Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

REKLAM ALANI
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videoları sen alıyosun ben niye ekliyim pis inkarcı şahsiyet M inn karaktersizi seni

Abi bu adamın esprilerine gülen tek insansın.. Tebrik ederim
    teyzecim ben fıkralarına gülmedimki yalnız fıkralarınıda merak etmiyoda değilim yani

Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi bizde bekliyoruz ŞOK ŞOK ŞOK görüntüleri
    daha çok beklersin sen hehe
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    şimdi yok
    eveeeeeeeeeeeettttttttttt gelelim şimdi dün akşam buluşmaya geleceğim deyipte adını yazdıran fakat gelmeyenlere alayınızı şiddetle kınıyorum ihsan babam hariç ona çok geçmiş olsun dıyorum bışeyinin olmaması sevindirdi beni.... ben kaktım avcılardan inanılmaz mücadelelerle geldim ve asıl dönüşte olay vardı allahım ya son zamanlarda yaşadığım en heyecan ve korku dolu dönüş yoluydu ama inanılmaz bir duyguydu çok sevdim.. manyak mısın sen diyenler için;; lütfen mısın kısmını çıkartın ya neyse ben aksam vatan caddesınde dayımlar var o aradı yola cıkmadan once onlara gıttım az oncede avcılara eve geldım ben geldm fırtına ve kar basladı amma ballı hergeleyim bende heeeeeeeeeee

buluşmaya katılan tüm arkadaşlara tavlada bana yenilen arkadaşlara tam biz yola çıkarken pişmaiye yiyen arkadaşlara falan lara filanlara herkeze teşekkürler bu arada bu buluşma noktası çok yakındı ümmet abi lütfen bi sonrakı buluşmayı boluda ulusoy tesislerinde yapalım

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben gelcektimde benzin bitti
    bırak bu işleri yemezler abıcım

Alıntı okan-gizem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aha mesur oldum vaybee bizi cagırıp aranıza kabul ettigniz için tekrar teşekkürler tanıstıgım herkezle cok memnun olduk saolun
    ben senı meshur etcem sen sıkma canını

Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    way be herkes eve gelmiş yazmış çizmiş ne güsel ya ben ????
    arkadaşlar öncelikler motorlarıyla gelen tanrının kırbacı - nirengi - taylan - ümmet abi ve diğerleri helal olsun kar demediniz çamur demediniz geldinizz teşekkür ediyoruzz .

düşenler kalkanlar geçmiş olsun hepinize toptan olaraktan
    benim eve dönüş yolculuğum tam bir fiyasko oldu sanırım herkes gittikten sonra biraz daha takıldık muharrem ben selim burak cem bişler yedikten sonra çıktık yola beni bostancı köprüde bıraktılar ondan sonrasını gidebilirdim ama yarım saat bekledim minibüs yok neredeyse araba geçmez oldu saat 1:30 oldu yürümeye başladım e-5 in ortasında otostop çekiyorum kimse almıyo ( ah kız olsaydım varyyaaa....) neyse bi insan evladı durdu göztepeye kadar getirdi beni orda yavaş yavaş giderim derken oda ne gene bir insan evladı lastiğine zincir takmaya çalışıyo ona yardım ettim sağolsun benide evime yakın biyerlere kadar getirdi allah ondan da razı olsun amaaa daha bitmediii
    peşime takılan köpek yavrusu yüzünden mahallenin bekçiliğini yaptıklarını zanneden 3 5 tane köpekcik diycem benim yanımda diye sardılar etrafımı bana bakıp havlıyolar tırssstııımmmm korktum walla taş falan attım ama yok nafile hılı adımlarla koşar gibim o kadar da bide akşam sporu yhaptım eve geldim

ve şimdi artık yatarım
    güzel bir buluşma oldu tekrarlayalımmıı

hasan abi tavlada ne yazıkki 2-1 önde olmama ragmen atilla abiye 3-2 yenildim 3 de biter demiştik son oyunda hatam ile mars yaptı beni yıkıldım ondan oo sigarayı öle çektimmm

he aklınızda olsun eger atillayla tavla oynarken 4 numarasına dikkat edin 4 lazımsa eğer adam atıyor abi istisnasız her defasında şans dır dedim kaç kere kırdım ama yok 10 defa 4 attı adama ya tühhh
    1 ay sonunda yapılan buluşmamız en sonunda biittttiiiii

