Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
24. sayfa BirinciBirinci ... 14222324252634 ... SonuncuSonuncu

[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe

REKLAM ALANI
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gürültü iyi benim aşımı ağrıtıyo bazen...bide o gece sigara içmeyin diye reca ettimdi arkidişlere...baktım kimse içmiyo...ben gerildim valla...hemen kaçtım...saygılı insanlar sağolsunlar...ama istburak dayanamadı sardı yine cigarayı pencere önünde...eee yengenin esaretinden kurtulmak için çözümü sigarada buluyo garip napsın...onuda izinle içti...kılıboş..

abloş bir virgülle olayı yırttık..yanlış anlama olabilir aman dikkat...bunu ben yazsaydım 2'80 uzatırlardı valla...ne diyon lan aile var burda diye...Türkcede nereye çekersen oraya gidiyor valla...pek bi esnek yomışak..

sağane lan adam yolda kaldıysa...kazamı yapmış geçmiş olsun diyosun...

heç beni arayıp sormuyon şerefsiz noldi...bugün sana gelcektim inanırmısın...motörü buzda 2 kere devirdim iyimi...yardım için...seyrantepede yattım yere 2.80...la arka bi kaydı abovvv...saniyede yerdeyim...bide evin önünde yatırdım ...motoru rampadan elimle eve götürüyordum...baktım ön frene bastım doğal olarak salak gibi...motör aşağıya doğru gidince...makinanın üstüne nasıl uçtum görücen...yani babama TEM de araba çarpsa kurtarmaya böyle uçmam herhalde...Maykıl Şumaher gibiydim...sen bilmezsin dünkü çocuksun daha...aboo makina gidiyo arabanın üzerine diye kkar kızağı misali motör üzerinde 5 metre gittim...iyi koruma demiri var..yoksa kafayı yerdim...

du sen bi gııı...bi İstanbıl dışına çıkalımda o zaman gör sen kalabalığ geziyi...sende egsoz kokusu aldın artık...bizdensin gari..
    Len MeteHandros um Pandaların en güzeli Sendemi düşürdün nmoturu Geçmiş olsun kardeşim
    Poturdak

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deli mavili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motosiklet
    Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar katılan herkesden özür dilerim,bilhassa Taylan kardeşimden,söz verdiğim halde gelemedim.Bu gün iş dönüşü şirketin arkasına bıraktığım motoruma atlayıp yola çıktım,tam Elmadağ ışıklara geldiğimde önümdeki araç ani bir frenle sağa kırınca bende frene asıldım,tabi yer hem ıslak hemde karlı olunca fren hakgetire araca çakmamak için sola kırmamla motoru sağına yatırmam bir oldu,arka sağ sinyal yerinden çıktı ön siperlik çatlak olduğundan yapıştırıp üzerini folyo ile kaplamıştım artık yapıştırma imkanı kalmadı,yeni ön cam gerekecek,benimse sağ kalçamda o an hissetmediğim hafif bir ağrı var, şimdi acısı çıkmaya başladı.Ümmet kardeşimle msnde konuştuktan sonra motoru eve bırakmıştım o arada,Taksime çıkıp dolmuşla gitmeye karar verdim,fakat öyle bir sıra vardıki en az 45dakika sonra binebileceğimi görünce gitmekten vazgeçip eve döndüm.Artık kısmet bir sonraki buluşmaya,hernekadar katılamasamda geceyi tertipleyen ve giden tüm arkadaşlarıma teşekkürler ve lütfen dönüşte çok dikkatli olun bizleri üzmeyin
    GEÇMİŞ OLSUN HAKAN ABİ...
    UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Arkadaşlar katılan herkesden özür dilerim,bilhassa Taylan kardeşimden,söz verdiğim halde gelemedim.Bu gün iş dönüşü şirketin arkasına bıraktığım motoruma atlayıp yola çıktım,tam Elmadağ ışıklara geldiğimde önümdeki araç ani bir frenle sağa kırınca bende frene asıldım,tabi yer hem ıslak hemde karlı olunca fren hakgetire araca çakmamak için sola kırmamla motoru sağına yatırmam bir oldu,arka sağ sinyal yerinden çıktı ön siperlik çatlak olduğundan yapıştırıp üzerini folyo ile kaplamıştım artık yapıştırma imkanı kalmadı,yeni ön cam gerekecek,benimse sağ kalçamda o an hissetmediğim hafif bir ağrı var, şimdi acısı çıkmaya başladı.Ümmet kardeşimle msnde konuştuktan sonra motoru eve bırakmıştım o arada,Taksime çıkıp dolmuşla gitmeye karar verdim,fakat öyle bir sıra vardıki en az 45dakika sonra binebileceğimi görünce gitmekten vazgeçip eve döndüm.Artık kısmet bir sonraki buluşmaya,hernekadar katılamasamda geceyi tertipleyen ve giden tüm arkadaşlarıma teşekkürler ve lütfen dönüşte çok dikkatli olun bizleri üzmeyin

