[ MT - istanbul ] 16 Şubat Cumartesi - Yer: Maltepe Sahil Hanedan Cafe
Reklamlar
-
16 Şubat 2008, 21:25
abiler 18:30 da çıktığım altunizadeden arabayla ümraniyeye 1 saat 20 dakikada ulaştım 2 defa yol tıkandığı için güzergah değiştirdik.
inşallah maltepeye motorla gitmeye kalkan olmamıştır
allah yardımcısı olsun yerler cam gibi şu saatte ilerde daha beter olur gibi gözüküyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
16 Şubat 2008, 21:33
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
Keşke gelseydin de sende bir güzel stressss olsaydın.
-
16 Şubat 2008, 21:53
arslanfb adlı üyeden alıntı
len akıllı olun
daha ne buluşmalar ne geziler olur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
16 Şubat 2008, 21:57
babaçi adlı üyeden alıntı
len akıllı olun
Yavf seni dinlemedim çıkma dedin sen emme hatun illlede gidelim deyince yolda meahsur kaldık allahtan
geri döne bildik Çağla gül sen bizim halimize görüşeceğiz senleeee.
-
16 Şubat 2008, 22:02
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
16 Şubat 2008, 22:04
mete_han adlı üyeden alıntı
reis gencler heyecanlı biraz...kapalı mekan ya ondan sevindirikler...halbukim dışarı kıyamet...sabahlamaya müsade etmezler ama orda...Tophaneye benzemez..
geçen nolmuş bilinmi...hani Ortaköy buluşmasında...biz erken kaçtık...sonra mekan sahabı bizimkileri inceden deh deh kış kış göndermiş...hem gürültü yapmışlar hemde yiyip içmeyince tabi arıza çıkarmışlar...bizim gariplerde tıpış tıpış Tophaneye akmışlar iyimi..
Tophane okul kantini gibi ya...
çamlicaya gittiğimizdede uyarılmıştık
gürültülü siteyiz vesselam
-
16 Şubat 2008, 22:06
bana ne yaw arabayı kullanan düşünsün ben oturur kar'ı izlerdim arkada
-
16 Şubat 2008, 22:09
Hasan abıcım gecmış olsun yolda kalmışınız...
-
16 Şubat 2008, 22:17
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
16 Şubat 2008, 22:19
babaçi adlı üyeden alıntı
len akıllı olun
ben küstüm gelmem artık
Yavf seni dinlemedim çıkma dedin sen emme hatun illlede gidelim deyince yolda meahsur kaldık allahtan
geri döne bildik Çağla gül sen bizim halimize görüşeceğiz senleeee.
hay hayyyy görüşelim ama ben gene gülerim kusura bakma
mete_han adlı üyeden alıntı
reis gencler heyecanlı biraz...kapalı mekan ya ondan sevindirikler...halbukim dışarı kıyamet...sabahlamaya müsade etmezler ama orda...Tophaneye benzemez..
geçen nolmuş bilinmi...hani Ortaköy buluşmasında...biz erken kaçtık...sonra mekan sahabı bizimkileri inceden deh deh kış kış göndermiş...hem gürültü yapmışlar hemde yiyip içmeyince tabi arıza çıkarmışlar...bizim gariplerde tıpış tıpış Tophaneye akmışlar iyimi..
Tophane okul kantini gibi ya...
yok be mete abi maksat buluşma kalabalık olsun
-
16 Şubat 2008, 22:20
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Hasan abıcım gecmış olsun yolda kalmışınız...
Saol Selçuk biraz stres yaptı ama zorda olsa döndük eve düşündüğün için saol
Ahh Çağla sen var ya sen keyfinde de geçilmiyo valla
-
16 Şubat 2008, 22:25
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
16 Şubat 2008, 22:26
-
16 Şubat 2008, 22:30
Arkadaşlar katılan herkesden özür dilerim,bilhassa Taylan kardeşimden,söz verdiğim halde gelemedim.Bu gün iş dönüşü şirketin arkasına bıraktığım motoruma atlayıp yola çıktım,tam Elmadağ ışıklara geldiğimde önümdeki araç ani bir frenle sağa kırınca bende frene asıldım,tabi yer hem ıslak hemde karlı olunca fren hakgetire araca çakmamak için sola kırmamla motoru sağına yatırmam bir oldu,arka sağ sinyal yerinden çıktı ön siperlik çatlak olduğundan yapıştırıp üzerini folyo ile kaplamıştım artık yapıştırma imkanı kalmadı,yeni ön cam gerekecek,benimse sağ kalçamda o an hissetmediğim hafif bir ağrı var, şimdi acısı çıkmaya başladı.Ümmet kardeşimle msnde konuştuktan sonra motoru eve bırakmıştım o arada,Taksime çıkıp dolmuşla gitmeye karar verdim,fakat öyle bir sıra vardıki en az 45dakika sonra binebileceğimi görünce gitmekten vazgeçip eve döndüm.Artık kısmet bir sonraki buluşmaya,hernekadar katılamasamda geceyi tertipleyen ve giden tüm arkadaşlarıma teşekkürler ve lütfen dönüşte çok dikkatli olun bizleri üzmeyin
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Motorla giden arkadaşların fazla geç saate kalmamalarını tavsiye ederim. Yollar iyi durumda değil ve saat ilerledikçe buzlanma oranı artacaktır.. Yolun durumunu gözünüz kesmez ise uygun bir yer bulup motorlarınızı bırakın, taksi ile eve dönün olmazsa..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
16 Şubat 2008, 22:31
abicim motorların üstüne birer battaniye atında üşümesinler benimki kapalı garajında üstünde brandalı uyuyor.
-
16 Şubat 2008, 22:32
[QUOTE=nirengi74;959046]muzaffer abi ilk resim bunlar beden 34-32 ben mhrrmkpnr
size sadece HELAL derim cevvaller
Bu macera da umarım tatlı bir şekilde sonlanmıştır. Hepinize beşüzbir getirecem buradan, şahane çin malı, 5 pound
MT her havada, her durumda temsil ediliyormuş demek ki. Yani elbette emniyet ilk başta, ama gelebilenlere teşekkürlerimi, en içten sevgilerimi yolluyorum Gelmek isteyip gözü kesmeyenleride kutlarım Motosiklet uzağa yapabilmek değil uzağı emniyetle yakın yapabilmenin yolu olmalıdır
Tüm olumsuz koşullara rağmen bu işide kotrmışsınız yaaa, Helal size cevvaller
Gelince görüşürüz
ihsanhakan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar katılan herkesden özür dilerim,bilhassa Taylan kardeşimden,söz verdiğim halde gelemedim.Bu gün iş dönüşü şirketin arkasına bıraktığım motoruma atlayıp yola çıktım,tam Elmadağ ışıklara geldiğimde önümdeki araç ani bir frenle sağa kırınca bende frene asıldım,tabi yer hem ıslak hemde karlı olunca fren hakgetire araca çakmamak için sola kırmamla motoru sağına yatırmam bir oldu,arka sağ sinyal yerinden çıktı ön siperlik çatlak olduğundan yapıştırıp üzerini folyo ile kaplamıştım artık yapıştırma imkanı kalmadı,yeni ön cam gerekecek,benimse sağ kalçamda o an hissetmediğim hafif bir ağrı var, şimdi acısı çıkmaya başladı.Ümmet kardeşimle msnde konuştuktan sonra motoru eve bırakmıştım o arada,Taksime çıkıp dolmuşla gitmeye karar verdim,fakat öyle bir sıra vardıki en az 45dakika sonra binebileceğimi görünce gitmekten vazgeçip eve döndüm.Artık kısmet bir sonraki buluşmaya,hernekadar katılamasamda geceyi tertipleyen ve giden tüm arkadaşlarıma teşekkürler ve lütfen dönüşte çok dikkatli olun bizleri üzmeyin
Hakan Ağabey, lafımı balla kestin hee
Tam ditodum tadında bir macera diye, Allah seni bizlere saklamış Geçmiş olsun abim, ne yapabilirim ne edebilirim bilmiyorum, birden çok endişelendik ne olur biraz daha yaz da sağlığından haberimiz olsun
Kazanın küçüğü büyüğü olmaz abim, büyük geçmişler olsun
Poturdak
-
16 Şubat 2008, 22:36
-
16 Şubat 2008, 22:37
benim superköheylanla cebelleşme resmim bile war bee
yamuk çekmişsiniz yahu. :D
bi de benim sıfatın göründüğü bi resim ): .D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler