evet ben nick değişikliğinden kurtardım paçayı gelmeme gerek kalmadı
god is busy ! can i help you!
eyvallah ümmet abi canımsın en azından siz gelseniz yeter bu buluşmayı sabırsızlıkla beklemen sevindirdi beni tekrar teşekkürler bende sabırsızlıkla bekliyorum artık...
tamam tugce sıldım adını listeden canı ısteyen gelır... =)
ne yani gelmicenmi? ayıp edersin ama gelcem diyip gelmemek?=)
Arkadaşlar,hepinizin sağ duyusuna seslenmek istiyorum,pazar günkü şile buluşmasında Gökmen kardeşimiz için yardım topladık.Toplanan para 172 YTL 15Ykr. sizlerde takdir edersinizki birgün hepimizin başına böyle bir kaza gelebilir,sizinde uzanan bir ele ihtiyacınız olabilir.MT ailesini bu buluşmaya bekliyorum ve lütfen gelen arkadaşlar tedarikli gelsinler,herkesten 10Ytl kişi başı toplıcam ona göre,bu toplanan paraya ekleyip MT İstanbul olarak kardeşimize havale edicez (ben kendim ayrıca yolladım diyenler hariç).
Sevgi ve saygılarımla
Herkes birgün MT'li olacaktır.
şimdi nedir abicim olay biraz karışık bi topic olmuş
şimdi bu orgnizasyon yapılacaksa mod kardeşlerimizden birine pm atında başlık falan bi düzenlensin
GKN MOTORS
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
umarım herkes katılırda şile gezisi gibi güsel bir gün geçiririz
evet artık başlıgı düzenlemenin zamanı geldiii yarın bizzat taylan la görüşmeyi düşünüyorum hazır buluşmuşken başlığı toparlamak lazım
artık gelmek isteyenler buyursunlar gelsinler
ama arkadaşlar biz İSTANBUL MT' YİZ farkımız olmalı
bide ihsan abii haklısın katılıyorum sana bu gökmen arkadaşımız için ama beni mazur gör abi sebebim var çünkü işsizim ve param yokk olsa canım feda ama yok
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
abi tam olarak nerde buluşuoz ve nereye gidioz
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Erdinç kardeş senin durumun tabiki konu dışı,elinde imkan olsa hiçbir şekilde kaçınmıyacağına zaten eminim,bundan hiç şüphen olmasın
Arkadaşım mekan Taylan ve Erdinç kardeşimiz tarafından belirlenip sitede önümüzdeki hafta içinde yazılır,bu arada Taylan kardeşiminde beni mazur göreceğini umarım zira buluşma topiğini başka yöne çekermiş gibi oldum
Herkes birgün MT'li olacaktır.
yarın evde oturmaktansa giderim taylanın yanına konuşurum merak etmeyin
nirengi74 dostum sen gel muhabbete kaldığın yerden devam ederiz bizim muhabbetlerde seni sarar merak etme keyifli olucagını düşünüyorum
DRİFT RELİGİON
ihsan abi yapma Allah Aşkına ağlıyodum az daha yemin ederim ne demek topıgı baska yöne cekermıs gıbı keşke o abımız sakat olmasa saglıgına kawusabılsede bız bu bulusmayı yapmasakta olur.. yapma abi olurmu öle şey bu bulusma gökmen abının saglıgından önemli değil...
ve mekan ı ayarlıyoruz erdınc abıyle buluscaz ıste bugun... merak etmeyın siz mekan maltepe sahılde Le Minder cafe olcak... maltepe amele yerı dıenler gelmesın ozaman... maltepenın ıcınde degıl sahılde olcak cafe... okadarını dusundum...güzelde bı cafe bugun gıdıp resımlerını cekıcem koyarım gorursunuz...
evet arkadaşlar başlık düzenlenmiş bizede bölesi yakışır diyerekten hayırlı olsun diyorum
daha 10 gün var ama hadi bakalım duymadım görmedim demeyin katılımları bekliyoruz.
alooo uyumayın MT nerdesinizzz
özellikle avrupa yakası hadi ellerrr
DRİFT RELİGİON
Dun o kadar yalvardım ettım maltepede ne ısımız var... Mıs gıbım avrupa yakası varken tophanede sabahlamak varken orda ne ısımız var
=)) valla erdınc abıyle buyuk ugrastan sonra cafeyı belırledık cok guzel ztn bnm gıttım tanıdık bı yerrdı orayı sectık... =))
Ben dün ordaymışım
Belki gelicez
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)