banada bi kar.. topu alın canım sıkılmasın
GKN MOTORS
bu resimde şimdi kim kim bende anlamadım frz kaldım biraz
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
neyse arkadaşlar ben uykuya ok size ii muhabbetler yarın görüşürüz bu topiç bi 50 sayfa yapar
bu arada ümmet abi ewe vardımı bilen varmı
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
way be herkes eve gelmiş yazmış çizmiş ne güsel ya ben ????
arkadaşlar öncelikler motorlarıyla gelen tanrının kırbacı - nirengi - taylan - ümmet abi ve diğerleri helal olsun kar demediniz çamur demediniz geldinizz teşekkür ediyoruzz .
düşenler kalkanlar geçmiş olsun hepinize toptan olaraktan
benim eve dönüş yolculuğum tam bir fiyasko oldu sanırım herkes gittikten sonra biraz daha takıldık muharrem ben selim burak cem bişler yedikten sonra çıktık yola beni bostancı köprüde bıraktılar ondan sonrasını gidebilirdim ama yarım saat bekledim minibüs yok neredeyse araba geçmez oldu saat 1:30 oldu yürümeye başladım e-5 in ortasında otostop çekiyorum kimse almıyo ( ah kız olsaydım varyyaaa....) neyse bi insan evladı durdu göztepeye kadar getirdi beni orda yavaş yavaş giderim derken oda ne gene bir insan evladı lastiğine zincir takmaya çalışıyo ona yardım ettim sağolsun benide evime yakın biyerlere kadar getirdi allah ondan da razı olsun amaaa daha bitmediii
peşime takılan köpek yavrusu yüzünden mahallenin bekçiliğini yaptıklarını zanneden 3 5 tane köpekcik diycem benim yanımda diye sardılar etrafımı bana bakıp havlıyolar tırssstııımmmm korktum walla taş falan attım ama yok nafile hılı adımlarla koşar gibim o kadar da bide akşam sporu yhaptım eve geldim
ve şimdi artık yatarım
güzel bir buluşma oldu tekrarlayalımmıı
hasan abi tavlada ne yazıkki 2-1 önde olmama ragmen atilla abiye 3-2 yenildim 3 de biter demiştik son oyunda hatam ile mars yaptı beni yıkıldım ondan oo sigarayı öle çektimmm
he aklınızda olsun eger atillayla tavla oynarken 4 numarasına dikkat edin 4 lazımsa eğer adam atıyor abi istisnasız her defasında şans dır dedim kaç kere kırdım ama yok 10 defa 4 attı adama ya tühhh
1 ay sonunda yapılan buluşmamız en sonunda biittttiiiii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
erdinc kardeşim, başına gelenler zor tabii, ama ben kopekler kısmına takıldım.. Merak etme eğer sen onlar için kotu niyetli değilsen onlardan sana zarar gelmez.. Onlar da senden korkukları için tedirgin olmuşlardır. Bu gibi bir durumla bir daha karşılaşır isen eğer yapman gerekeni söyleyeyim, yere çök ve onlara yumuşak tonla konuş, "gel oğlum niye kızdın sen" gibi şeyler söyle.. Onlara taş atman çok yanlış bir hareket ve bence hoş değil.. Bu dünyada bizler kadar onların da var olmaya hakkı var.. Attığın taş oradaki bir kopeciğin gözüne gelse mesela.. Hayvanların da bizler kadar bu topraklarda yaşama hakkı olduğunu unutmayalım, ortalığa betonlar diktik diye "kardeşim şehirde ne işi var bunların" deme hakkımız yok. Onlara sorduk mu oraya asfalt dokerken, bina dikerken ?..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)