Hakan abim üzdün bizi...geçmiş olsun...bende 2 kere yatırdım bugün eve dönüşte...koruma demiri olmasa nanay ...selamlar abi..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Şuan bizim sokaktan arabalar çıkamıyor.. Fena lastik yaktılar ama nafile.. Her gelen bi lastik yaktıktan sonra vazgeçiyor..

İnşallah herkes kazasız belasız döner..

Hakan abi sana da çok geçmiş olsun.. Keşke hiç binmeseniz bu havalarda motora, bizde böyle geçmiş olsun diyip üzülmesek..
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    canlu yayuuunn da isterüüüüüüüüük
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

nirengi74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ninja 250 SL

[IMG]http://i264.photobucket.com/albums/ii175/mhrrmkpnr/PIC_6677.jpg
    [/IMG]

biz bunlara halk arasında kar motoru dioruz siz ne dersiniz
    Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Len MeteHandros um Pandaların en güzeli Sendemi düşürdün nmoturu Geçmiş olsun kardeşim
    Abi Majesteleri Elizabet seni çarpsın ki saniyede yerdeyim...yok böyle düşme anı...arka kitlenince 3.60 uzandım yere...toparlayamadım...öteki düşüşde motorun üzerine atladım tutayım diye...kızak gibi gittik rampa aşağı pati çeken arabaya tosladık...abi bunları kazadan sayma ya...düdük makarnası bunnar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    motti 250cc chopper
    Alıntı HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim superköheylanla cebelleşme resmim bile war bee
    yamuk çekmişsiniz yahu. :D

bi de benim sıfatın göründüğü bi resim ): .D
    kim naapsın seni sıfatıda giderken korktum aral yani buzdan değilde senden harbi ölmeden bıraktın eve helal sana bidaha arkana binersem

Motosikleti
    motosiklet
    Nirengi 74 Bakıyorum Artıkın Olayı Kapmışsın He Lal Sana.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    ah bee kardanmotora şekil çizmek güzel fikirmiş.
    dan dun çıktık gittik :(

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi Majesteleri Elizabet seni çarpsın ki saniyede yerdeyim...yok böyle düşme anı...arka kitlenince 3.60 uzandım yere...toparlayamadım...öteki düşüşde motorun üzerine atladım tutayım diye...kızak gibi gittik rampa aşağı pati çeken arabaya tosladık...abi bunları kazadan sayma ya...düdük makarnası bunnar...
    selamınaleyküm

ya muzaffer abi bu adamın motorunu ayaktayken bi düşürmesi var ya herif motorun solunda motor ayağının takılması sonucu sağa yatıyo yavaştan bizim metehandrosun motoru bi tutuşu var ya arkideş bırak yatıversin uykusu gelmiş hayvanın yok bırakmaz sarılıyo moturuna kardeş kardeş beraber uzanıveriyolar yere
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Arkadaşlar hepiniz sağolun,Pınar çok haklısın ama benim gitmek istememin iki nedeni vardı biliyorsun hem arkadaşımızın ilk topiğinde yalnız bırakmamak hemde İzmirdeki arkadaşımıza destek olmak.Neyseki kalçada biraz ağrıyla kurtardık,bir tek sorun var inşallah kimse başka anlama çekmez ,bir süre yan oturmak zorunda kalıcam herhalde.

Biricik Pandam aman dikkat,tamam süpermensin ama buzlu,karlı havada uçma sen bize lazımsın

Okyanuslar fatihim,sevgili Muzom,çok kötüyüm,ağrım sancım çok fazla,kımıldıyamıyorum,doktor (senin pastırmalı kurufasulye yemen lazım dedi,tek ilacı buymuş).Hadi dönün artık yavvv,özledik Eylem aplamızı,azıcıkda seni
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    hakan abi ve metehan ikinizede çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şuan bizim sokaktan arabalar çıkamıyor.. Fena lastik yaktılar ama nafile.. Her gelen bi lastik yaktıktan sonra vazgeçiyor..

İnşallah herkes kazasız belasız döner..

Hakan abi sana da çok geçmiş olsun.. Keşke hiç binmeseniz bu havalarda motora, bizde böyle geçmiş olsun diyip üzülmesek..
    pınar valla eve gelene kadar akla karayı seçtik, arkadaşım arabasıyla iş yerimden aldı.motoru çıkarmayı aklıma bile getirmedim arabayla iki defa çamlıcada kaldık geri dönüp altunizadeden otobana çıkalım dedik acıbadem ışıklarda konrolu kaybettik,aracı kaldırıma vura vura durdura bildik.

gençlerin kanı kaynıyor anlıyorum ama yerde kar oldumu benim için motor olayı biter

hakan abi geçmiş olsun allah beterinden korusun
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Coşkun,Bülent,Kemal çok sağolun,aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar yarın hava dahada kötü olacakmış,mümkünse motor kullanmayın!!!

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    ihsan abi metehandros abim çok geçmiş olsun
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    motosiklet
    Coşkun,Bülent,Kemal çok sağolun,aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar yarın hava dahada kötü olacakmış,mümkünse motor kullanmayın!!!
    ABİ DİKKAT EDERİK DE BEN YARIN KAR ÇOK OLURSA Bİ ŞOW YAPMAK İSTİYORDUM KARDA BENİ ŞİMDİDEN KORKUTTUN BİDE SENİN BAŞINA BU OLAN GELİNCE ...

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1

şindi tuçeyle konuştum koltuğumu ayırmış sağolsun ama hava muhalefeti hepimizi bozdu..
    kemerburgazdaydık bu gün, geceye kaldık ve yollar dondu..
    kendimi eve zor attım
    hakan abim, sanada çok geçmiş olsun, kaza işte..
    size bol muhabbetler, keyifli sohbetler
    aman diim, dönüşte dikkat ara sokaklara mümkün olduğunca girmeyin..
    tarafımdan girilip test edilmiştir
    GKN MOTORS

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Metocan ve Hakan abicim sizlere bir şey olmaması sevindirici valla çok geçmiş olsun.

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Alıntı deli mavili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABİ DİKKAT EDERİK DE BEN YARIN KAR ÇOK OLURSA Bİ ŞOW YAPMAK İSTİYORDUM KARDA BENİ ŞİMDİDEN KORKUTTUN BİDE SENİN BAŞINA BU OLAN GELİNCE ...
    Aman Kemal sen bana bakma,nerde yapmayı düşünüyordun şow olayını,sen bana adresi ver,ben motorla ambulansa eskort yapıp getiririm,kaybolmasınlar yolda adres falan aramasınlar

24. sayfa BirinciBirinci ... 14222324252634 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler