eveeeeeeeeeeeettttttttttt gelelim şimdi dün akşam buluşmaya geleceğim deyipte adını yazdıran fakat gelmeyenlere alayınızı şiddetle kınıyorum ihsan babam hariç ona çok geçmiş olsun dıyorum bışeyinin olmaması sevindirdi beni.... ben kaktım avcılardan inanılmaz mücadelelerle geldim ve asıl dönüşte olay vardı allahım ya son zamanlarda yaşadığım en heyecan ve korku dolu dönüş yoluydu ama inanılmaz bir duyguydu çok sevdim.. manyak mısın sen diyenler için;; lütfen mısın kısmını çıkartın ya neyse ben aksam vatan caddesınde dayımlar var o aradı yola cıkmadan once onlara gıttım az oncede avcılara eve geldım ben geldm fırtına ve kar basladı amma ballı hergeleyim bende heeeeeeeeeee
buluşmaya katılan tüm arkadaşlara tavlada bana yenilen arkadaşlara tam biz yola çıkarken pişmaiye yiyen arkadaşlara falan lara filanlara herkeze teşekkürler bu arada bu buluşma noktası çok yakındı ümmet abi lütfen bi sonrakı buluşmayı boluda ulusoy tesislerinde yapalım
bırak bu işleri yemezler abıcım
ben senı meshur etcem sen sıkma canını
olur böyle şeyler tavlada bi ara benı yenmene izin veririm üzülme
aynen ya o neydı oyle dostum ama süperdi çok prof geldik kazasız belasız allaha şükür..
senin şansın yok zaten ben bidahakı buluşmaya foto mak. getirim bak ne resımler çekicem
arkada araba olsa ıyıydı zenın ıcın ben vardım arkanda tam uyandım ısı sana sellektor yapıcaktım yapana kadar kapak oldun zaten çok geşmiş olsun ama tatlı düştün yanı
abı ben efendı efendı pozlar verdım benden kötü poz çıkarmı alla sen askolsun yaw kırdın stop lambamı şimdi
olay yaratan resımler nerede hani yaw.. bakın bu resımler basına sızmasın bilmem valla
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
valla ben motoru değiştireyim.. alayım bir kirli motor heryer bana paris o zaman gerçi şimdide öyleye maksat dostluk pekişsin
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Yukarda bunun esprisine gülmedin mi abi?
Teksin işte, seni tek geçiyoruz.. GKN, jesse, kreyzikekone ve ben olarak
Bak merak ediyosan birini ben anlatıyım..
Kadının biri şişliden taksime gitmek için minibüse binmiş.. Kadın şişliden taksime gidicek yani.. Neyse şişliden minibüse binmiş taksime gitmek için (ilk kriz anı)
Şişliden taksime giderkende illaaki osmanbeyden geçiyo ya minibüs..
Şişliden taksime giden minibüse binip şoföre sormuş:
"Şoför bey osmanbeyden geçooormu?"
Şoförde demişki: "yok geçmooor uçooorr"
Bundan daha iyi bi hediye bulamazdın ümmet abi için, tebrik ederim
Olm kesin videoları sen mahfettin ogün.. Seni çektiğim videoyu silmek için hakan abiye yapılırmı bu? Edepsüs M ünnn
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
[QUOTE=Pınarr;960633]Yukarda bunun esprisine gülmedin mi abi?
Teksin işte, seni tek geçiyoruz.. GKN, jesse, kreyzikekone ve ben olarak
Bak merak ediyosan birini ben anlatıyım..
Kadının biri şişliden taksime gitmek için minibüse binmiş.. Kadın şişliden taksime gidicek yani.. Neyse şişliden minibüse binmiş taksime gitmek için (ilk kriz anı)
Şişliden taksime giderkende illaaki osmanbeyden geçiyo ya minibüs..
Şişliden taksime giden minibüse binip şoföre sormuş:
"Şoför bey osmanbeyden geçooormu?"
Şoförde demişki: "yok geçmooor uçooorr"
süperdi yaw valla pınar hiç güleceğim yoktu
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
atilla abi bidahaki buluşmaya senide görmessem valla çatlarım bak sende gell komedı oluyo hehehhahaha=))
tamamdır abi valla herkes davetlidir marmara üni spor akademisi anadolu hisarında halısaha macı yaparız voleybol turnuvası yaparız golf bile oynarız gelin hehe en azından bi cay içeriz sıkıldım zaten spor spor nereye kadar herkesi beklerim sporla ilgili herturlu sorun soru ve yardım isteyen söleisn yeter
Abim hayırdır bir ara motoru satıyordun Umarım herşey yoluna girmiştir de Bolu da görüşürük
MT ye bir daha helal diyeyim yaavvKardan Adamlarım benim, kardan mardan ama adamlar işte (Karda kıyamette geziye katılanları övmek için dedim, sakın yanlış anlaşılmaya, MT de herkes bir numaradır)
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)