Buluşmaya gitmek isteyen olursa gidilir ama en az 10 kişi bekleniyo benzini kurtaralım bari
Buluşmaya gitmek isteyen olursa gidilir ama en az 10 kişi bekleniyo benzini kurtaralım bari
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
yuruyerekde olsa gene gelcem valla iş inada bindi
yok abi yaa ezme simdi geliriz kar falan yalan soz verildi bikere donmem hayatta maksat muhabbet olsun die dedim
ben karşıda yani o tarafta otursaydım motorla gelirdim ama hava kötü köprüyü geçemem geçerim ama riske girmeye gerek yok. hafta sonu için değmez hafta içi mecbur karda yağsa iş icabı geçerim kaza felan olsa ekmek parası deriz ama hafta sonu yalan oluruz
ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ BULUŞMAYA AVRUPA YAKASINDAN GİTMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA ONA KARTELLER ( YOLLAR ) ÜZERİNDEN MASLAK LEVENT,ZİNCİRLİKUYU,MECİDİYEKÖY, BEŞİKTAŞ, CİVARI GİDİLİR ANADOLU YAKASINDAN DURUMA GÖRE YA 1. KÖPRÜ YADA 2. KÖPRÜDEN GEÇİLİR YOL ÜZERİ ALINIR AMA ÇOĞUNLUK SAĞLANMASI GEREK 3,5 KABUL OLMAZ GİDİŞ GELİŞ ÜCRETLİDİR. OTOBÜSE VERECEĞİNİZDE AYNI PARADIR MAKSAT PARA KAZANMAK FELAN DEĞİLDİR YANLIŞ ANLAŞILMASIN LÜTFEN..!
Tel: 0537 261 61 81
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
Gelirsem 9a doğru olur,
hemen kalkmayın sizde
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
arkadaşlar hava gerçektende kötü yaw
dikkatli olun arabada olsa yinede riskli
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
bir kaç haftadır toplantı planları yapıyorsunuz. Bende sürekli takip ediyorum sizi ve neticeyi merakla bekliyorum Keza onca yazışmalardan sonra hava muhalefeti nedeniyle buluşma gerçekleşmezse yazık olacak
4 ay önce Motosiklet karşıtı, dün Honda Beat, Bugün Honda Dylan, daha sonra Hyosung GTR 250, ve daha sonra da, Yamaha R6..
sonunda geldım =)) ama emınımkı cook guzel sıcacık bı ortam olcak we ben cafe sahıbıyle konustum park ıcın adam cafe onunu ayarlıcak
oradayısss yewrular
taylan kapı önünü ayarlamalarına gerek yok bence
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
taylan cafedemisin şimdi hanedandamı
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
erdinç kaça kadar ordasınız??
GKN MOTORS
işteeeeeeeeeeeeeeee ümmet ağaaa =))=)) ulen adam dağ tepe kar kış demeden gezmişş tüüüüüüüü sizeeee
valla abi helal sana ne iş beee valla helal dag tas bırakmamıssın
valla ben sen dun dedıgınden berı hıc yanlıs kelıme yazmadım ümmet ağa =)) dikkat ettim we şimdi valla espiri yaptım bunada alıncaklarını valla sanmıyorum çünkü hawa gercekten karlı ve yagmurlu kımseye bısey dıyemem onlarda şuan şaka yaptıgımı anlamıştır ağam hea kusur ettiysem affet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)