-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
aha mesur oldum vaybee bizi cagırıp aranıza kabul ettigniz için tekrar teşekkürler tanıstıgım herkezle cok memnun olduk saolun
emin'den ses yok neden
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ümmet abi bende diyorum bu yeni motorla bi çıktı pir çıktı =)) dedim yoksa bi sokak köşesinde motoruyla sabahladımı
neyse resimler çok güzel eğlenmişsiniz.. sağ sağlim gelmişsiniz.. nice bulusmalara inşallah..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar m in .. in konuşmalarını aynen ozetliyorum ...
emin: olm motorla gelmedim ama bu havada bi şeycikler olmaz.. sen benim gözüme baksana
cess: olm saçmalama daha dün bir bugün iki .. iyiki gelmedin nasıl dönecektin?
e: olüm gkn yüzünden aldı motürü vermedi .. gkn kullandıktan sonra ben geldigim mekana karlıhavada stopie ile geilir whelie ile giderim .. ne konuşuyosun sen !!!!!
c: tamam kanka ne kızıyon .. ayrıca gkn duymasın bunları kızar . ayıp ..
e: zaten burağada gıcıgım .. o nebiçim boyük bir tene egzost.. wayyy ..... ben aliim de mötürü .. geçerken kaska iki tokat atarım alahın cıbırcısı dillmi işte hıh
c: kanka yapma boyle bak bi duyan olur .. nebiliim .. yerin kulagı vardır .. hem sen motür aldın bi degiştin sorması ayıp ?????
e:............... ........ ................. ... . .. ... . ( buraları yazmaya terbiyem musade etmedi)
c: uuuuuuuuuwwwwwwww !!!!!!!!!!!!!! ((((((((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Vallaa rüzgar hakan içinde öyle konuşuyodu hatırladınmı?
Konuşmasının tek bi yerinde:
"olm ne diyosun video çekiyorum" dedim
"çeekk noolcak, bi daha derim; manyak bu asam tam manyak" dedi
ahanda söylerken çektim inkar edemiycen dedim adam yine inkar etmiş.. Yüzsüz ayol yüzsüz
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
motorla giden arkadaşları cesaretlerinden dolayı tebrik ederim
kaza yapanlara geçmiş olsun diyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
O fotoğraf ne Tuğçe
Resmen minyatürize edilmiş halin küçüklüğün Vay be..Hiç değişmemişsin
Çok fotojenik ve hijyeniksin
Küçük Emrahın küçük kızkardeşi gibi bakmışsın
-Anne,ben hiç simit yiyemeyecekmiyim,arkadaşlarım simitin yanına ayran da alıyor oysa ki,ben yerdeki susamları toplamaktan sıkıldım artık..
kanka giderken dondum şelepsizim, beremi iyi bak
ne emaneti abi beremi saklamış unutayım diye şimdi kendisi takıyo
ses mi bıraktılar bende beresiz gittim eve hasta oldum
araba deme abi alınır, o bmw 530d
dün yollar kar değildi resmen buzdu, benim o yola çıkmam için ancak ümmet abi gibi tecrübe sahibi olmam lazım
yazdım bunu haberin olsun
Allah kuru iftiradan saklasın ya, püh! tirbiyesiz cesi
yav atılırda böyle atılmaz hemşerim, seçim vaadi verir gibi atıyosunuz helal olsun
onu dedim tmm kabul
tuçi bakmışlarki geleceğin parlak, şimdiden kapalım bu kızı demişlerdir
tam şirineymişsin tıfılkene
giderken pek sıkıntı yoktu ama dönüşte bazı yerlerde buz tutmuş zemin,bende indim elimde götürdüm motoru zaman zaman ,iki üç kez indim motordan hareme kadar,ama karşıya geçince normaldi herşey,80-100 le seyrettim sefaköye kadar,yalnız o buzlarda inmeseydim kesinlikle düşerdim bende,tabi daha önceden başıma geldiği için unutmadım.ısrar etmekte fayda yok gerekiyorsa inmemiz lazım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)