olur böyle şeyler tavlada bi ara benı yenmene izin veririm üzülme

Alıntı nirengi74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş bişi yok sağlamız ewe 200 mt kala düştük düşün gerisini
    ama siz birde tanrınınkırbacını görmeliydiniz bak onun resmini çekmediğime pişmanım aynaya bakıyorum arkadan kanuni tigerin ustünde bi buz kütlesi bir kardan adam geliyo yaw yok böle bişi
    birde tuğçe benimsana metettiği o ixon eldivenler varya salla ellerim buz tuttu tanrınınkırbacı ile elllerimizi durup motürürlerimizin agzostlarında ısıttık yani ixon da tırt çıktı
    aynen ya o neydı oyle dostum ama süperdi çok prof geldik kazasız belasız allaha şükür..

Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [IMG][/IMG]
    Ati yüzünü saklama...

[IMG][/IMG]
    senin şansın yok zaten ben bidahakı buluşmaya foto mak. getirim bak ne resımler çekicem

Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hahahahahahha sorma atilla abi yaaa Allahtan arkada arabaa yoktuda gırmedı bana yoksa onunda altında kalırdım benım makınanın altında kaldıgım gıbı
    arkada araba olsa ıyıydı zenın ıcın ben vardım arkanda tam uyandım ısı sana sellektor yapıcaktım yapana kadar kapak oldun zaten çok geşmiş olsun ama tatlı düştün yanı

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her yerde bu pis herif Gürkanı görüyorum ne iş anlamadım...yoğsam sitede MOD mu olmak ister...

Mıro şahsiyeti bi triplerde siteyede yazmıyor...zopalık bi abimiz...

tanrının kırbacı_31...olm bi kerede efendi poz versen olmuyo...sende zopalıksın...

Gecenin Zopalıkları...

AYE...
    tanrının kırbacı_31
    abı ben efendı efendı pozlar verdım benden kötü poz çıkarmı alla sen askolsun yaw kırdın stop lambamı şimdi

olay yaratan resımler nerede hani yaw.. bakın bu resımler basına sızmasın bilmem valla
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Abi bu adamın esprilerine gülen tek insansın.. Tebrik ederim
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bidahaki buluşmayı kim açacaksa . 1 ay onceden açsın action oluyo sitede ((((((((((:
    senden bekleriz artıkın bi topik ?
    sen yerini belirle bize gelmek düşer artık ama kar olmasın buluşmayı ayarlıcagın yerde
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

Motosikleti
    şimdi yok
    valla ben motoru değiştireyim.. alayım bir kirli motor heryer bana paris o zaman gerçi şimdide öyleye maksat dostluk pekişsin
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    motti 250cc chopper
    Alıntı tanrinin_kirbaci57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben motoru değiştireyim.. alayım bir kirli motor heryer bana paris o zaman gerçi şimdide öyleye maksat dostluk pekişsin
    atilla abi bigun bizim okulada gel maksat dostluk pekişsin bi havuz yapalım dimi

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı ümmet perkitan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehe burası çok hoştuyaww
    teyzecim ben fıkralarına gülmedimki yalnız fıkralarınıda merak etmiyoda değilim yani

daha çok beklersin sen hehe
    Yukarda bunun esprisine gülmedin mi abi?
    Teksin işte, seni tek geçiyoruz.. GKN, jesse, kreyzikekone ve ben olarak

Bak merak ediyosan birini ben anlatıyım..

Kadının biri şişliden taksime gitmek için minibüse binmiş.. Kadın şişliden taksime gidicek yani.. Neyse şişliden minibüse binmiş taksime gitmek için (ilk kriz anı)
    Şişliden taksime giderkende illaaki osmanbeyden geçiyo ya minibüs..
    Şişliden taksime giden minibüse binip şoföre sormuş:
    "Şoför bey osmanbeyden geçooormu?"
    Şoförde demişki: "yok geçmooor uçooorr"
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cinslik yapmak ta ayrı bi zevk canım

eee demekki gülen de varmış, sağol ümmet abi ilk görüşmemizde sana hediye olarak fıkralarımdan bir demet sunucam
    Bundan daha iyi bi hediye bulamazdın ümmet abi için, tebrik ederim
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şok olcak bişey yok abi en fazla pınar şok olur

ben bilimsel verilere dayanarak konuşuyorum olm video kaydı var, hep birlikte seyredip görücez penaltımı değilmi
    Olm kesin videoları sen mahfettin ogün.. Seni çektiğim videoyu silmek için hakan abiye yapılırmı bu? Edepsüs M ünnn
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    [QUOTE=Pınarr;960633]Yukarda bunun esprisine gülmedin mi abi?
    Teksin işte, seni tek geçiyoruz.. GKN, jesse, kreyzikekone ve ben olarak

Bak merak ediyosan birini ben anlatıyım..

