[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe
Reklamlar
-
16 Şubat 2008, 23:16
ihsanhakan adlı üyeden alıntı
Coşkun,Bülent,Kemal çok sağolun,aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar yarın hava dahada kötü olacakmış,mümkünse motor kullanmayın!!!
abi motoru işyerinde bıraktım zaten
deli mavili adlı üyeden alıntı
ABİ DİKKAT EDERİK DE BEN YARIN KAR ÇOK OLURSA Bİ ŞOW YAPMAK İSTİYORDUM KARDA BENİ ŞİMDİDEN KORKUTTUN BİDE SENİN BAŞINA BU OLAN GELİNCE ...
sen şiledede show yaptıydın
asyanın kar performansını bekliyoruz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
16 Şubat 2008, 23:19
YOK ZATEN BANA Bİ ŞEY OLMAZ ABİ BEN HER ZAMAN ŞANSLIYIMDIR
babaçi adlı üyeden alıntı
abi motoru işyerinde bıraktım zaten
sen şiledede show yaptıydın
asyanın kar performansını bekliyoruz
DUR BAKALIM KAR OLURSA OLUCAK BU ŞOW AMA VİDEO ÇEKİMİDE YAPARIM
İSTEK ÜZERİNE ...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
16 Şubat 2008, 23:22
abi bu delipembeli benide yoldan çıkarmaya çalışıo, yarın karda drift yapalım die
teker videolarını koyarız yarın
-
16 Şubat 2008, 23:27
kardada ne teker yapılır yaaa değil mi GKN
-
16 Şubat 2008, 23:29
pınar valla eve gelene kadar akla karayı seçtik, arkadaşım arabasıyla iş yerimden aldı.motoru çıkarmayı aklıma bile getirmedim arabayla iki defa çamlıcada kaldık geri dönüp altunizadeden otobana çıkalım dedik acıbadem ışıklarda konrolu kaybettik,aracı kaldırıma vura vura durdura bildik.
gençlerin kanı kaynıyor anlıyorum ama yerde kar oldumu benim için motor olayı biter
hakan abi geçmiş olsun allah beterinden korusun
Geçmiş olsun, Allahtan bu kadarla atlatmışsınız..
Dün kendimi parçaladım topicte bu haberleri duymayalım diye ama nafile
GKN adlı üyeden alıntı
hava muhalefeti hepimizi bozdu..
kemerburgazdaydık bu gün, geceye kaldık ve yollar dondu..
kendimi eve zor attım
hakan abim, sanada çok geçmiş olsun, kaza işte..
size bol muhabbetler, keyifli sohbetler
aman diim, dönüşte dikkat ara sokaklara mümkün olduğunca girmeyin..
tarafımdan girilip test edilmiştir
Hangi ara sokaklardı bu
Bizim buralara yakınsa söyleseydin arkadan itiklerdim ben
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
16 Şubat 2008, 23:31
offf çok pis düştüm yaa bi bakkala gidiyim dedim araba bayır yukarı çıkmaya çalışıyo ne zincir var ne bişi bi kaydı kanara çekiliyim derken bende kaydım sonrasını anlatmaya gerek yok
-
16 Şubat 2008, 23:31
Arkadaşlar hepiniz sağolun,Pınar çok haklısın ama benim gitmek istememin iki nedeni vardı biliyorsun hem arkadaşımızın ilk topiğinde yalnız bırakmamak hemde İzmirdeki arkadaşımıza destek olmak.Neyseki kalçada biraz ağrıyla kurtardık,bir tek sorun var inşallah kimse başka anlama çekmez ,bir süre yan oturmak zorunda kalıcam herhalde.
Biricik Pandam aman dikkat,tamam süpermensin ama buzlu,karlı havada uçma sen bize lazımsın
Okyanuslar fatihim,sevgili Muzom,çok kötüyüm,ağrım sancım çok fazla,kımıldıyamıyorum,doktor (senin pastırmalı kurufasulye yemen lazım dedi,tek ilacı buymuş).Hadi dönün artık yavvv,özledik Eylem aplamızı,azıcıkda seni
Abim hep şakasında gırgırında kalsın işallah, sen de birşey yok yaaaa, Telli Babaya kuru fasülye adadım şerefsizim, gelir gelmez eda edeceğim Sen ben o şu bu derken 50 kişilik yaparım ben sevabına Ama Handro için ayrı kazan kaynatamam gerekiyor Olsujn ne yapalım laf çıktı ağızdan.
