abi bildigin gibi degil valla saat 06:47 de biz hala .. köprüye geldim ,,, aşşagı atladım ,, denizindibine indim ,, baktım R6 ,, kilyostan R6 ile sahile çıktım ,, kumsalda çivili lastikle teker yapıyorum ( herkes birer cümle soylüyo bu oyunda ) .. bu konuşmalarda uykulu kafada söz konusu sen düşün artıkın ..
şimdi herkes mışıl mışıl uyuyoooo .. resimlerde akşama gelir muhahah aaa
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle katılımları için herkese çok teşekkürler çok güzel bi geceydi katılımları için mersin mt skull baba metehan abi ve diğer süpriz arkadaşlar ve istanbul mt deki tüm arkadaşlar ayaklarınıza sağlık sadece ortaköydeki işletmecinin terbiyeszisliği harici kötü bişey olmadı diğer şeyler çok güzel ve eğlenceliydi sabah kavaltısına kadar hep beraberdik tüm foto lar muharremdedir onun yüklemesini beklicez herkese teşekkürler
Drift Religion
fatih şubesi
koyu kırmızılı yer de hata sende vvar sectıgın yer kadar konus BAk sımdı yusuf abı gelcek bana destek vercek hahaha
Foto ısı muharrem abıye kaldıysa aboo ... Beklekı gelsın..
Ama harbıdednde 10 numaraydı bulusmaydı keske sabahlasaydım o zmn +100 numara olurdu ... Herkeze tekrar tekrar tesekkurler
Muharem abı yıne benı artcısı yaptı her zmnkı gıbım onada ayrı bı tesekkur edım ellerınızden opmusem
SAygılarımla CANEVER
Yok allahtan içmedik.. İçmemiş halimiz buysa ben içmiş halimizi düşünemiyorum
Ayı bana bakıyooo ben ayıya bakıyorum ayı bana bakıyo ben ayıya bakıyorum
Olum artık buluşma yerini ben seçtiğimde laga luga yapmıycaksınız...
Benim mekanlarda hem hizmette kusur olmuyo hemde on numara mekanlar oluyo..
Bi sonraki avrupa buluşmamızda on numarada olacak işte o kadar
Ortaköyde gittiğimiz mekanın yan tarafına geçsek o da güzel olurdu... Aslına bakarsanız ben girer girmez o garson müsveddesine ayar oldum olduğumuda söyledim ama kimse tınmadı.. Sağduyularıma kulak verin
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
heytttt beee belli daha uyanamayanlar varrr
walla sabah 10 muydu neydi uyudum yeni kalktım oda karnım acıktı diye
süper bir geceydi
arkadaşlar foto istemişsiniz bende birkaç foto var ama yükleme konusunda biraz cahil oldugum için ben internetteki web albümüme koyucam isteyen ordan alsın
buna kendi resimlerini almak isteyen ( burak,gkn&pınar, yusuf, jesse, muharrem, selim, emin, hasan) resimlerin boyutları büyük olduğu için göndermek problem olabilir ordan alırsanız sevinirim
birazdan linki kopyalarım buraya
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
arkadaslar gece gercekten guzeldı erken kactıgım ıcın kusura bakmayın malum ıs bıdahakıne sabahcıyım ama fotolar hala gelmemıs bırı koysun artık sunları zaten gelemedım ortakoydeyken bare fotolarını gorelım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
adamlar koca romayı yakıyooo ben iki kişi yakmışım çokmuuu
ne var abii herkes görsün işte
hee sen niye heyecan yaptın biliyorum oo şemsiyeyle olan ilişkini kimse görmesin diyemiii
abi ne olcak görmeyenlarde görsün işte kopyalıyorum linki sorun yok demii
koç sebeplerim vardı gelemdim ortaköye ama yakaladım tophanede bırakırmıyım tuttum hepsini acayip süper bir gece olduu
DRİFT RELİGİON
KOÇ dediğim gibi resimleri siteye koyamam bilmiyorum
ben benim web albümüme yüklüyorum. resimlerin boyutları büyük olduğu için yavaş oluyo biraz uyandığımdan beri bunlarla ugraşıyom az kaldı ama bitti gibi
heee bide linkki buraya kopyalıcam herkes büyün fotoları görcek ona göree şimdiden söleyin abi olmaz naptın demeyinnn
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)