400 cevap ve 20. sayfada nihayet buluşma günü geldi çattı ümmet abi bizim senin gibi olmamız için kırk bin fırın ekmek yememiz lazım ben onu bilirim
400 cevap ve 20. sayfada nihayet buluşma günü geldi çattı ümmet abi bizim senin gibi olmamız için kırk bin fırın ekmek yememiz lazım ben onu bilirim
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ya allah aşkına şu buluşmayı boluda yada düzcede yapsaydık bari bu avrupa'nın diger ucunda oturanları düşünen yok bakıyorum Nasıl gelicem ben şimdi avcılardan işin kötü tarafı motorum varken hava ne olursa olsun otobüsmüş minibüsmüş neyim binmem onlara motorumla gelirim ve gelmeyi çok istiyorum aslında benım içinde çok iyi olur ama ben geldiğim zaman o tarafta biyerde kalmam lazım hadi bakalım beni kim misafir edicek
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
hava sakınler sakınlemez çıkarım ben yola şuanda burda tipi var bir aksılık olmazsa ben varım yazın benı de
hepinizi özledim valla
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Gelicek olanlar şuanlık;
1-)thaii_vtec
2-)erdincpolat
3-)ümmet perkitan
4-)RoLa
5-)ihsanhakan
6-)jackaan
7-)arslanfb
8-)ozrace
9-)exorcist
10-)ragnosan
11-)tukuc78
12-)edermanli
13-)hurricane_cbr
14-)istburak
15-)GKN
16-)Rüzgar hakan
17-)erdo2002
18-)babaçi
19-)Marv
20-)a_sorti
21-)emin_arikoglu
22-)hasanpinar0537
23-)kuyucadisi
24-)mhrrmkpnr
25-)CRAZYUSUFCUK
26-)KARAKIZ
27-)Azeri
28-)nirengi74
29-)kelleci
30-)nursu
31-)tanrinin_kirbaci57
32-)OKAN-GİZEM
33-)HeadbaNgeR
şuanlık liste bu Güncell.....
bana yakın yerden gidecek kımse varsa beraber gidebiliriz bulusup haberleşelım burdan
bu havada sırf zevk için motora binenlere vala helal olsun hemde büyük cesaret fenaa kar yağıyor artı rüzgar bence köprüden geçmeyin derım sirkeciden arabalı vapur harem derım
neyse ben cıkıyorum bulusma yerınde gorusuruz arkadaslar unutmayın bulusma yerı maltepe migros önü ben cafeye gtcem gelenlerı alıcam cafeye goturucem yada erdinc abı alıp goturucek sızı oke arkadaslar had cafe de gorusmek uzere...
Resimler icin ayri bi topic açmanızı taleb ediyorum
arkadaşlar ben çıkıom cafede görüşürüz crazyusufcuk belki bu havada gelmez
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
millet ben 4 te cıkıyorum yola sırkecıden vapurla gecıcem hareme ordan gelıcem
haberlesmek ısteyen olursa 0542 839 53 17 bu hattım acık olucak
haydı gazamız mubarek olsun
arkadaşlar crazyusufcuk şirinevlerden gelcek ama haremden yolu bilmio yardımcı olurmusunuz ben maltepedeyim
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)