valla harıka olur selcuk abi wd-40 =)) sen nerden alıyosun ve ne kadar a alıyosun ben bı kac yerde bılıyorum sen ne kadara alıyosun?
valla harıka olur selcuk abi wd-40 =)) sen nerden alıyosun ve ne kadar a alıyosun ben bı kac yerde bılıyorum sen ne kadara alıyosun?
atilla sen avcılarda oturuyosun okuyorum şimdi topiği abicim aklıma neler geldii ya benim avcılarda mazim var ya aslında bir akşam gelmek isterim avcılara hem seni görmek hemde birine bakmak için ama onu nasıl görürüm bilmiyorum ahhhh ahhhhhh ahhhh
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
oo süper yaa dıger bulusmada sana solerım 2 tane getırırsın kucuk olandan geldgınde hallederız zaten senle tmm hadı gıt ewe dıkkatlı ol yerler buz hala
Arkadaşlar detayları okumadım buluşma ile ilgili, nasıldi bilmiyorum ama nasıl geçmiş olursa olsun gelemediğim için üzüldüm.
Cidden çoook geçerli bir nedenim vardı. oğlum rahatsızlandı acilen.
Bir sonrakine kesin gelicem.
Herkese sevgiler
motorumu acıbademden çıkaramadım arkın minibüse yükleyip eve getirdim bu yüzdende katılamadım bi dahakine inş..
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
yanlış yere yazılmış bir yazıydı sildim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
http://www.inndir.com/K-Lite_Codec_Pack-19822p.html
coşkun abı bu pro vaRMI bilmiyorum sende yoksa bunu indir abı
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
olsun arkadaşlar gelemeyenlerede teşekkür ediyorum herkeze...=))
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)