tmm yazıyorum hehehe=)) ısın yoksa mecburmussun bak ole dıo
eee yokmu daha ısım yazdıran?
tmm yazıyorum hehehe=)) ısın yoksa mecburmussun bak ole dıo
eee yokmu daha ısım yazdıran?
topiği ya kimse görmüyo yada bu işte bir iş var arkadaşlar daha zaman var tanışma gibim bişi olcak bu neden kaçıyonus yada anadolu yakasına gelmek mi istemiyosunuzz bilelim yanii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
ewet erdınc abı yardımın ıcıın saol... yada benı kucuk falan gordugunuz ıcınmı acaba? bende kucuk oldugum ıcın buyuk olan sız abı yada ablalarımı tanımak ıcın bu topıgı acmıstım ama ne yazıkkı galıba kotu bısey yapmısımkı pek bı ılgılenen yok...kusura bakmayın ben sızın gıbı buyuk bı bulusma yapamam forumdada yenıyım az buz bıraz zaman oldu katılalı... neyse erdınc abı bı tek ıkımız bıle olsak eyvallah we ztn suan 3 kısı kesın hıc degılse tanımak ısteyen war... saygılar herkeze...
dostum iyi yapmışsında o güne başka buluşma denk geliyo.yalan olur bu buluşma
Drift Religion
hangi buluşma bu selim
benim neden habarım yok
gene bensiz işmi yapıyonus
DRİFT RELİGİON
Erdinç bu buluşmayı bu kadar gazladıktan sonra bi de gitmezsen çok gülerim
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
pınar abla erdınc abı gelmesede canı saolsun zaten su saatten snra emınımkı o gelmemezlık yapmaz ( :
E bu kadar yazılıp çizildikten sonra dayanamam,3 sayfa oldu daha dördüncüyü bulamadılar okeye,yazın bakalım benide,ölmez sağ kalırsak ordayım
Herkes birgün MT'li olacaktır.
=))=)) yazdım ihsanhakan saol aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tanıdım tmm snı mrk edıp erdınc abıye sormtumm gelcegn ıcın tesekkur ederımm =))
oooo ıhsan abıde gelıo dort oldu bende varım hadı yazın bakalım benıde besleyelım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Evet hadi bakalım MT ailesi,nerdesiniz,genç arkadaşlarımıza destek olalım hep beraber,Metehan,Oğuz,Burak,Coşkun hadi bakalım,köprü geçmek zor oluyo diyordunuz işte Anadolu yakasında buluşma size
Pınar slm,Erdinç kesin gelecektir,hadi bakalım sende tophane tayfasını toparla Anadolu yakasını utandıralım
Herkes birgün MT'li olacaktır.
şehirdışına gitmezsem bende gelirim malum hava güzel olursa benim yolum gelirde,
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaslar zaten gec gelebıldıgım ıcın topanede sadece bıkacınızla tanısabıldım bare burda gorelım sızı
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
sız gelcek olanlar bulusmaya ben gelırım dıyın ben adınızı yazar guncellerım gelcekler ıcın sımdı tesekkurler...
Anadolu ateşi yanmaya başlamış bu soğuklarda da insanın içini ıstıyosunuz vallahi
henüz erken ama bir aksilik olmazsa kesinlikle bende aranızda olucam.
Çossun bakalım Anadolu ateşi.
ooo topic canlandı
arslanfb hasan abim komşum benim bekliyorum senide
ihsan abi, ümmet abi büyüklerimiz olarak sizsiz olmazz
bide şu pınar hanımı görelim laf atmayla olmuyo
hadi bakalım yokmu arttıran
abi geliyosun ben anlamam yoksa komşuluk haklarımı helal etmem
tehdit gibim bişi oldu be
DRİFT RELİGİON
bi aksilik olmadığı sürece bende aranızdayım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)