havayı takip ediyom yağmur göstermiyo ama bi rise'a uğrasammı be Wallace, seni bi göresim geldiki sorma.
nedendir bilmiyom bu hafta kanım hararet yaptı sana.
havayı takip ediyom yağmur göstermiyo ama bi rise'a uğrasammı be Wallace, seni bi göresim geldiki sorma.
nedendir bilmiyom bu hafta kanım hararet yaptı sana.
Hadi abi saat oldu 17:34, her an seni bekliyorum, çaylar sensiz boğazımdan geçmiyor... Önce hüüüppp diye çekip sonra ağzımı şapırdatıyorum
...Sergerdan...
arkadaşlar bu akşam ömerağa ya çıkartma planladıkk....
ona göre sper alın bakın bu akşam kimleri kimleri göreceksinizzz.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
belki bende gelebilirim..bilemiyorum...
As The Years Go Passing By...
valla gittardandom laminörüm do diyezim hala okuldayım sınav kağıdı okuyorum az kaldı gelecem. gelirken de acaba diyorum bi evin adlı malum unlu mamüllere mi uğrasam. çayın yanında iyi gider. msnde yoksun??
abi msn kapalı... ben hala burdayım...beklerimm...
...Sergerdan...
çıkıyoruım şimdi okuldan 15 -20 dkya ordayım
sımdı eve geldım mıllet montumu buldum ve aldım ehlıyet ruhsat falan hersey ıcınde bıtek astarı ıle evın ve dukkanın anahtarları yok sağdece astar satılıyomu bı bılgınız varmı?? sımdı sız cayları yudumluyosunuz muhabbetın belını kırdınız bende gunun yorgunluğunu atmak ıcın kolamı yudumluyorum pc basında gelmek ısterdım ama kurus parta yok bıde dukkanın anahtarları yok motor da dukkanda bıdahakı sefere ınsallah mazeretım var devamsız yazmazsanız sevınırım
HERKESE TESEKKUR EDERIM GECMIS OLSUN DILEKLERINIZ ICIN...
selamlar... asmindando ben sizleri tanıdığıma memnun oldum....şimdi duvarları maviye boyuyorum...belki anlamama yardımcı olur....ali artık yok...haberiniz olsun ...serçe tırnaklarını söktü ben topuklarına sıktım ama yinede konuşmadı....maviyi bilen bilmeyen herkese sevgiler... ben bu davadan vazgeçtim... allah size kolaylık versin...
iyi geceler arkadaşlar. güzel, bir o kadar çelişki dolu bir toplaşma oldu
(asmindando ve ben için tabi). neyse biz bu konuyu uzatmıyoruz daha fazla... neyse hepinize iyi geceler...
yok artık senin kankan falan asmindando. güçlerimizi birleştirdik bu gece ve gitar çalamayacak artık gittardando
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
bekir gözün aydın...
karmacoma o mavi şey sende dursun sonra sende devredersin
asmindando gitttardando serçedando.....abi bu ne demek yaaaa.....böle uzayıp gidiyormu bu nick lerrrr....
lütfen keklemeden cevap verinizzz....
biz eve geleli baya bi oldu ama neyse ben yine raporumu vereyimmm....
cengüz abii yaktın beniii....beş posta dayak yedim miss kumita45 denn.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Bekir gözün aydın
Çok güzel bir akşamdı,herkese teşekkürler..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben maviyi biliyorum pier ZİG in koyduğu video da 5 inci dakikada var
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
şşşşştttt mavi oralarda bi yerde.....
A blessing with the hands
Evet vidyonun 5. dkkında bi su şişesi bi de "mavi mavi mavi mavi mavi mavi bu güzel eylül akşamı her yer mas maviii" var Tesadüfe bakkk
ee akşam konsey toplandı sonuç nedir yol kararı çıkmadımı bu hafta
valla geçen sene yapılan ayvalık gezisinin sene-i devriyesi yarınmış (27.01.07) sercan gelsin bi ayvalık ayarlasın demi gelir gelmez?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)