walla resimler geliyo tek tek
burak çok masumdun sana saldırasım geldii ama kıyamadım hadi iyisin
bu yastıkla yatan kim abii napıyo yastığa
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
abi zıbardı herkesssss
biz selim le benzin almaya gittik hava çok berbat dedik ama hava gerçekten çok güseldi sizler içerde yatarken biz dışarda geziodukk
ya burak bu arada ben köprüden nasıl geçtim bir bilsen akıllara zarar selime sorr sola kaçıyorum hoppp tekrar sagdayım abi bu nasıl bir rüzgardı tırstım walla
DRİFT RELİGİON
Burak abı yuzun bembayaza burunmus uyudugun resımde sankı YEŞİLİ GORMUS gıbısın KIz gıbım cıkmışsın fotoda
/resim20259jl6.jpg[/IMG][/URL]
ben anlamadım artık bişemsiye bi yastık ilginç[/QUOTE]
bu adam yastıkla fantezimi yapıyo acaba rüyamı görüyoo yastıgı ne zannediyoo acaba çok merak ettim
DRİFT RELİGİON
evet haklısın selçuk konuyu ne kadar anlamasamda hak veriyorum sana
olm seni eve attığım gece resimleri nasıl upload edilceğini ööretmemişmiydim
arkadaşlar giderken farkettinizmi şemsiye yerinde yeller esiyodu. yoksa Emin o şemsiyeyi...???
zuahahhahahaha abi sen beni kafadan kopardın yaaa
zuahhaha buna koptumyaa özellikle yorumuna koptum burak. ama bi 5 dk daha bekletseydiniz gökhandan kurtuluyoduk
---------------------------------------------------------------------
Tarih: 27.01.2008
Gazete: Şok
Sürmanşet: ATLETLİ MAGANDA DEHŞET SAÇTI
Gece yarısı tophanede yarı çıplak bi vaziyette show yaparken yakalanan E.A polislere zor anlar yaşattı. yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarına aldırmadan
showuna devam eden E.A mahalle sakinlerinin linç girişiminden paçayı zor kurtardı. iki bacağından vurularak durdurulabilen maganda gözaltına alınmak üzere polis aracına bindirilirken "çocuklar ölmesin" diye slogan attı
haberin devamı sayfa 3'te
---------------------------------------------------------------------
kahvaltı sonrası ayrılık çeşmesinde helalleştikten sonra herkes yola çıktı. köprüde öyle bir rüzgara kapıldıkki az kalsın karşı şeride geçiyoduk. muharrem ille de ben kaçak geçecem plakama yazsınlar cezamı dedi bizde sen bilirsin kardeşim dedik kgs sırasında beklerken erdinç bi arabanın sağına girdi kardeş kardeş ceza yemeden geçtiler. Marv ve ben yan yana araba taklidi yaparak aynı anda geçtik kgs den
o saatte eve gidemezdim çünkü ailem beni kursta biliodu. bende arkadaşın evine gittim sabahın dininde kapısına dayanmak suretiyle arkadaşı uyandırdım. akşam 6ya kadar deli gibi yattım ama 60la felan gidiyorum arkadaşımın annesinin: hadi yusuf kahvaltıyı kaçırdın bari akşam yemeğine yetiş demesiyle kendime geldim. hala güzellik uykusunda olan arkadaşlar warsa kalksın bi zahmet resimleri upload etsin. size geceden bahsetmek isterdim ama o kadar güzel ve dolu dolu şeyler yaşadıkki hangisini bahsetsem diye kafam karışıyo. nyse millet sigaram bitmiş ben bakkaldan gelene kadar o resimleri upload edilmiş görcem yoksaaaaa
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
heyt kardeişm benim ne oynamayı seen insanlarız helal sana bu göbek showw süperdiiiii
DRİFT RELİGİON
abiii jesse nerdesin sende şu göbeciklerden aldığın şeyleri göstersen millete o bi başka güselllllll
gkn hala çıkmadı piyasaya acaba oda köprüden geçerken r6 sını mı hatıradııda denize atladııı
DRİFT RELİGİON
Arkadaslar biz yokken boyle cumbus olmuyor ama. Vallahi kiniyorum sizi!
Mazeretim dolayisiyla gelemedim, resimleri gorunce tabi anladim neler kacirdigimi!
= = = Be Aprilia racer! = = =
muharremden diş showwwww abi gülmediğimiz şeymi vardı gece boyunca gülmekten yüz kaslarım hala agrıyoooo şerefsizimmm
DRİFT RELİGİON
YA BIDAHAKI BULUSMADA KESIN SABAHLIYOM HAHAHA KACIN YEŞİL CENEVER SABAHLICEK
Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
crayzboyone, cihan_35, aargh, erdincpolat, emin_arikoglu, RoLa, istburak, DarkArchAnGeL, serhat24766, sabofb, morrigan, celebi
Drift Religion
fatih şubesi
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)