Yaa evet ben İzmirliyim sanırsam.. Bu mesajların üzerine oraya yerleşmezsem içimde kalır vallaa.. Çok duygulandım ben.. Sizi seviyorum sevgili İzmirliler
Yaa evet ben İzmirliyim sanırsam.. Bu mesajların üzerine oraya yerleşmezsem içimde kalır vallaa.. Çok duygulandım ben.. Sizi seviyorum sevgili İzmirliler
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Tabi yaa..Yerleş yerleş... Ben öölle yaptım memnunum....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yav yapmayın Allah aşkına,bir de Pınar'la mı uğraşıcaz Sanki yeterince rahatsız yok,birde transfere devam ediyoruz
tunay istesende bir yere gidemezsin artık, türkiyenin neresinde bu kadar deliyi bir arada bulupta uyum sağlayacaksın ( üstelik biz seni çok sevdik aramızda kalsın )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Heyetten rapor getireceksin gelirken Pınarrr deli raporu olmayanı gruba almıyoruzz
Sakıncası yok
Bana sayısaldan para çıkarsa söz sana 20 bin ytl vericem(senin mod olman kadar zor da sayılmaz bak,bu kıyağımı unutma ).
Sistemi beğendin ama demi Doldur suyu monta,sıcak hava işlemesin sana
Suyu evin içine boşaltma kısmına gelince,o bir gelenek.Yeni gelen üyenin ilk ev ziyaretinde eve sulu bir şaka yapman lazım,ben yine sadece monttan su döktüm,düşün başka nereden ne dökebilirdim İnsafıma geldin..
Bu arada bizde seni seviyoruz efem
Sana göremi sağ bize göre mi?.............
sağı solu boşver abicim yakışıklı olanı anladın sen
APV41, ebushh+, PIERzig+
aman efendim kimler gelmiş kırmızı halı nerede, hazırlıklar tamammı,birisi topiğimizi şereflendirdi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay
Ahanda kaçırdın elemanı...........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)