Geliyorum bir aksilik çıkmazsa abi.Görüşemedik bayadır evet,denk gelemiyoruz,akşam görüşelim
ee sen de geliyorsun bende geliyorum o zaman ilk çaylar APV41 den ikincilerde Alp_tunaydan. üçüncüleri ise cezalı TrTarık ısmarlayacak onunkiler üstelik demli olacak
Hey gidi hey,biz sırf onların yanına gidelim diye sırada bekleyen,çay çorba ya da istediğimiz herşeyi ısmarlayacak o kadar çok insan var ki..Ama bu grup bi çayı bizden esirgiyor,koca Tuncer den Wallace dan bahsediyoruz yahu
Değerimizi bilmiyorsunuz,bir forrap bir wallace bu memlekette kolay mı yetişiyor sanıyorsunuz
Etiketler: alp, apv, biker, bocek, cacik, calli, ceyz, forrap, havuc, karma, kolpa, kumita, tarik
Gelecek olanlar etiketlerde belirtilmişş zati. Etiketlerde nicimi görmediğimden gelmiyorumm Size iyi eğlenceler hafta sonu görüşürüz
25.01.2008
Akşama görüşürüz millet...
...Sergerdan...
alicim kaç zamandır yolunu gözlüyodum, senden isteyeceğim bir şey varda ödünçde olur takasada gireriz, hepsine razıyım, şööle mavi bişey
Açık arttırmayla sat abi,bende tailibim Hoş benim motorum yok ki
Olsun,Eshot ta kullanırım
Yav gittarımdandom bu arada akşam olman çok iyi olacak,valla özletmiştin Akşam görüşürüz..
way be biz ööle bi eşyayı baş köşede muhafaza ederiz olsa, adam bodruma atmış,
aşmışsın sen kardeşim, erdinmi ne ?
Bekliyorum abi.
Kask var mı fazla?
...Sergerdan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)