Kadının biri şişliden taksime gitmek için minibüse binmiş.. Kadın şişliden taksime gidicek yani.. Neyse şişliden minibüse binmiş taksime gitmek için (ilk kriz anı)
    Şişliden taksime giderkende illaaki osmanbeyden geçiyo ya minibüs..
    Şişliden taksime giden minibüse binip şoföre sormuş:
    "Şoför bey osmanbeyden geçooormu?"
    Şoförde demişki: "yok geçmooor uçooorr"

süperdi yaw valla pınar hiç güleceğim yoktu
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Motosikleti
    sym mio
    Alıntı vreon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar siz ne yapmışsınız yaaa...
    Kayanlara düşenlere çok geçmiş olsun
    Motorla katılanlara cesaretlerinden ötürü tebrikler Ama böyle havalarda cesareti fazla abartmamak lazım.

Aslında ben de motorsuz olarak gelmeyi düşünüyordum, ama salı günü Pakistan'a gidiyorum, bu tebliğ edildikten sonra, oralarda bu havada hasta filan olsaydım, şirkete açıklama yapamazdım herhalde...

Böyle bir havada bile organizasyon yapmayı başaran MT ailesinin tüm üyelerini tek tek tebrik ediyorum

Bu arada Tuğçe, gerçekten hiç değişmemişsin, 80 yaşına kadar bu kadar sevimli kalırsın inşallah
    Valla bunu ilk senden duymadım..
    Ben pek yaşlanmicam bu benim için olumlu birşey

Bu arada metehandro ilk tanışma zamanlarımızdı ,hatırladım ve duygulandım ir an:D
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    süperdi yaw valla pınar hiç güleceğim yoktu
    Bak işte sen tam M inn liksin.. Siz artık eküri olun beraber takılın bizim yanımıza 2 metreden fazla yaklaşmayın filan, taklıın yani öyle
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    atilla abi bidahaki buluşmaya senide görmessem valla çatlarım bak sende gell komedı oluyo hehehhahaha=))

Motosikleti
    şimdi yok
    atilla abi bigun bizim okulada gel maksat dostluk pekişsin bi havuz yapalım dimi
    uyar kanka ayıpsın sen ıste

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    ben istemiyorum

Motosikleti
    motti 250cc chopper
    tamamdır abi valla herkes davetlidir marmara üni spor akademisi anadolu hisarında halısaha macı yaparız voleybol turnuvası yaparız golf bile oynarız gelin hehe en azından bi cay içeriz sıkıldım zaten spor spor nereye kadar herkesi beklerim sporla ilgili herturlu sorun soru ve yardım isteyen söleisn yeter

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    atilla abi bidahaki buluşmaya senide görmessem valla çatlarım bak sende gell komedı oluyo hehehhahaha=))
    bidahakı toplantı dedıgım gıbı bolu dagının tepesınde olmazsa gelmem ben bu kar fırtınasından bişey anlamadım

Motosikleti
    motti 250cc chopper
    bidahakı toplantı dedıgım gıbı bolu dagının tepesınde olmazsa gelmem ben bu kar fırtınasından bişey anlamadım
    istersen erzurumda yapalım abi orası daha bi ayaz tam senlik

Motosikleti
    şimdi yok
    ben istemiyorum
    hayırdır sana sordugumu hatırlamıyorum ben kardeşime söyledim sen niye alındın anlamadım

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    hayırdır sana sordugumu hatırlamıyorum ben kardeşime söyledim sen niye alındın anlamadım
    Abim hayırdır bir ara motoru satıyordun Umarım herşey yoluna girmiştir de Bolu da görüşürük
    MT ye bir daha helal diyeyim yaavvKardan Adamlarım benim, kardan mardan ama adamlar işte (Karda kıyamette geziye katılanları övmek için dedim, sakın yanlış anlaşılmaya, MT de herkes bir numaradır)
    Poturdak

Motosikleti
    motti 250cc chopper
    abi nbr yaa nası gidio baktımda kıyafet işine girmişsin tekstilde para var abi

Motosikleti
    şimdi yok
    istersen erzurumda yapalım abi orası daha bi ayaz tam senlik
    dur ben bi dırty alim öyle gideriz bu çok kayıyo yaw

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler