Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şuan bizim sokaktan arabalar çıkamıyor.. Fena lastik yaktılar ama nafile.. Her gelen bi lastik yaktıktan sonra vazgeçiyor..
İnşallah herkes kazasız belasız döner..
Hakan abi sana da çok geçmiş olsun.. Keşke hiç binmeseniz bu havalarda motora, bizde böyle geçmiş olsun diyip üzülmesek..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
canlu yayuuunn da isterüüüüüüüüük
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
[IMG]http://i264.photobucket.com/albums/ii175/mhrrmkpnr/PIC_6677.jpg
[/IMG]
biz bunlara halk arasında kar motoru dioruz siz ne dersiniz
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Abi Majesteleri Elizabet seni çarpsın ki saniyede yerdeyim...yok böyle düşme anı...arka kitlenince 3.60 uzandım yere...toparlayamadım...öteki düşüşde motorun üzerine atladım tutayım diye...kızak gibi gittik rampa aşağı pati çeken arabaya tosladık...abi bunları kazadan sayma ya...düdük makarnası bunnar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Nirengi 74 Bakıyorum Artıkın Olayı Kapmışsın He Lal Sana.....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
ah bee kardanmotora şekil çizmek güzel fikirmiş.
dan dun çıktık gittik :(
selamınaleyküm
ya muzaffer abi bu adamın motorunu ayaktayken bi düşürmesi var ya herif motorun solunda motor ayağının takılması sonucu sağa yatıyo yavaştan bizim metehandrosun motoru bi tutuşu var ya arkideş bırak yatıversin uykusu gelmiş hayvanın yok bırakmaz sarılıyo moturuna kardeş kardeş beraber uzanıveriyolar yere
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Arkadaşlar hepiniz sağolun,Pınar çok haklısın ama benim gitmek istememin iki nedeni vardı biliyorsun hem arkadaşımızın ilk topiğinde yalnız bırakmamak hemde İzmirdeki arkadaşımıza destek olmak.Neyseki kalçada biraz ağrıyla kurtardık,bir tek sorun var inşallah kimse başka anlama çekmez ,bir süre yan oturmak zorunda kalıcam herhalde.
Biricik Pandam aman dikkat,tamam süpermensin ama buzlu,karlı havada uçma sen bize lazımsın
Okyanuslar fatihim,sevgili Muzom,çok kötüyüm,ağrım sancım çok fazla,kımıldıyamıyorum,doktor (senin pastırmalı kurufasulye yemen lazım dedi,tek ilacı buymuş).Hadi dönün artık yavvv,özledik Eylem aplamızı,azıcıkda seni
Herkes birgün MT'li olacaktır.
hakan abi ve metehan ikinizede çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
pınar valla eve gelene kadar akla karayı seçtik, arkadaşım arabasıyla iş yerimden aldı.motoru çıkarmayı aklıma bile getirmedim arabayla iki defa çamlıcada kaldık geri dönüp altunizadeden otobana çıkalım dedik acıbadem ışıklarda konrolu kaybettik,aracı kaldırıma vura vura durdura bildik.
gençlerin kanı kaynıyor anlıyorum ama yerde kar oldumu benim için motor olayı biter
hakan abi geçmiş olsun allah beterinden korusun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Coşkun,Bülent,Kemal çok sağolun,aman sizlerde dikkatli olun arkadaşlar yarın hava dahada kötü olacakmış,mümkünse motor kullanmayın!!!
Herkes birgün MT'li olacaktır.
ihsan abi metehandros abim çok geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
şindi tuçeyle konuştum koltuğumu ayırmış sağolsun ama hava muhalefeti hepimizi bozdu..
kemerburgazdaydık bu gün, geceye kaldık ve yollar dondu..
kendimi eve zor attım
hakan abim, sanada çok geçmiş olsun, kaza işte..
size bol muhabbetler, keyifli sohbetler
aman diim, dönüşte dikkat ara sokaklara mümkün olduğunca girmeyin..
tarafımdan girilip test edilmiştir
GKN MOTORS
Metocan ve Hakan abicim sizlere bir şey olmaması sevindirici valla çok geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)