tamam taylan sen merak etme okey oynıycaz 4 kişi
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
ben küçükyalı da oturuyorum fakat bu havada nasıl olur bilmem. ?
tmm bi bulusma amma olay oldu sitedede yeniyim motordada talyan kardesimlede cok yaknız bizim buralı oda cagırıyosa gelirim kardes merak etme saat 6da yavuz ısıklardayım ama gizem antremanda olucak o gelemiyo baktım kar yagıyo minibusle gelirim geliriz daha dur senle bostancıyı feth etcez
:D
ya yağmur yağar bilmem ne kayarız ederiz bişey olur. gerçi 2 dk yol bana. ne konuşuyorum sanki
Erdinç eğer hava çok kötü olur ise ben hanımla beraber arabayla gelirim istersen yarın telefonlaşırız
senle Çağlayıda alır öyle gideriz.Çağlayla görüş sen istersen.
arkadaşlar ben maltepedeyim valla akşamdan geldim
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
helal sana yakışırrrrrr
park sorunu olmasın kapının önünü tut
DRİFT RELİGİON
Bu buluşma yatar benden söylemesi
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
GKN bi çay borcun vardı galiba gerçi senet felan yapmamıştık ama olsun söz sözdür olmazsa bi tavla yaparız kaybedene kalır
Arkadaşlar isteyen olursa avrupa Levent balmumcu mecidiyeköy civarları kaşıda olur alabilirim Woswos crafterle gelebilirim çoğunluk sağlanırsa gidilir ama tamamen ücretlidir hem ziyaret hem ticarte demeyelim ama
crayzboyone kardeşi abisini unuttu galiba selçuk abini unuttun sen ama eğer gidersem seni alıcam evden tamammı
Arkadaşlar düşünün hesabınızı yapın beni arayabilirsiniz bu yakadan geçiş gidiş geliş 10 lira 12 13 kişi olursa gidilir 10 kişiyede razıyız organizeyi yapın Tel Numaram 0537 261 61 81
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
aral sana nediyim yaa dingo bilmiyosan kullanma sanki baban itti anadolu hisarından burhan felege motoru onun gibi bişi
harbi kar basladıda illa motorla gelmek sartmı yaa aylık var mis gibi binerim 17 numaraya hehe motor sartsa onlada geliriz duse kalka
inadına buluşma
istanbul mt bunada karşı
buluşuyoruz
motorla yaya otobüsle arabayla vapurla
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)