Biraz mı? uçmuşş uçmuşşşş
taylana bişey olmaz sakindir o sakindir demi lem taylan yanılıyomuyum yoksam
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Netopik yaa rekora koşuyoruz rekora
Dediğim gibi ben sabah karar vereceğim
arkadaşlar yarın sabahtan izmite gidiyorum iş için ogleden sonra donmeyi umuyorum,ama patronum pek oyle ummuyo(Ercument bey saygılar).
yetişemezsem ozur dilerim.
kiiim sakiiiiiiiiiiiinn? benmiii çoooooooooooookk sakinimm çooooooooookkk
şu buluşma bi hayırlısıyla ..olsada ((((: artık bi rahatlasak relax olsak
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Bencede artık şu bulusma olsada forum rahatlasa Taylan kanka sana demıom sen su cıceklerı tut bakım gelemıcez bulusmaya :(
Muhabbeti bölmek gibi olmasın da galiba yarın hava birazcık KARLI olacak , motorla uzaktan gelecekler biraz dikkat etsin , gerekirse motora binmeyin arkadaşlar , kaş yapalım derken göz çıkmasın.
Ben yarın çalışıyorum ve mekanın yeri bana epeyce uzak , o yüzden bidahaki sefere inşallah diyorum.
Şimdiden buluşacak arkadaşlara iyi eğlenceler...
Taylan kaç kişi geliyo şimdi
Yoookk canııııımmm... Size öyle gelmiş
Hadi yaa.. Öyle mi
Belli belli.. Hiç sinirlenmez Taylan kardeşimiz
Abi bence bu sinirle onun bizle işi var gibi.. 2 ayda bakırköy'de sinir tedavisi görecek gibi geliyor bana
Sen istihareye yat bi de bakalım.. Hava nasıl olcakmış
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
way anasını yaaaawwwwww........
tatlı su motorcuları sizi
2 - 3 gün internetimiz kesildi giremedik göremedik nelr çevirmişler topicte mangal misali herkes istediği taraftan yemiş afiyet olsun....
ben sitem etmek istiyorum bazı arkadaşlara
bundan bir kaç ay önce ataköyde bir buluşma oldu havanın yağmurlşu olduğunu veya olacağını bile bile b,zler ataköydeki buluşmaya gittik
heee ne oldu gkn. mhrrm. rola ve ben gayet iii biliyoruz. ıslanacağımızı bile bile gittikk he ne oldu donumuza kadar ıslandıkk
ama sonuççç....... gittikkk
arkadaşlar buluşma topiği biraz erken açıldı haklı olabilirsiniz hava durumunu o günden kestirmek çok zor olurdu hep dua ettim hava iii olsun diye ama heralde bende bişi vardıki dualar kabul olmadıı
şimdi yarın için yok gelmiyorum gelemiyorum gelemiycem yan yattı çamura battı diyenler canınız sağolsun
anadolu yakasındaki toplaşmalarımızda bir türlü görmek isteyip de göremediklerim sizinde canınız sağolsun
bizler arkadaş olduğumuzu düşünüyorum heee nedir hergün görüşemiyoruz ayda bir belkii arkadaşlığımızı dostluğumuzu pekiştirmenin en güsel günleri bakalım yağmurda kim geliyo kim yan çiziyoo
bazılarımız can dan bahsetmiş
insanların canından daha mı önemli buluşma falan diye gülüyorum ben bunlara yawww arkadaşlar savaşa gitmiyoruzz buluşup sohbet edip beraber vakit geçirmeye gidiyoruzzz..
gelecek olan herkesi bekliyoruz 4 kişi olsak ta yeter 2 ye 2 okey oynarıkkk
ümraniye tarafından gelecek olan gelmek isteyen buluşup gidelim diyen ????
ben kuyucadısını ümraniyeden alcam
arslanfb (hasan abi) zannedersem direk gidicek
babaçi (coşkunabi) altunizade den gelecek sanırım
ama benimle buluşup beraber gidelim diyen varsa ahanda nukaram ahanda msn 0544 775 90 19 - 0554 737 65 86 erdincpolat@gmail.com
istanbul merkez kafasına göre herkes
istanbul mt saygılar sunarım
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)