Sen bekleme.. Ben beklerim... Forrap var APV53 var çayağacım var... Sizler bi katılıp bi katılmıyonuz zaten... Yan yattı çamura battı hesabı....
Misafirdir..Her zaman bekleriz denir..Adettendir...
Bide 31 yaşında olcan... Daha hiç bişey bilmiyon... Yoksam geçtinmi o yaşı çokktaaan hatırlamıyon?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ya onun gönlü zengin niye böle yapıosunki
Yok gelirken haer vericez ve gelmekte de ciddiyiz...
bu kadar gezeseydniz özendirmeseydiniz beklemezdiniz bizi
gelcez zati sözümüzde dururuz
azcık kaldı havalar bi düzene girsinde hele...
sevioruz sizi
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ben bööle şeyleri söölemem ama madem lafı geldi ilk geliyoz dedğinde allah seni inandırmasın 2 hafta balıkesir sınırında bekledim sizi, hani her zaman bekleriz in bi deyim olduğunu o zaman bilmiyodum.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
nail dayı sabaha kadar rüyamdan çıkmadı, neden gitmedin geziye diye diye geyikleri ile seferhisara kadar kovaladı beni kan ter içinde kaldım ,
abi bunu önceden bilemek için kahin olmaya gerek yokki herkes bir gün 30,5 yaşında olacak, oraya küsürlü gün yazılmayacağı için yuvarladım ööle denk geldi .
karmacoma (Nicki)
+
Mustafa (İsmi)
+
kawasaki er5 (Motoru)
+
büse (Montunun Markası)
karmacomamustafakawasakier5büse
Toplam kaç harf sizce?
Bu da mı tesadüf
(31 harf )
Adam ayrıntıları bile ona göre ayarlıyor Bende montu almaya gittiğimizde diyorum diğer montu neden beğenmedi,o marka daha fazla harf içeriyordu
Bu anı alıntı yaprak tarihe geçirmiş bulunmaktayız (Sonradan mesajını değiştirsende Alıntıyı değiştiremezsiniz)
Yuhh Tuncerr ne buldun hesabıı şu hesaba bakın ;
7 cücelerr bide pamuk prenses etti 8 bir de pamuk prensesi öpen prenss etti 9. 40 haramilerr çıkartt 9'u çıkarttt!!!
31 yaaa
yya offff herkese iiiyi haftalarrrr
buyrun akadaşlar gelin söyle bi hep beraber sefer yapalım tıka basa yiyip sohbetin dibine vuralım
Ya bu atlar dinlenmek nedir bilmiyor.Koştur koştur nereye kadar öyle değil mi Gecikmeli olarak bende ordayım
ümmet abicim sağa sağlim gel yeter sen özledim seni inşallah toplantıda görüşürüz
gelme ıhtımalımde var gelememe ıhtımalımde durumlar karısık...
yarın nufus mudurluğu trafık kosturucam montu caldırdık da ehlıyet ruhsat falan uğrasıcam gelemeye bılırım sımdıden kusura bakmayın ozur dılerım..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)