Herkese geçmiş olsun, Maceralı bir buluşma olarak analım hep
Pınarr adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, Allahtan bu kadarla atlatmışsınız..
Dün kendimi parçaladım topicte bu haberleri duymayalım diye ama nafile
Hangi ara sokaklardı bu
Bizim buralara yakınsa söyleseydin arkadan itiklerdim ben
Pınar Gııızzz,
sen sakın çıkma dışarıya, buz var kayarsın
Poturdak
-
16 Şubat 2008, 23:33
-
16 Şubat 2008, 23:37
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
16 Şubat 2008, 23:41
gül gül rahat ol ben hala gülüyorum
-
16 Şubat 2008, 23:41
-
16 Şubat 2008, 23:42
-
16 Şubat 2008, 23:45
-
16 Şubat 2008, 23:47
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
selamınaleyküm
ya muzaffer abi bu adamın motorunu ayaktayken bi düşürmesi var
ya herif motorun solunda motor ayağının takılması sonucu sağa yatıyo yavaştan bizim metehandrosun motoru bi tutuşu var
ya arkideş bırak yatıversin uykusu gelmiş hayvanın yok bırakmaz sarılıyo moturuna kardeş kardeş beraber uzanıveriyolar yere
iyi anlat yaşadıklarımızı ...herşeyimizi dök siteye...senle geçen mutlu anlarımızda nanlat...anlat herşeyi...
kanka ben aslında kıyamıyom makinaya...çaktırmıyom ama eyle..bana bişey olsun ona olmasın...
Arkadaşlar hepiniz sağolun,Pınar çok haklısın ama benim gitmek istememin iki nedeni vardı biliyorsun hem arkadaşımızın ilk topiğinde yalnız bırakmamak hemde İzmirdeki arkadaşımıza destek olmak.Neyseki kalçada biraz ağrıyla kurtardık,bir tek sorun var inşallah kimse başka anlama çekmez ,bir süre yan oturmak zorunda kalıcam herhalde.
Biricik Pandam aman dikkat,tamam süpermensin ama buzlu,karlı havada uçma sen bize lazımsın
Okyanuslar fatihim,sevgili Muzom,çok kötüyüm,ağrım sancım çok fazla,kımıldıyamıyorum,doktor (senin pastırmalı kurufasulye yemen lazım dedi,tek ilacı buymuş).Hadi dönün artık yavvv,özledik Eylem aplamızı,azıcıkda seni
sağol abi...ama sen daha çok uf olmuşsun...sana kıyamam...bizimki traştan kaza...
muzaoda geri gelsin artıkın...+2.75
Syriana adlı üyeden alıntı
hakan abi ve metehan ikinizede çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
sağol yeğen...
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
ihsan abi metehandros abim çok geçmiş olsun
sağol yeğenim sende varol...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Şubat 2008, 23:52
nihayet buluşma katılım azolsada gerçekleşti yalnız hakan abinin elde olmadan önemli sebebten ötürü gelemyişinden gökmen kardeşimize olan görevimizi yerine getiremedik,inşallah yakınbir zamanda hakanabininde katılımıyla gerçekleştiririz,katılan arkadaşlara çok teşekkürler hepinizin ayaklarına sağlık resimlere gelince azsonra geliyor.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
16 Şubat 2008, 23:56
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Abim hep şakasında gırgırında kalsın işallah, sen de birşey yok yaaaa, Telli Babaya kuru fasülye adadım şerefsizim, gelir gelmez eda edeceğim
Sen ben o şu bu derken 50 kişilik yaparım ben sevabına
Ama Handro için ayrı kazan kaynatamam gerekiyor
Olsujn ne yapalım laf çıktı ağızdan.
Herkese geçmiş olsun, Maceralı bir buluşma olarak analım hep
Pınar Gııızzz,
sen sakın çıkma dışarıya, buz var kayarsın
Yok abi arabadan indim, binaya zor girdim.. Çıkar mıyım bi daha tööbe
deli mavili adlı üyeden alıntı
Sen birazdan temelli gidicen.. Biraz daha büyük harf yaz bak nooluyo sonra
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
Ohh sana iyi olmuş.. Hiç üzülmedim vallaa...
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
16 Şubat 2008, 23:58
-
17 Şubat 2008, 00:00
-
17 Şubat 2008, 00:01
hani resimler yokmu karlı karlı
düşen düşene bu akşam
-
17 Şubat 2008, 00:02
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler