Arkadaşlar ben gelemiyeeceğim.kusuruma bakmayın.(Taylan kardeş seninle tanışmayı gerçekten çok istiyorum işallah bidahaki sefere). herkesten çok selam.Size iyi eğlenceler..
Arkadaşlar ben gelemiyeeceğim.kusuruma bakmayın.(Taylan kardeş seninle tanışmayı gerçekten çok istiyorum işallah bidahaki sefere). herkesten çok selam.Size iyi eğlenceler..
söle abi geliriz tabiki anlat
ben maltepe askerlik şubesinin sokağındayım
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
küçükyalıyı bılıyormusun? maltepeden kucukyalıya dogru gel orda sag tarafta tansaş war gel oraya ben senı ordan alıyım?
15 dk ordayım alt ve yan grenajları olmayan cbr125 kask agv 46 rossi serisi
tmm gel orda bekle benı bende gelıorummm
beyler hani kimse yok burda ağaç olduk bekleye bekleye,ben ,nursu,muharrem
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ümmet ağabey herhalde insanlar gelmek için yola çıktı ama karda kıyamette ortada kaldılar vallahi :( Bende Pendik'teyim ama değil motorla dışarı çıkmak burnumu pencereden çıkartamıyorum acayip bi tipi var burada...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
yavaş yavaş gelmeye başladı millet
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Oh çok şükür her ne kadar sizleri yüz yüze görmemiş olsamda yazışmalarınızı takip ediyorum. Bolca fotoğraf çekin burada yayınlayın .
Bir dahaki görüşmeye inşallah bende geleceğim.
( Geçen seferki şile buluşmanızda İKEA'da sabah toplanmıştınız o ara sizi görmüştüm kırmızı bi beat ile ikea ya gelmiştim. )
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Yavf saat 5buçukta evden çıktık ve yolda 2.5 saat rehin kaldık kozyatağındaki buzlanmadan kaynaklı
oluşan kaza yolu kapatmış.Ben ve eşim geri dönme kararı aldık artık başka buluşmada görüşeceğiz.
hadi cnm cıddımısın başka yol yokmu abi
Abi ne azim yaw, bu havada bile buluşma yapıyolar
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
walla şuan 15 kişiyiz gelenler var gittikce artıyor
dostum hadi kendini riske atıyorsun yengenin ne suçu günahı var...aman diyorum...bu işin şakası yok...
kayarsın düşersin bişeycik olmaz...ama bir aracın önüne kontrolsüz düşersin...allah muhafaza...
sert bi yere düşersin kırıktan beter ağrı yapar ezilme....çünkü refleks gereği elini veya ayağını yere uzatırsın ilk temasda kırılırsa daha sakat...
bir araca kayar sana vurur günahın yokken başına bela...
ihtimaller bunlar...ana arterler açık diye güvenme...tuzlama aracalrı ara sokaklara girmezler...bir ara sokağa muhtemelen dalarsın orada süpriz yaşarsın...
makinan scooter diye hatırlıyorum ...scooterla çıkmakda inanılmaz bi cesaret işi...
dostlar için herşeye değer ama kötü bir haber alırsak hepimiz üzülürüz...seni az çok tanıyorum ama düzgün değerli bir kardeşimsin...Fenerbahçeli olmanda sana karşı sempati beslemek için ayrı bir neden...bizi üzmeye hakkın yok...otur abicim paşa paşa evinde...arabayla bile çıkılmaz...şirket aracaları yatıyo şirketin önünde almadım motorumla eve döndüm...çok sakat...tın tın geldim vallahi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
scoter için benimde görüşüm aynı ufacık lastik cok sakat vala dikkat edin arklar aman
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)