oturduk ole kacırdım makara kısmını
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Hay benim Şansıma.....................................
Cuma günü sizin oturduğunuz yerde ben sabahlıyodum
Uykusuz kaldım gelemedim buluşmaya
Ortam yine süper ama ben yokum
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Perişan olmuşsunuz lem ))
Kaçırdım valla ... Şimdi daha çok üzüldüm artık bir dahakine kısmetse...
heyyyyttt beeee gelmeyen bin pişmannn şuraya bakkkk ist mt neşe kaynağıyızzz mübarekk
Drift Religion
fatih şubesi
]patron siz gidince oldu gelmeden değil [
abı aten benım sansıma yesıl...........:D
bıdahakıne ıns
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
gelen bir pişman gelmeyen bin pişman
daha nice güsel buluşmalara İST MT varmı bizim gibisiii
DRİFT RELİGİON
abi ben böyle lavbuualilik görmedim...nerde ilk mekandaki fotolarım...hangi hayının makinasındaydı o...bi fotom olsa ne olurdu şimdi...sizden önce Hudsondaydım arkidişler...şeker adamım dimi ben...istburak kardeşimin zevcesi apla benim mülayimliğimi görünce şaşırdı tabi...eee ağır abiyiz burda...forumda el ense hayatta ağar abi ayağı..
yeni cicilerim nası...
yakın koruma olunca pozlardan biri mutlak böle oluyo arkidişler kusura bakmayın...istem dışı duruş şekli...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
erdincpolat, 507rr, jackaan, mkirdal, crayzboyone, hanedan12+, mete_han, emin_arikoglu+, Azeri, istburak+, ozrace+, RoLa+, Timuçin, mysugar, cihan_35
bumudur bence budurrr
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)