[MT İzmir] 25/01/2008 Ömerağa Toplantısı
-
izmir mt nin değerli üyeleri bu haftaki toplantımız 25/01/2008 tarihi saat 19 00 ve sonrası için bol çay içip sohbet etmek amacıyla eski dostumuz ÖMERAĞADA yapılacaktır değerli katılımlarınızla bizleri onurlandıracağınızı umut ediyoruz
toplantı yeri;lozan meydanı atatürk lisesi önü
toplantı saati;19 00
tekerlek dönüş;19 30
erken yada geç gelenlerin intikal edeceği merkez; ÖMERAĞA çaycısı
hiç gelmeyenlerin düşeceği yer; MT İZMİR MADARA ETME komisyonu
oyunlar paralı olup çayların ilki bedava ikincisi 2 katı fiyatlıdır 1 çay içip kaçanlar 2 çay parası ödeyeceklerdir
NOT; yanınızda bozuk para bulundurun ZUZU bu haftada masayı dolaşacak 5 ytl altı bozuklar kullanılmayacaktır
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Cuma günü görüşürüz
-
nasipse cuma ordayım arkadaşlar
-
bende gelmeye çalışacağım
-
Moderatör (forrap)
-
Bir aksilik olmazsa bende ordayım fakat ve lakin şu Ömerağa çaycısının yeri nerdeydi
-
forrap adlı üyeden alıntı
Aha.. Hatırlıyorum ben bu arkadaşı bir yerden..
Kırmızı halıyı hazırlatıyorum Erkmen,gelmezsen ayıp olur
Şaka maka,baya oldu görüşmeyeli
Özlettin kendini..
hatırladığımız arkadaştan 20kg eksik birini görüceksin forrap, ben geçen gördüm tanımakta güçlük çektim
-
bu nee yaaaa, her hafta her hafta toplanma, bulusma gezme...insanlari rahat birakin kadesimmmmmm... koskoca site,,,,, Turkiyenin sitesi, ama sanki Izmir mt ye ozelmis gibi hem duyurular bolumunu, hem gezi yazilarini hem de anasayfayi oldukca fazla dolduruyor...
olan var olmayan var, ala ala...
Allah nazardan saklasin....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
uglychild adlı üyeden alıntı
bu nee yaaaa, her hafta her hafta toplanma, bulusma gezme...insanlari rahat birakin kadesimmmmmm... koskoca site,,,,, Turkiyenin sitesi, ama sanki Izmir mt ye ozelmis gibi hem duyurular bolumunu, hem gezi yazilarini hem de anasayfayi oldukca fazla dolduruyor...
olan var olmayan var, ala ala...
Allah nazardan saklasin....
valla kardeşim sende gelsen, gittardandomuz da gelse, toplaşsak eskisi gibi gitsek uzak yerlere çadır kursak, gece ateş yaksak of offf
-
Wallace adlı üyeden alıntı
valla kardeşim sende gelsen, gittardandomuz da gelse, toplaşsak eskisi gibi gitsek uzak yerlere çadır kursak, gece ateş yaksak of offf
kanka valla acaip ozledim hepinizi:( ne guzel soyledin... bi geleyim hem havalarda duzelir, gittardando da gelir, hep beraber Ayvalik a gideriz yine,,, Manisa Akhisar tayfasi, gobek atmaca tavsan kesmece ne guzel olur
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
uglychild adlı üyeden alıntı
kanka valla acaip ozledim hepinizi:( ne guzel soyledin... bi geleyim hem havalarda duzelir, gittardando da gelir, hep beraber Ayvalik a gideriz yine,,, Manisa Akhisar tayfasi, gobek atmaca tavsan kesmece
ne guzel olur
valla gelin hele de yapalım bende bu aralar acaip daraldım iyi gelir. bak tavşan dedin lodos hemen damlar topiğe. Adam avcı tavşanın kokusunu netten bile alır.
-
Biz doğa ve hayvan canlısıyız... Tavşan yemeyiz...Nasıl yiyorsunuz o güzelim hayvanları?... Biz kuzu koyun falan yeriz....
Şööle bi saç kavurma yapalım en kısa zamanda....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Biz doğa ve hayvan canlısıyız... Tavşan yemeyiz... Yiyenleri de sevmeyiz....
Haattta onların başının etini yeriz....
Biz kuzu koyun falan yeriz....
Şööle bi saç kavurma yapalım en kısa zamanda....
bende eskiden senin gibiydim ama o tavşan güveci fotolarını görünce içim gitti. şimdi merakla haber bekliyorum akhisardan
-
-
seferihisar mangal videolarını(yolda çekilen) yüklüyorum...gezi yazılarından ulaşabilirsiniz...sayfa 8 den başlıyor...
-
OzCaN35 adlı üyeden alıntı
Bir aksilik olmazsa bende ordayım fakat ve lakin şu Ömerağa çaycısının yeri nerdeydi
nasıl olsa birisi çıkar sorar diye ilk toplantı yerini lozan meydanı yaptık ama yinede sordun ÖZCAN alsancak vapur iskelesine gel karaya doğru bak hala motorları görmediysen kesin geçerken birine çarpıp devirmişsindir
CENGOMOTO
-
Bu arada Özcan aman dikkat.... Begümün hortumuna basma.....
-
bekir PEMBE hortumunu yola sersin bulamazsan onu görürsün ( inşaattan düşerken bir yere takılıp kopmadıysa TABİİ )
CENGOMOTO
-
tamam yaaa ayıp ettin cengüz abiiii ömerağadayız bu haftaaa.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler