arkadaşlar sarık ayarlarsanız iyi olur bana imam ben olcam ciddiyim sarık bulabilen getirsin
arkadaşlar sarık ayarlarsanız iyi olur bana imam ben olcam ciddiyim sarık bulabilen getirsin
Drift Religion
fatih şubesi
arkadaşlar ben birazdan çıkıyorum ilk önce hudsana uğrıcam ordanda buluşma yerine geççem herkesi beklerim şindilik bayyyyy
Drift Religion
fatih şubesi
Ben mecburi yön çizdim arkadaşlar belki ilerleyen saatlerde gelebilirim ama söz yok :S
Misafirlerim geldi ...Evdeyim bir müddet sonrası allah kerim.
arkadaşlar bol sohbetler
görüyorum ki yan çizenler olmuş ama bunların içinde bende varım ama olsun tophanede bekiyorum senii hade ama nerde kaldınızzzz
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Dün gece Tophane'de sabahladığım için bugün yorgun düştüm...
Buluşmaya katılamadım, herkese iyi eğlenceler
Ben biraz daha uyuyim bari siz gelene kadar
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
bende diyorum dcr niye gitmediiiii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Evet bazı nedensel ve vakıtsel sebeblerden dolayı bu bulusmada eve erken gelmek zorunda kaldım vallaha ne dıyım cok guzel bı bulusmaydı 10 numaraydı erdınc abı neden gelmedı bılmıom kulagını cınlattık yanı ... Kısacası 10 numaraydı herkeze kucak dolu cıcek gonderıom Ama cıden cok guzeldı hehehe
Bende çok keyif aldım...erken kalktım arkadaşımı eve bırakma görevi misyonum vardı...başarıyla tamamladım...
bundannn sonraaaa ciaraaa içilmeyecekk...tamammıı üleynn..
nası korkuttum hepinizi ama...hadi bidaha sıkıysa biriniz için...döverim valla...
kim içiyoo orda bakem....GKN şınavvv vaziyetiii alll...
iyi hemen kalktığım iyi oldu...sigara içemeyenlerin yerine ben gerildim hemen kaçtım...sağol sizde saygılı sevgilli kaliteli insanlarsınız ki kırmadınız...Allah sizden hoşnut olsun...
ulan ayu saat olmuş 11-12...yaşın 16..halen erken geldim diyosun...tam zopalıksın valla...gir evine...bunlar deli az kanka..kırık kırıkk...sen uyma onlara...
hadi nerde kaldık...heh Pinokyoo Gretelle işi pişiriyomuşş...Hansel bunnarı poroce üzerinde yakalamışmıı...abovvv...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ABı sen yanlış yaptın erken kalkmakla geşgem bıras daha otursaydın bunlar bana işgence cektırdıler 9 sekerlı cay ıcırdıler sonradan ne duyum ılaclı caymıs allah tan erkan kactım yoksam varya sonumu dusunemıom
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Aynen ole bıde saolsun Rola abı yanı yusuf abım benım nurı alco muzugunu bi actı kendımı Dısarı zor attım
mete abi gel tophanedeyiz emin abiylede sohbet edersin hem
true love..
Drift Religion
sızın alıp veremedıgınızmı vardı metehandro abım Pınar ablamla bı basladınız sohbete 1.30 saat anca bıttı sonramda kalkı verdın pira nı ıctın kactın sonramda konusmadık
mete abı gel gıdek lutfe ya benıde al gel gıdek ne olur lutfen palese gel gıdek yhaff aklım orda kaldı hem gazoz ıcırler bu sefer daha ıyı olur cay soguktu zaten ....
Abi gidek be hec bıse yok kısmısın numaradan hehe nese abim sen yorgunsun dur yok diosan olmas ne diyek elleriden opmusem ???))))
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)